αστρολογος προβλεψεις 7/07 Πέμπτη

imerisies-26314-zwdia

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου σήμερα, και θα είναι μια μέρα που ενδείκνυται για ψώνια!
Επίσης θα είναι μια μέρα ιδανική για ξεκαθαρίσματα επί περιουσιακών θεμάτων ή σημαντικών μελετών και προβλημάτων. Μάλιστα θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα και θα σημειώσετε επιτυχία σε υποθέσεις νομικές ή δικαστικές οικονομικής φύσεως.
Δεν αποκλείεται σήμερα να λάβετε κάποιο δώρο ή να στείλετε εσείς ένα δώρο σε έναν ιδιαίτερο παραλήπτη.
Σας αναμένει σήμερα μια πιθανή έκπληξη, που θα αφορά ένα ταξίδι ή ένα άτομο που διαμένει σε μεγάλη απόσταση από εσάς – ίσως και σε άλλη πόλη.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα η προσοχή σας θα εστιαστεί στην οικογένειά σας ή σε μια θηλυκή φιγούρα της οικογένειάς σας – κόρη ή εγγονή. Μια επιτυχία επιφυλάσσεται για μια γυναίκα του στενού σας περιβάλλοντος, και θα είναι η αφορμή για ζωηρές συζητήσεις, συνευρέσεις ή εορτασμούς.
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σήμερα, και θα είναι καλό να την μοιραστείτε με κάποια άτομα που θα χαρούν να σας το ανταποδώσουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος θα έχει κάποια κατάπτωση. Επίσης θα νιώθετε έντονη πίεση, γιατί βρίσκεστε εν αναμονή ενός σημαντικού γεγονότος ή είδησης που αφορά το μέλλον.
Καλό θα είναι σήμερα να σκέφτεστε δυο φορές πριν μιλήσετε…

Αν ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα εχθρικό πρόσωπο που ίσως σας κάνει αρχικά να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Αυτό ίσως να οδηγήσει σε δυσάρεστες διενέξεις με άντρες, τόσο στον χώρο του σπιτιού σας όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.
Θα ακούσετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις ή κάποιο γεγονός που θα αφορά έναν άντρα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ισχύων, σήμερα θα σας δοθεί η αφορμή να χαρείτε, μετά από κάποιες δυσχέρειες που είχατε μέσα στο σπίτι.
Επίσης είναι πιθανό να φύγει κάποιος από το σπίτι εξαιτίας ενός σημαντικού θέματος που θα ανακύψει, ή να γιορτάσετε την επιστροφή ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia