Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2019 Β

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2019 β .

Ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός .

Η σεξουαλική ορμή σας ξεπερνά το ταβάνι όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον περιπετειώδη Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Εσείς και το τελευταίο σας φλερτ δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας απ’ τον άλλο. Η συναισθηματική σας σύνδεση κάνει την ερωτική ζωή σας ακόμα καλύτερη.

Χαρίστε στον εραστή σας μια αισθησιακή βραδιά όταν η Πανσέληνος είναι στον Ταύρο στις 12. Αρωματικά κεριά, ρομαντική μουσική, σατέν σεντόνια –οι λεπτομέρειες προσθέτουν μαγεία στη βραδιά.

zodia-taro-45

Κρατήστε τα πράγματα απλά όταν ο Άρης μπει στον άπιαστο Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου. Θέλετε να μάθετε αν θα είναι κάτι παραπάνω στην πορεία κι εκείνοι θέλουν απλά να σας κάνουν να αναστενάξετε. Ακολουθήστε τη ροή, Ζυγοί. Οι μεγάλες ερωτήσεις μπορούν να περιμένουν.

Περάστε την ημέρα μαζί όταν ο Ήλιος μπει στον Τοξότη στις 22. Ένα μεσημεριανό ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε απογευματινές εκπλήξεις.

Να είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας όταν η Αφροδίτη μπει στον αφοσιωμένο Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου. Επιτρέποντας στον εαυτό σας να δείξει ευαισθησία, θα κάνετε το σεξ πολύ πιο προσωπικό. Μέχρι τη νέα Σελήνη στον Τοξότη την επόμενη ημέρα, εσείς και ο εραστής σας θα είστε σε απόλυτη αρμονία. Μπορεί ακόμη και να μην βγείτε από την κρεβατοκάμαρα μέχρι την άνοιξη!  Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Ωροσκόπιο : Αγαπάτε έναν καλό οργασμό, Σκορπιοί. Ωστόσο, μην επικεντρωθείτε τόσο πολύ στη δική σας απόλαυση που ξεχνάτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Νοεμβρίου, γι’ αυτό δώστε παραπάνω προσοχή στο ταίρι σας. Μάθετε τα σημεία που τους χαρίζουν ευχαρίστηση και πόσο δείξτε τους πόσο σας αρέσει να τους κάνετε να αναστενάζουν. Θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12. Θα πονάτε λίγο το πρωί, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18 Νοεμβρίου και σας φέρνει μερικές καυτές φαντασιώσεις. Κάντε αυτές τις φαντασιώσεις πραγματικότητα όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 20. Θα μπορείτε ξανά να εκφράσετε αυτά που θέλετε. Τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα (τα πονηρά, τουλάχιστον). Περάστε την 22α Νοεμβρίου με το ταίρι σας. Ο

Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση να δοκιμάσετε νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και φέρνει λίγο στρες όταν το ταίρι σας ζητά κάτι παραπάνω από σας. Μην φρικάρετε. Ένα δείπνο είναι μόνο! Αν κρατήσετε τη ψυχραιμία σας, η επόμενη βραδιά θα είναι αρκετά συναρπαστική με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη. Απολαύστε το!  Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Ωροσκόπιο : Αυτός είναι ο μήνας σας, Τοξότες! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας την 1η Νοεμβρίου και σας ενθαρρύνει να πέσετε στο κρεβάτι. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον σέξι άγνωστο που θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Καλέστε τον εραστή σας σε πεζοπορία όταν η Πανσέληνος είναι στον Ταύρο στις 12. Θα γυμνάσετε όλο το σώμα σας με διάφορους τρόπους.

Ο Άρης μπαίνει στον κυκλοθυμικό Σκορπιό στις 18 και χαλάει τον ρομαντισμό. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να ενδιαφέρεστε για διαφορετικά πράγματα. Η ένταση θα λυθεί όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 20 και θα κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία σας. Αν θέλετε κάτι, απλώς ζητήστε το (ή παρακαλέστε).

Όλοι ξέρουμε ότι η διέγερση είναι σημαντική στο σεξ, αλλά όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας στις 22 Νοεμβρίου, μην ξεχνάτε να διεγείρετε και το μυαλό του συντρόφου σας, όπως και… τα υπόλοιπα μέρη. Ένα λεκτικό καβγαδάκι μπορεί να είναι το δικό σας στυλ προκαταρκτικών.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και σας ενθαρρύνει να κοιμηθείτε λίγο (ναι, μόνο ύπνο). Χρειάζεστε να ξεκουραστείτε για τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26, που θα φέρει πολλή σεξουαλική ενέργεια για το υπόλοιπο του μήνα.  Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκοπιο ζώδια Αιγόκερως

Είστε πολύ εργατικό ζώδιο, Αιγόκεροι. Ωστόσο, ενώ κάνετε την καθημερινή δουλειά σας, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου και σας ενθαρρύνει να φέρετε τη δουλίτσα στην κρεβατοκάμαρα. Μην ξεχνάτε ότι μόνο δουλειά και καθόλου παιχνίδι κάνει τη σεξουαλική ζωή βαρετή. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12 σας ενθαρρύνει να δείξετε την ευαισθησία σας στον εραστή σας, η οποία θα δυναμώσει τον δεσμό σας και θα κάνει το σεξ πιο προσωπικό.

Προσέξτε στις 18 Νοεμβρίου. Ο Άρης μπαίνει στον κυκλοθυμικό Σκορπιό και σας κάνει υπερευαίσθητους και όχι με τον καλό τρόπο. Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά. Η επικοινωνία βελτιώνεται όταν ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20. Σχεδιάστε μια σέξι βραδιά που θα τους κάνει να παραδοθούν στη γοητεία σας.

Σας αρέσει η επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας, έτσι όταν ο Ήλιος μπει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου, βάλτε στόχο να γίνετε οι καλύτεροι εραστές που μπορείτε. Όχι, δεν χρειάζεται να μάθετε τρελές στάσεις. Απλά δείξτε προσοχή.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 25 και σας βοηθά να καταλάβετε τι χρειάζεστε στην κρεβατοκάμαρα. Δέσιμο; Παρακάλια; Συναισθηματική οικειότητα; Η μισή απόλαυση είναι στην ανακάλυψη, Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη την επόμενη ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε μια βραδιά τρελού πάθους.  Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Ουάου, Υδροχόοι! Η σεξουαλική ορμή σας ξεπερνά κάθε προηγούμενο όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Μην αντιστέκεστε στις ορμές σας, αποδεχτείτε τες! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πάρετε λίγη απόλαυση. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 20 σάς χαρίζει γνώσεις για την ερωτική ζωή σας. Είτε ανακαλύψετε ένα νέο γλυκό σημείο ή τον λόγο που είστε τόσο παιχνιδιάρηδες, θα καταλάβετε πολλά.

Μόλις ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές ορμές σας, ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό στις 18 και σας ενθαρρύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Κάντε ένα μασάζ σε όλο το σώμα.

Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20 και μπορεί να σας αφήσει σεξουαλικά ανικανοποίητους, αλλά μην στείλετε ακόμα μήνυμα σε μια περιστασιακή επαφή. Έχετε υπομονή. Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου και μπορεί να φέρει τρομερό σεξ που αξίζει την αναμονή.

μελλοντολόγος

Ήσασταν πολύ απορροφημένοι με τη δική σας απόλαυση αυτόν τον μήνα, πράγμα καταπληκτικό! Ωστόσο, όταν η Αφροδίτη μπει στον Αιγόκερω στις 25, επικεντρωθείτε στην απόλαυση του ταιριού σας. Το να τους βλέπετε να ικανοποιούνται είναι μέρος την δικής σας απόλαυσης. Μην παρασκέφτεστε τα πάντα όταν η νέα Σελήνη είναι στον Τοξότη την επόμενη ημέρα. Μπορεί να σας χαλάσει η διάθεση. Αντίθετα, επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει την απόλαυση που σας χαρίζει ο εραστής σας.  Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ωροσκοπιο ζώδια Ιχθύες

Πάντα ήσασταν ονειροπόλοι, Ιχθύες, αλλά οι φαντασιώσεις σας μπορεί να γίνουν πολύ καυτές όταν η Αφροδίτη μπει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Παρασυρθείτε από τα πονηρά σας όνειρα, αλλά μην συγκρίνετε τον εραστή σας με την εκδοχή της φαντασίας σας. Αυτή είναι η συνταγή για την απογοήτευση.

Μπορεί να θέλετε να χαθείτε στις φαντασιώσεις σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12, η οποία σας προκαλεί πονοκέφαλο. Σας αγνοεί το ταίρι σας; Σας αγαπά πραγματικά ή είναι απλώς μια περαστική σχέση; Τα ανάμεικτα μηνύματα θα σας κάνουν να επιστρέψετε τρέχοντας στα ρομαντικά μυθιστορήματα σας. Εκμεταλλευτείτε την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου για να λύσετε αυτό το συναισθηματικό πρόβλημα ή μείνετε με το φανταστικό ερωτικό ενδιαφέρον σας.

dream

Τι θέλετε πραγματικά από έναν εραστή; Οι φαντασιώσεις σας μπορεί να σας λένε κάτι. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20 και κάνει το νόημα των ερωτικών ονείρων σας ξεκάθαρο. Ξέρετε τι θέλετε, πηγαίνετε να το πάρετε!

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου και σας βοηθά να εκφράσετε το τι και ποιον θέλετε στην κρεβατοκάμαρα. Θα πάρετε αυτό που ζητήσατε με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26. Τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα!  Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA