αστρολογος προβλεψεις 4/12 Κυριακή

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

αστρολογος προβλεψεις 4/12 Κυριακή

Η πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη προβλέπεται να είναι ιδανική, για όσους έχουν κανονίσει να ταξιδέψουν. Δεν έχει σημασία αν το ταξίδι θα αφορά αναψυχή, τουρισμό ή κάποια συνάντηση με συγγενείς ή φίλους.

Η προσοχή των περισσοτέρων σήμερα θα είναι στραμμένη σε ένα παιδί ή ένα εγγόνι.
Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν χρήματα ή οικονομικά έγγραφα, είτε θα λάβετε χρήματα μέσω εγγράφων, εντολών για πληρωμή ή τραπεζικής μεταφοράς.
Οι άντρες άνω των 35 ετών θα προτιμήσουν να περάσουν τη μέρα τους στο σπίτι, απασχολούμενοι με όσα τους είναι ευχάριστα.

 

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε κάποιες ανησυχίες για άτομα που διαμένουν μακριά σας. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας ή κάποιο άλλο πρόβλημα που σας απασχολεί σε σχέση με αυτά τα άτομα.
Κάποια δυσχερή γεγονότα ή ιδιόρρυθμες συγκυρίες που θα προκύψουν, θα έχουν μικρή διάρκεια. Μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας διανοητικά με αυτά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβετε την εξουσιοδότηση να διευθετήσετε κάποια έγγραφα ή συμφωνίες οικονομικής φύσεως.
Αν περιμένετε να εισπράξετε κάποια χρήματα, θα υπάρξει καθυστέρηση ή κάποιου είδους επιπλοκή. Αν εργάζεστε με χρήματα, φροντίστε να έχετε απόλυτα εστιασμένη την προσοχή σας εκεί ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σας προβλέπεται ιδιαίτερα θετική με ενδιαφέροντα γεγονότα. Αν εργάζεστε σήμερα, θα έχετε θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα.
Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση, που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα (κόρη ή με άλλη στενή συγγένεια).
Οι νεαρές γυναίκες θα εκτιμήσουν σήμερα ένα δώρο ή ένα κέρδος που θα λάβουν.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, έχετε προγραμματίσει συναντήσεις ή επαφές με φιλικά σας άτομα. Φροντίστε να ακολουθήσετε τα γεγονότα και τα σχόλια που θα γίνουν σήμερα, που θα σας συνδέσουν με άτομα σχετικά του φιλικού σας κύκλου.
Ενδέχεται να πάρετε χρήματα ή να καταλήξετε σε μια συμφέρουσα διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11