αστρολογος προβλεψεις 8/08 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-22-5

 

Η νέα εβδομάδα ξεκινά, είναι Δευτέρα 8 Αυγούστου.
Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε προδομένοι από ένα άτομο που αγαπάτε, είτε να βιώσετε κάποιο ανάλογο συναισθηματικό δράμα που θα προκύψει στη ζωή ενός συγγενικού ή φιλικού σας ανθρώπου.
Γενικά οι ερωτικές σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα εύθραυστες σήμερα, ως προς τον τομέα της απιστίας, της ανειλικρίνειας ή της υποκρισίας.

 

Οι σχέσεις με την οικογένεια θα είναι επίσης κάπως περίπλοκες, αν μέσα στο σπίτι σας υπάρχει κάποιο άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.
Κάποια γεγονότα ή κάποιες εξελίξεις θα προκύψουν σήμερα, που θα ενέχουν ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Επίσης θα έχετε κάποιες απρόσμενες επαφές ή παράξενα γεγονότα, που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα νιώθουν έντονα νευρικοί, ευερέθιστοι και ανυπόμονοι.
Θα είναι πολύ υψηλές οι προσδοκίες σας από τα άτομα του περιβάλλοντός σας ή από αυτά που αναμένετε για αυτή την εβδομάδα. Θα είναι καλό να έχετε υπόψιν σας ότι αυτού του είδους η αντιμετώπιση των πραγμάτων, θα επιφέρει μια υγιή στενοχώρια σε εσάς τους ίδιους – όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν ή να έχουν επαφές με φιλικά τους άτομα από μακριά.
Η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν έρθει από μακριά, είτε για να ταξιδέψετε εσείς ως φιλοξενούμενοι.
Κάποιες σημαντικές συζητήσεις θα έχετε να κάνετε με άτομα ή οργανισμούς που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή ακόμη και σε άλλη χώρα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα είναι πιθανό να φέρει κάθε είδους εκπλήξεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με κάποιον οργανισμό, εταιρία, τράπεζα ή την εργασιακή σας θέση.
Νέες ευκαιρίες ή κάτι εντελώς καινούργιο θα έρθει, στις γυναίκες άνω των 35 ετών.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα τους σήμερα θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική. Ίσως να δείτε περίεργα όνειρα που θα ενέχουν άτομα που δεν ζουν πια, είτε να έχετε υποχρεώσεις που αφορούν κάποια κληρονομιά, έγγραφα ή ευθύνες.
Κάποιοι από εσάς σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά ή θα δράσετε, προς την κατεύθυνση μετακόμισής σας σε άλλο σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera