Αστρολόγος προβλέψεις 01/11 Παρασκευή

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 01/11 Παρασκευή

Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλους!
Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας περνά την τελευταία μέρα της στον Σκορπιό. Η ατμόσφαιρα διέπεται από ουσία και αφοσίωση!

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη αργότερα και η ενέργεια θα αλλάξει. Θα νιώσετε να γίνονται όλα πιο ελαφρά και χαρωπά. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι. Φροντίστε να κάνετε τη μελέτη και την έρευνά σας. Η προσέγγιση της Σελήνης με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, θα καθορίσει τις απαιτήσεις. Και με τον Ερμή ήδη ανάδρομο στον Σκορπιό, αντιλαμβάνεστε τι προσδοκούν οι άλλοι από εσάς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια πολύ γεμάτη μέρα, καθώς διάφορα νέα και γεγονότα θα σας προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Κάποιες δραματικές καταστάσεις στις ζωές ανθρώπων που γνωρίζετε, θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πόσο απρόβλεπτα είναι όλα και πόσο μάταιο μερικές φορές να κάνουμε σχέδια. Σήμερα να είστε προσεκτικοί σε όλα όσα σχετίζονται με τη γραφειοκρατία και τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Εάν κάνετε κάποιο λάθος ή χάσετε κάτι, να ξέρετε ότι πιθανότατα είναι δικό σας το φταίξιμο. Σήμερα η υπομονή σας θα δοκιμαστεί από ένα συγκεκριμένο γεγονός και μπορεί να προκληθεί μια σύγκρουση από την οποία δεν θα βγείτε νικητές. Αναζητήστε υποστήριξη και ευχάριστες εμπειρίες από τους φίλους ή συγγενείς σας, ακόμα κι αν ζουν μακριά σας.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Παρασκευή θα είναι καλή στιγμή για να διευθετήσετε ορισμένες από τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, συμμορφωθείτε με τη γενική τάση της ημέρας και να είστε προσεκτικοί. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε ή να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι κατά τις προσεχείς εβδομάδες.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/11 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα. Να είστε ανοικτοί στις πληροφορίες και τις προτάσεις που θα λάβετε. Μην ψάχνετε συγκεκριμένο νόημα σε όλα όσα σας συμβαίνουν σήμερα. Η εικόνα σας για το μέλλον θα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό ακολουθήστε τη φυσική πορεία των γεγονότων. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχέσεων, άρα καλό θα ήταν να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια σε αυτά τα θέματα.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή, με νέες γνωριμίες και ραντεβού. Ωστόσο, μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας ευθύνες, καθώς οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή δέσμευση με μία γυναίκα ή περισσότερες. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας για να βγάλετε όσο περισσότερη δουλειά μπορείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την επίλυση των προβλημάτων σας. Σήμερα θα προκύψουν νέα ή επιπλοκές σχετικά με την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε. Οι προσδοκίες σας για τη σημερινή μέρα θα σχετίζονται με την εξέλιξη μιας κατάστασης, από την οποία ελπίζετε να επωφεληθείτε. Οι εργασίες σας στο σπίτι θα είναι σοβαρές, γι’ αυτό μην τις παραβλέψετε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia