αστρολογος προβλεψεις 8/07 Παρασκευή

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου σήμερα, μια ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης.
Η μέρα υπαγορεύει να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να καθορίσουν τις αποφάσεις σας στον εργασιακό χώρο. Ίσως σήμερα να προκύψει μια δυσάρεστη αντίδραση από έναν συνάδελφο, πελάτη, συνέταιρο ή προϊστάμενό σας.

 

 

Παρ’ όλα αυτά η σημερινή μέρα θα φέρει επιτυχίες, σε διαφορετικό τομέα για τον καθένα.
Ένας προσωπικός εορτασμός θα γίνει αφορμή για να συγκεντρωθούν άνθρωποι διαφορετικών γενεών.
Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις – είτε αφορούν γάμο είτε ερωτικές – ίσως κληθείτε να ακολουθήσετε κάποιες δύσκολες ή άβολες λύσεις ή συμβιβασμούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να αναμένετε να δείτε αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα.
Ίσως να λάβετε καλές ειδήσεις που να αφορούν χρήματα, όπως και να λάβετε ένα χρηματικό ποσό μέσω κάποιων οικογενειακών δεσμών και σχέσεων.
Ένα σπουδαίο γεγονός για την οικογένειά σας προβλέπεται σήμερα.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ίσως να νιώσετε ότι σας έχουν εξαπατήσει, σας έχουν εκμεταλλευτεί και σας έχουν απογοητεύσει άνθρωποι ή γεγονότα που αφορούν άλλη γεωγραφική περιφέρεια ή και άλλη χώρα.
Η μέρα ίσως να σας φέρει κάποια ιδιαίτερα συναισθηματικά και επίπονα γεγονότα.
Θα είναι καλό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας που αφορά ταξίδια, όχι μόνο σήμερα αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ένα άβολο γεγονός που θα αφορά άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, θα σας κάνει να σκεφτείτε τις δικές σας πράξεις ή παραλείψεις.
Η μέρα σήμερα υπαγορεύει την ανάγκη να διαλογιστείτε πιο φιλοσοφικά, σχετικά με την σπουδαιότητα που έχουν τα πάντα στη ζωή.
Θα ήταν επίσης συνετό σήμερα να μην προβείτε σε καμία ενέργεια ή να μην πείτε πράγματα, τα οποία θα επηρεάσουν άτομα που βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο από εσάς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, αν αναμένετε χρήματα ή οικονομικά έγγραφα που ενέχουν και μία γυναίκα, μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν καθυστερήσεις ή αποτυχίες.
Πριν και πέρα από ο,τιδήποτε άλλο, σήμερα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο να εργαστείτε για να αποκτήσετε έσοδα. Γενικά θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή τα χρήματα.

tarw-zwdia