Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου 2019 Α

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου 2019

ζώδια Κριός

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του Μαΐου, φέρνοντάς εξαιρετική ενέργεια και ακόμα καλύτερο σεξ. Ο Άρης στους Διδύμους θα σας φέρει γοητεία και σεξουαλική ορμή. Απολαύστε όσο μπορείτε, επειδή τα πράγματα δεν θα παραμείνουν ηλιόλουστα για πολύ.Την 1η Μαΐου, ο Ουρανός σχηματίζει ημί-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας έναν σωρό νέων ανθρώπων στη ζωή σας και μια λίστα επαφών για διασκέδαση. Ενώ αυτές οι σχέσεις δεν θα είναι πολύ βαθιές ή διαρκείς, θα φέρουν πολλή διασκέδαση και πάθος.

Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα, η καλύτερη ημέρα για να γίνει αυτό είναι η 6η, όταν ο Ερμής μπαίνει στον σταθερό Ταύρο και σας δίνει τη δύναμη να κάνετε μια σαφή, λογική συζήτηση πριν ξεσπάσει συναισθηματικό χάος στο υπόλοιπο του μήνα.

zodia-taro-45

Οι σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε άσχημο σημείο όταν η Αφροδίτη μπει στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο στις 15 Μαΐου. Ο συναισθηματικός Καρκίνος προσθέτει δράμα στη σχέση σας, προκαλώντας το πρασινομάτικο τέρας να σηκώσει το άσχημο κεφάλι του. Ζήλια, συναισθήματα πόνου και μικροπρεπείς τσακωμοί μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τη σχέση σας.

Ευτυχώς, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 21 διευκολύνει λίγο την ένταση. Εξάλλου, το καλύτερο μέρος των τσακωμών είναι το σεξ συμφιλίωσης.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται καυτά για εσάς αυτό το μήνα, Ταύροι. Είναι λες και οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται για να προσγειώσουν κάποιον στο κρεβάτι σας. Πρώτα έχουμε τον Ερμή που μπαίνει στο ζώδιό σας στις 6 Μαΐου, καθιστώντας σας ακαταμάχητους σε κάθε χαριτωμένο πρόσωπο που βρίσκεται στο δρόμο σας. Είστε σέξι και το ξέρετε! Με έξυπνα μηνύματα ή με το τέλειο βιογραφικό στα ραντεβού, θα γοητεύετε τους πάντες μέχρι το σημείο που τα ρούχα τους θα αποφασίζουν να πέφτουν στο πάτωμα – κυριολεκτικά. Χρησιμοποιήστε αυτό το φλερτάρισμα προς όφελός σας για να κλείσετε τη συμφωνία.

Τα πράγματα γίνονται πραγματικά καυτά όταν η κυβερνήτης σας Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 15, φέρνοντάς σας πάθος, χαρά και την ικανότητα να αποπλανήσετε τους πάντες. Ο εραστής σας θα λιώνει στα χέρια σας. Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για απλή διασκέδαση. Ο Άρης μπαίνει στον ευαίσθητο Καρκίνο την ίδια ημέρα, κάνοντας τα ραντεβού σας πολύ πιο γλυκά και τρυφερά. Αναμένετε αφθονία παιχνιδιών, σέξι συζητήσεων και ωρών αγκαλιάς μετά τη μεγάλη έκρηξη.

Η καλύτερη ημέρα για ρομαντικές υποθέσεις είναι η 18η Μαΐου, με την Πανσέληνο στον σαγηνευτικό Σκορπιό. Σχεδιάστε μια νύχτα ένθερμου πάθους. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι η τέλεια ημέρα για να συναντήσετε τον επόμενο εραστή σας. Ο μυστηριώδης Σκορπιός κρύβει πάντα ένα ή δύο άσσους στο μανίκι του.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου 2019

ζώδια Δίδυμοι

Το πρώτο μέρος του Μαΐου αρχίζει αρκετά καυτά, Δίδυμοι. Με τον Άρη ακόμα στο ζώδιό σας, είστε γεμάτοι με σαγηνευτική ενέργεια και αρκετά γρήγορο πνεύμα για να ζαλίσετε τους πάντες. Ωστόσο, μην κινηθείτε πολύ γρήγορα γιατί θα κάψετε την περίφημη μαγεία σας. Νέοι και σέξι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του μήνα. Δράστε γρήγορα, γιατί ίσως να μην μείνουν το δεύτερο μισό.

Δράματα καταλαμβάνουν την ξέγνοιαστη ερωτική ζωή σας στις 9 Μαΐου, με έναν ημι-εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα, που σας δελεάζει να αντιμετωπίσετε την αγάπη σαν παιχνίδι αντί για σοβαρό θέμα. Το να είσαι καρδιοκατακτητής είναι διασκεδαστικό μέχρι να βρεθεί η δική σου καρδιά σε κίνδυνο.

300x300a

Επωφεληθείτε από την Αφροδίτη που μπαίνει στον υπομονετικό Ταύρο στις 15 για να επανεκτιμήσετε τα συναισθήματά σας.

Ο Άρης αφήνει το ζώδιό σας εκείνη την ημέρα για να πάει στον συναισθηματικό Καρκίνο, επιβραδύνοντας τη σεξουαλική σας κίνηση, αν και αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας προτού σας ελέγξουν αυτά!

Ευτυχώς, τα πράγματα παίρνουν τα πάνω τους πάλι μετά τις 21 Μαΐου, όταν ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας πίσω τη νεανική σας γοητεία και τη χαλαρή φύση σας. Κάντε την πρώτη κίνηση και ίσως ανακαλύψετε μια ερωτική σχέση που θα κρατήσει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζώδια Καρκίνος

Ο Μάιος ξεκινάει λίγο βαρετά για σας, Καρκίνοι. Ο Άρης είναι ακόμα στους Διδύμους μέχρι τις 15 Μαΐου, κάνοντάς σας κακοδιάθετους και εξαντλημένους από υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και από αποφυγές. Μην διαγράψετε ακόμα την αγάπη. Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, ειδικά με το ημι-τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον Ποσειδώνα την 1η. Θα φέρει νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σας. Δώστε τους μια ευκαιρία!

Τα πράγματα γίνονται πιο καυτά όταν ο σαγηνευτικός Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 15 Μαΐου, μαζί με την υπέροχη Αφροδίτη που μπαίνει στο φιλικό σας ζώδιο τον Ταύρο την ίδια μέρα. Ξαφνικά, η αδρανής σεξουαλική σας ορμή ξαναζωντανεύει. Θα κάνετε σαγόνια να πέφτουν στο πάτωμα σε όλη την πόλη χωρίς καν να βλεφαρίζετε. Αυτοί οι νέοι «φίλοι» που αποκτήσατε νωρίτερα αυτόν το μήνα θα παρακαλούν για να περάσουν μια νύχτα μαζί σας. Απολαύστε την επανάκτηση της σεξουαλικής σας ενέργειας φέρνοντας λίγη αταξία στη ζωή σας – το έχετε κερδίσει! Θα υπάρξουν πολλές γλυκές κουβέντες και αγκαλιές μετά.

Η πιο καυτή νύχτα του μήνα είναι η 18η, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να σας υπόσχεται μια νύχτα πάθους και αισθησιακών εμπειριών. Ελάτε με ανοιχτό μυαλό και καρδιά και δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!

taro-6-9

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου 2019

ζώδια Λέων

Ενώ οι πρώτες μέρες του Μαΐου ξεκινούν με σέξι διάθεση, αυτή δεν διαρκεί πολύ, επειδή ο Ερμής μπαίνει στον πεισματάρη Ταύρο στις 6. Προτιμάτε να έχετε τον κυριαρχικό ρόλο, έτσι όταν ένας εραστής αμφισβητεί την εξουσία σας, δεν το παίρνετε ελαφρά. Η υποταγή θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική αλλαγή ρυθμού, αλλά αν κάποιος προσπαθεί να σας ελέγξει, ίσως είναι καιρός να την κάνετε.

Το υπόλοιπο του Μαΐου συνεχίζει να είναι σεξουαλικό ναρκοπέδιο, ξεκινώντας όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο στις 15, περιορίζοντας το στυλ σας. Για να διατηρήσετε τη λογική σας, θα πρέπει να καταπολεμήσετε τη ζήλια, τις συναισθηματικές εκρήξεις και τους αγώνες δύναμης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο συναισθηματικά όταν ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο αργότερα εκείνη την ημέρα. Εάν θέλετε δράση αυτόν το μήνα, θα πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς.

Η ένταση κορυφώνεται με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18 Μαΐου. Σίγουρα, το σεξ ενώ είστε θυμωμένοι είναι υπέροχο, αλλά αξίζει πραγματικά να χάσετε την ψυχική σας υγεία; Ίσως είναι καιρός να μείνετε μόνοι ενώ ξεκαθαρίζετε τα πράγματα. Αν χρειάζεται να κάψετε ενέργεια, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να είναι η ευκαιρία για να ανακαλύψετε και πάλι τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.

chartomantia-098

ζώδια Παρθένος

Ας το παραδεχτούμε, Παρθένοι. Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν οι πιο σεξουαλικοί για εσάς. Ευτυχώς, αυτή η απίθανα μεγάλη περίοδος ξηρασίας θα περάσει σύντομα. Ξεκινώντας από τις 6 Μαΐου, ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στο αδελφικό σας ζώδιο του Ταύρου, δίνοντάς σας κάποια απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Δεν είστε οι καλύτεροι στην έκφραση του εαυτού σας, αλλά αυτή η ώθηση θα σας δώσει τη γοητεία, το πνεύμα και την ασφάλεια για να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες. Και ας μην παραλείψουμε και τους νέους έρωτες που θα φέρει.

zwdia-tarw-1

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά καυτά όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο στις 15, υπενθυμίζοντάς σας ότι είστε σέξι και όλοι το γνωρίζουν. Είναι καιρός να εκτεθείτε.

Η φυσική σας γοητεία και η χάρη σας θα γίνουν εμφανείς σε όλους και τα εισερχόμενά σας θα είναι γεμάτα από ανθρώπους που θέλουν να συνδεθούν μαζί σας.

Η καλύτερη νύχτα για το πάθος είναι η 18η Μαΐου, με την Πανσέληνο στον αισθησιακό Σκορπιό. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε κάτι ρομαντικό και λίγο άτακτο με τον εραστή σας, ώστε να κάνετε αυτή τη βραδιά αξέχαστη.

Αν είστε ελεύθεροι, είναι μια υπέροχη στιγμή για να βγείτε και να γνωρίσετε μερικούς σέξι νέους ανθρώπους. Με την Πανσέληνο στον σαγηνευτικό Σκορπιό, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει η νύχτα και να έχετε μείνει μόνοι.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot