αστρολογος προβλεψεις 9/08 Τρίτη

astrologia-zwdia

 

Τρίτη 9 Αυγούστου σήμερα. Αυτή η μέρα απαιτεί από εσάς να βάλετε σε προτεραιότητα την οικογένειά σας αντί για τη δουλειά σας. Οι λόγοι γι’ αυτό είναι πολλοί, και διαφέρουν για τον καθένα ατομικά.
Σήμερα ενδέχεται να μάθετε σημαντικές ειδήσεις ή εξελίξεις που θα αφορούν ένα άτομο του στενού περιβάλλοντός σας, συγγενή ή φίλο. Δεν αποκλείεται οι ειδήσεις να ενέχουν έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή κάποια άλλη οικογενειακή συγκέντρωση.

 

Η μέρα θα είναι δυσοίωνη για να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή την περιουσία σας.
Αν σήμερα προκύψουν κάποια νέα προβλήματα, η επίλυσή τους δεν θα είναι γρήγορη και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είναι και ανέφικτη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβουν χρήματα που είχαν καθυστερήσει να έρθουν, ή κάποια έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση για βελτίωση των εισοδημάτων σας.
Δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για κάποια πρόσθετη εργασία ή αύξηση του εισοδήματός σας. Επίσης ενδέχεται να προκύψει μια διευθέτηση κάποιων οικονομικών εγγράφων ή πληρωμές δανείου.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβουν ειδήσεις που αφορούν ένα προσωπικό, επαγγελματικό πρόβλημα ή πρόβλημα υγείας ενός ατόμου του στενού σας περιβάλλοντος.
Η μέρα ωστόσο είναι ιδανική για να επιλύσετε προβλήματα παντός είδους ή να εναρμονίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, δεν αποκλείεται να σας δυσαρεστήσουν σήμερα πράξεις ή σχόλια με ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη ή και χώρα.
Αν έχετε πρόθεση να ταξιδέψετε σήμερα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προστριβές και διαμάχες με τα άτομα που θα ταξιδέψετε μαζί, ή με άτομα που θα βρεθείτε.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα καταφέρουν να επιλύσουν αρκετά από τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για ψέματα και εκμεταλλεύσεις που μπορεί να υποστείτε, και θα γίνουν αφορμή να χάσετε κάποια ευκαιρία.
Σήμερα θα έχετε ευκαιρίες για επιτυχία ή για πρόοδο.

zwdia-fotia