Αστρολόγος προβλέψεις 02/05 Πέμπτη

zwdio-aderfi-psyxi

Αστρολόγος προβλέψεις 02/05 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της τύχης, σας στρέφει προς την εξερεύνηση. Νέα πράγματα που θα μαθαίνετε, θα σας προχωρούν δυναμικά παρακάτω!
Ευνοϊκός προς τον Δία είναι ο Ερμής από τον Κριό, παράσχοντας και την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε! Η συνάντηση της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη, κάνει πύρινη τη λαχτάρα σας να προοδεύσετε. Αναλαμβάνετε δράση!

Ο Άρης από τους Διδύμους σας καθοδηγεί. Το μόνο που χρίζει λίγης προσοχής, είναι ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Αυτό απαιτεί από εσάς υγιή όρια. Παράλληλα, ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σας ζητά να μετράτε τις κουβέντες που ξεστομίζετε!

Αστρολόγος προβλέψεις 02/05 Πέμπτη

Την Πέμπτη, μπορεί να προκύψει μια ένταση ή μια αγχωτική κατάσταση, που ίσως σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Η σημερινή μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με έναν μεσήλικα ή έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας.

zodia-taro-45

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από την εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας που ούτε καν τη φανταζόσασταν. Ο καθένας από εσάς θα της δώσει διαφορετική μορφή και μερικοί μπορεί ακόμη και να την απορρίψουν, επειδή δεν ταιριάζει με αυτά που θέλουν τώρα. Σήμερα, μπορεί να χαρείτε με νέα σχετικά με την καλή πορεία της θεραπείας και την ανάρρωση ενός συγγενή ή φίλου.

ιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε μια πρόταση ή σε σημαντικές επιχειρηματικές πληροφορίες. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει εμπειρίες σχετικά με μια νέα ερωτική σχέση ή κάποιο φλερτ. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τις οικογενειακές σας σχέσεις. Θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στις σχέσεις σας με συγγενείς που ζουν μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/05 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβετε νέα σχετικά με ένα έγγραφο ή με τα οικονομικά σας. Την Πέμπτη, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα δημιουργήσουν δυσάρεστες και απρόβλεπτες εντάσεις στις σχέσεις σας. Σήμερα μην βασιστείτε σε υποσχέσεις, παρά μόνο στον εαυτό σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα επικεντρωθείτε σε γεγονότα στο σπίτι ή σας σε αυτά που αφορούν τους συγγενείς σας. Πολλοί από σας σήμερα θα χαρούν με κάποια χρήματα. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα με σημαντικούς ανθρώπους θα σας προκαλέσουν ή θα σας βλάψουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα έχετε την τάση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθοδηγούμενοι από τα συναισθήματα σας. Θα μπορέσετε ενστικτωδώς να προφυλάξετε τον εαυτό σας από περιττά προβλήματα και μπελάδες. Σήμερα, είναι πιθανόν να προκύψουν αναπάντεχες ερωτικές περιπέτειες. Κάποιο γεγονός από το παρελθόν σας θα αποτελέσει τη βάση μιας συνάντησης, μιας συζήτησης ή ενός γεγονότος.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot