Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Δευτέρα

imerisies-27314-zvdio

Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Ζυγό, ενισχύει την κοινωνική ζωή σας και τις ευχάριστες επαφές!

Στη διάρκεια της νύχτας, η Σελήνη μπήκε σε κενό πορείας. Σχημάτισε ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και παραμένει σε κενό πορείας στον Ζυγό.

Η ενέργεια της ημέρας είναι αρμονική και χαλαρή. Απολαύστε τη με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Κάντε μόνο όσα σας ευχαριστούν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική ημέρα σχεδόν για όλους σας. Θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος τεσσάρων ημερών γεμάτες αλλαγές: Θα σχετίζονται με τη δουλειά (ή την επιχείρηση σας), τα ταξίδια, τις μετακινήσεις σας ή τις επαφές σας με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική απασχόληση και καλύτερη αμοιβή. Οι γυναίκες θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι, κυρίως λόγω της έλλειψης επιθυμίας για εργασία στο σπίτι.

zwdia-zodia-33

Ο καλός καιρός προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές στο πάρκο ή για καφέ με φίλους. Κάποιες γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν μικρά προβλήματα υγείας, που θα είναι σημάδι ότι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια. Σήμερα, τυχόν εκπλήξεις μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους από άλλα μέρη.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, διαδικτυακές επαφές ή τηλεφωνικές συνομιλίες με διάφορους ανθρώπους. Μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων, θα συγκεντρώσει την προσοχή σας ή θα συμμετέχετε σε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με αυτήν. Σήμερα, αποφύγετε επικίνδυνες ενέργειες και προσέξτε τα περιστατικά απροσεξίας ή υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα θα έχετε πολλές δεσμεύσεις σχετικά με χρήματα, πληρωμές ή διάφορα έγγραφα. Η σημερινή μέρα θα είναι απρόβλεπτη, καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορες δυσκολίες ή θα έχετε επαφή με λάθος ανθρώπους. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα μπορεί να προκαλέσουν απρόβλεπτες και δυσάρεστες ενέργειες.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα προσέξτε πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας. Τη Δευτέρα θα λάβετε νέα σχετικά με μια απώλεια ή άλλο δυσάρεστο γεγονός στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Η Δευτέρα θα είναι μια δυσμενής μέρα για νομικές διαδικασίες. Θα υπάρξει κίνδυνος να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν και να σας δώσουν ανακριβείς πληροφορίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/09 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα θα είναι μια ημέρα γεμάτη συναντήσεις με ξεχωριστούς ανθρώπους. Ο/Η ερωτικός/ή σας σύντροφος θα σας ζητήσει να λάβετε μια απόφαση ή να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Η σύγκρουση με ένα παιδί ή κάποιον συγγενή μπορεί να σας προκαλέσει μια αδιαθεσία. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται κατά κάποιον τρόπο με χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο.

Διαβαστε Στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριου τις προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66