Αστρολόγος Αφροδιτη στον Ταυρο – Η Ανοιξη του Ερωτα

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Αστρολόγος Η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ταύρου

30 Μαρτίου – 24 Ιουλίου, 2018

Αστρολόγος  Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και τον Ζυγό στην παραδοσιακή αστρολογία, έτσι βρίσκεται σπίτι της εδώ στον Ταύρο.

Αντισταθείτε στις ορμές να ενεργείτε παρορμητικά, καθώς η Αφροδίτη είναι μια μεγαλόδωρη, υλιστική θεά όταν βρίσκεται στο γήπεδό της. Η πολυτέλεια, η Αφροδίτη και ο Ταύρος είναι συνώνυμα.

zodia-taro-45

Ο Ταύρος είναι απλός και οικείος, αντιπροσωπεύει τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων όπως το άγγιγμα, το σπίτι, την άνεση, τον χώρο, τη ζεστασιά, το φαγητό και τις πρώτες ύλες. Η ενέργεια της γης είναι χρωματισμένη με μέλι, γλυκιά και βαριά, ζουμερή και ώριμη. Ο Ταύρος ζει στο ζεστό βάρος του σώματος, τυλιγμένο στις κουβέρτες, με γεμάτη κοιλιά, στις παθιασμένες μελωδίες, στο πλούσιο φαγητό, στις ζεστές κούπες τσαγιού τις κρύες νύχτες, στα χάδια, στην τέχνη και σε όλα τα απολαυστικά, γευστικά και αρωματικά πράγματα.

Στον Ταύρο, η καρδιά είναι τόσο αισθησιακή όσο και πεισματάρα. Όταν αγκαλιάζονται οι νέοι εραστές, τότε ακούγεται ο χτύπος της καρδιάς του Ταύρου. Ο Ταύρος στηρίζεται κατά βάση στην αφή και πάντα διψά για σωματική σύνδεση. Μπορεί εύκολα να μπερδέψει την αγάπη με το σεξ, καθώς αυτά είναι εναλλάξιμα για εκείνον.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολόγος Η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ταύρου

Είναι ένας διαρκής αγώνας για τον Ταύρο να ξεπεράσει τη λαχτάρα και την επιθυμία του για τις υλικές ανέσεις. Είναι τσιγκούνης, τεμπέλης και αδηφάγος. Μένει άπρακτος μπροστά στην αυτοϊκανοποίηση και στην αυταρέσκεια. Είναι ληθαργικός, κτητικός και άπληστος. Αλλά είναι και γενναιόδωρος, ειλικρινής και ευθύς. Δεν ενδιαφέρεται για τα δράματα, την επιφανειακή ή την έμμεση επικοινωνία.

Το παιδί μέσα μας είναι ζωντανό και νιώθει καλά με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Όπως ακριβώς τα παιδιά αγνοούν ότι βρίσκεται πέρα από τον κόσμο τους, ταυτόχρονα εγωιστικά και αθώα, έτσι κι ο Ταύρος περπατά αδέξια μέσα στην άγνοια. Η σταθερή, βαριά ενέργεια του Ταύρου τείνει να ασβεστοποιείται καθώς περνούν τα χρόνια. Οι μεγαλύτεροι Ταύροι συχνά στεριώνουν ή τα παρατούν, σαν βράχοι σφηνωμένοι μέσα στον ποταμό της εξέλιξης. Όλοι έχουμε την υποχρέωση να είμαστε υπεύθυνοι και να έχουμε το γνώθι σαυτόν, να γίνουμε.

chartomantia-087

Αστρολόγος Η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ταύρου

Ένας φίλος Ταύρος μού είπε κάποτε ότι δεν του αρέσει να σκέφτεται το απώτερο διάστημα. Αυτή η φράση αποκαλύπτει πολλά για τη φύση του Ταύρου, την ανάγκη του για έλεγχο και τη στάση του απέναντι στον κόσμο. Ο καρμικός σκοπός πίσω από την μετενσάρκωση σε ταύρο είναι να μάθει την έλλειψη σημασίας του υλικού κόσμου. Αυτό που βλέπουμε είναι μόνο ένα μέρος του απέραντου φάσματος των διαστάσεων.

Όταν ξεκινά αυτή η διέλευση, θα είμαστε στο βάθος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή. Στις 31 Μαρτίου θα έχουμε μια Πανσέληνο, μια ακόμη μπλε Σελήνη. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα συμβούν κι άλλα καλά πράγματα. Στις 7 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την διαπροσωπική ή επαγγελματική ζωή. Ακόμα καλύτερα, δείτε πού αλληλεπικαλύπτονται αυτές οι σφαίρες.

zwdia

Αστρολόγος Η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ταύρου

Για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που να σας προσφέρει μια θέση για δουλειά. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Ότι κι αν συμβεί, θα είναι θετικό.

Την επόμενη ημέρα, στις 8 Απριλίου, έχουμε ένα τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω, που χτίζει περαιτέρω αυτό το θέμα της δουλειάς και την νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Η 10η Απριλίου φαίνεται ανάμεικτη. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια όμορφη γωνία με τον Άρη στον Αιγόκερω αργά τη νύχτα, αλλά ο Ήλιος στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα μερικές ώρες πριν. Η 15η Απριλίου θα είναι μια μέρα χαράς. Θα είναι η τελευταία ημέρα του ανάδρομου κύκλου του Ερμή και η Νέα Σελήνη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Αστρολόγος Η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ταύρου

Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εξίσου υπέροχη. Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό. Κάθε φορά που μιλάμε για δύσκολα ή σκληρά τετράγωνα με την Αφροδίτη, εννοούμε πραγματικά ότι θα υπάρξουν διαπροσωπικές προκλήσεις. Και όταν αυτές οι όψεις συμπεριλαμβάνουν τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της αισιοδοξίας, η κοινωνική πρόκληση εμπλέκει τις υπερβολικές υποσχέσεις.

Την επόμενη ημέρα, στις 17 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα δυνατό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μαζί, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας μας χαρίζουν εξαιρετική διαίσθηση, γοητεία, πάθος, πίστη, ειλικρίνεια, αφθονία και άνεση. Θα μπορέσουμε να νιώσουμε πραγματικά αυτά που νιώθουν οι άλλοι και να τους βοηθήσουμε να αναγνωρίσουν την αξία τους.

zwdia-768

 

Με την όψη αυτή, ελκόμαστε από τις σχέσεις που είναι μεταμορφωτικές, γεμάτες νόημα και πιθανώς έντονες. Η αγάπη είναι κάτι που θα κατανοήσουμε και θα εκτιμήσουμε αυτή την ημέρα. Θα μάθουμε ότι η αγάπη είναι χαρά, αλλά ότι απαιτεί επίσης μεγάλη ευθύνη. Η δημιουργία τέχνης μαζί με κάποιον άλλο θα είναι η τέλεια δραστηριότητα για αυτή την ημέρα.

Ο Ήλιος θα συναντηθεί επιτέλους με την Αφροδίτη στον Ταύρο στις 19 Απριλίου. Λόγω του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής δεν θα βρεθεί μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ταύρο φέτος. Κρατήστε κατά νου ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι κάπως αποδιοργανωτικός –βαθιές ανάσες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098