αστρολογος προβλεψεις 9/07 Σάββατο

zwdia-tis-gis

 

Έφτασε και αυτό το Σάββατο, ο Ιούλιος έφτασε στην 9η μέρα του, και σήμερα γιορτάζει ο Παγκράτιος. Ίσως να ξέρετε κάποιον που γιορτάζει, καθώς προβλέπονται σήμερα κάποιες συναθροίσεις ή επισκέψεις που θα αφορούν έναν νεαρό άντρα.
Ενδέχεται επίσης σήμερα να μάθετε για την γέννηση ενός αγοριού, είτε κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός που θα αφορά τη ζωή ενός αγοριού.

Ειδήσεις θα έχετε και από άτομα του συγγενικού σας κύκλου που διαμένουν σε απόσταση – ίσως σε άλλη πόλη. Οι ειδήσεις θα αφορούν ένα επερχόμενο ταξίδι, μια πρόσκληση για επίσκεψη, είτε θα ενέχουν τις πληροφορίες για κάποια αποστολή φορτίου.
Σήμερα ίσως να προκύψει ένα πρόβλημα μέσα στο σπίτι σας, που θα είναι δύσκολο να επιλυθεί.

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα αυτή ενδείκνυται για τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία που θα σας επιφέρει πρόσθετο εισόδημα, νέους πελάτες, κάποια συμβόλαια ή συνεργασίες.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να σας πιάσει μια ξαφνική κρίση άγχους ή φόβου. Να ξέρετε ότι είναι κάτι που θα περάσει πολύ γρήγορα.
Η μέρα σας μπορεί να χαρακτηριστεί γενικά επιτυχημένη και προσοδοφόρα, καθώς θα εξελιχθεί σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες που αναμένετε.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια ιδιαίτερη στιγμή, που θα την θυμάστε για πολύ καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, αρχικά η σημερινή μέρα δεν θα είναι από τις καλύτερές σας όσο αφορά τη διάθεσή σας. Θα σας εκνευρίσουν εύκολα οι πράξεις και τα λόγια ανθρώπων που κατ’ αρχήν αντιπαθείτε, είτε δεν τους γνωρίζετε καν.
Το ευχάριστο είναι ότι αυτή δεν θα είστε σε αυτή τη συναισθηματική κατάσταση όλη τη μέρα. Αντίθετα, ακόμη και στη διάρκειά της θα έχετε την ενέργεια και την επιθυμία να λειτουργείτε αισιόδοξα.

Για τους γεννημένους στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα αναμένονται κάποιες ευχάριστες και ευνοϊκές εκπλήξεις! Μάλιστα αν θέλετε, μπορείτε να ρισκάρετε ένα μικρό ποσό στο βωμό της θεάς τύχης που είναι με το μέρος σας.
Επίσης θα είναι καλό για εσάς να διατηρήσετε ανοικτό πνεύμα σε κάθε ιδέα και πρόταση που θα φτάσει σε εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia