Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 19 α

zwdio-ixtheis-afroditi

Ωροσκόπιο ζώδια Κριός .

Ωροσκόπιο : Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα σεζόν, θα παρατηρήσετε ότι η θερμοκρασία δεν είναι η μόνη που ψυχραίνει. Δυστυχώς την ακολουθεί και η σεξουαλική ορμή σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι ακόμα στην λογική Παρθένο για το πρώτο μισό του μήνα. Σας κάνουν να σκεφτείτε προτού πέσετε στο κρεβάτι με κάποιον.

Τα συναισθήματά σας σάς παρασύρουν στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν και ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό.

Έχουμε και μια Πανσέληνο στους Ιχθύς εκείνη την ημέρα, που σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Το ένα λεπτό είστε χαρούμενοι και ζωηροί και το επόμενο κλαίτε πάνω από το ποτήρι σας.

zodia-taro-45

Μην το πολεμάτε! Τα συναισθήματα που έχετε θάψει βαθιά μέσα σας έρχονται τελικά στην επιφάνεια. Αφήστε τον εαυτό σας να τα νιώσει και μετά ξεπεράστε τα. Μην πάρετε άλλες αποφάσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τα πράγματα καθησυχάζουν στις 23. Τότε ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και σας δίνει πολύ αναγκαία συναισθηματική ισορροπία. Ξέρετε ακριβώς τι ψάχνετε σε έναν εραστή, βρείτε το, Κριοί! Εάν ο έρωτας δεν ανάψει μέχρι τη νέα Σελήνη στον ερωτικό Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου, δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση: νέα εφαρμογή ραντεβού, τυφλά ραντεβού, βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας –ό,τι πιάσει.

Διαβαστε Στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριου τις προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Ωροσκόπιο : Ο Άρης είναι στην αναλυτική Παρθένο για τον μήνα, αλλά εσείς δεν φαίνεται να μπορείτε να σκεφτείτε λογικά. Το πρασινομάτικο τέρας σηκώνει το άσχημο κεφάλι του ανάμεσα στα φθινοπωρινά φύλλα. Κατηγορήστε στον Δία που σχηματίζει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 10 Σεπτεμβρίου για αυτά τα συναισθήματα ζήλιας. Μην ενδίδετε στις παρορμήσεις σας. θα χάσετε τον εραστή σας σίγουρα.

Ευτυχώς για σας, θα βγείτε από αυτή τη φάση ζήλιας μέχρι τις 14. Τότε και ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό και σας δίνουν ζεστά συναισθήματα. Ο αέρας μπορεί να είναι πιο δροσερός, αλλά η κρεβατοκάμαρά σας θερμαίνεται. Πολλές συνεδρίες αγκαλιάς φαίνονται στον ορίζοντα.

Ο Κρόνος ορθοδρομεί στις 18 Σεπτεμβρίου και σας στέλνει ένα κύμα αυτοπεποίθησης. Νέα εποχή, νέος εαυτός καθώς βγαίνετε στον κόσμο. Ναι, δώστε τον αριθμό σας! Φορέστε το χαριτωμένο πουλόβερ! Αγκαλιάστε το σεξαπίλ σας, Ταύροι.

Ο Ήλιος που μπαίνει στον Ζυγό στις 23 θα σας ενθαρρύνει να προσθέσετε νοστιμιά στην κρεβατοκάμαρα και όχι, δεν εννοούμε καρυκεύματα. Αφήστε τον ασυνήθιστο εαυτό σας ελεύθερο!

Ενώ τα πράγματα γίνονται καυτά στην κρεβατοκάμαρα, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ακόμη. Όταν η νέα Σελήνη είναι στον Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου, λάβετε υπόψη σας το κεφάλι, το ένστικτο και την καρδιά σας πριν κάνετε τα πράγματα επίσημα.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο ζώδια Δίδυμοι

Τώρα που το καλοκαίρι του έρωτα έχει τελειώσει, είναι ώρα να επιστρέψετε στην πραγματικότητα, Δίδυμοι. Ο Άρης είναι ακόμα στην Παρθένο αυτόν τον μήνα και σας πιέζει να αναλύσετε τις σχέσεις σας, όχι το καλύτερό σας. Είστε έτοιμοι για μια βαθιά, σημαντική σχέση ή για ένα χαλαρό φλερτ; Και οι δύο είναι καλές επιλογές, αλλά καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε σύντομα, διαφορετικά το σύμπαν θα επιλέξει για σας.

Αρχίζετε να νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής και η Αφροδίτη μπουν στον Ζυγό. Συνήθως είστε πολύ χαλαροί με αυτούς που σας αρέσουν, αλλά με την Πανσέληνο στους συναισθηματικούς Ιχθύς δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Βάλτε σε δουλειά τη δημιουργικότητα και το δώρο του λόγου σας καθώς συντάσσετε το τέλειο μήνυμα για τον εραστή σας. Είτε πρόκειται για τη δήλωση της αγάπης σας είτε βραδινό μήνυμα για παιχνίδι, θα είναι πολύ καλύτερο απ’ το να στείλετε «είσαι ξύπνιος/α;».

Όλα πάνε κατ’ ευχήν από τις 23, όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό. Κάποιος που λαχταρούσατε σάς λαχταράει κι αυτός! Πάρτε τον! Η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι νέο, είτε πρόκειται για μια νέα στάση στο κρεβάτι είτε για έναν νέο εραστή. Αγκαλιάστε την αλλαγή!

Διαβαστε Στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριου τις προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκοπιο  ζώδια Καρκίνος

Ωροσκόπιο : Μια νέα εποχή, ένα νέο παλιρροϊκό κύμα συναισθημάτων. Έχετε συνηθίσει να είστε συναισθηματικοί όταν η σχέση σας δεν πάει ομαλά, αλλά ο Άρης στην αναλυτική Παρθένο σας κάνει να αντιμετωπίζετε όλα τα συναισθήματά σας λογικά. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας από το θέμα. Μερικές φορές η επικοινωνία με τον εραστή σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθαρίσετε τα πάντα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στις 10 Σεπτεμβρίου όταν ο Δίας σχηματίσει χιαστί με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

Τα πράγματα φωτίζονται από τις 14, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό και η Πανσέληνος είναι στους Ιχθύς. Επικεντρωθείτε στην καλή ενέργεια και οι σεξουαλικές σας ανάγκες θα ικανοποιηθούν. Αγκαλιάστε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Η ικανοποίηση είναι σχεδόν εγγυημένη όταν η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό. Απλά διασκεδάστε το!

Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι θα επιστρέψει το φλερτ σας στις 18 Σεπτεμβρίου όταν ο Κρόνος ορθοδρομήσει. Γκολ! Σχεδιάστε ένα καυτό ραντεβού στις 23 όταν ο Ήλιος μπει στον Ζυγό. Θα είναι σίγουρα μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε. Δώστε στον εραστή σας ιδιαίτερη προσοχή στις 28 Σεπτεμβρίου με τη νέα Σελήνη στον Ζυγό. Θα κάνει το ίδιο. Απολαύστε το!

zodia-0988

Ωροσκοπιο

ζώδια Λέων

Είχατε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι φλερτ, Λέοντες και αυτό είναι υπέροχο! Αλλά όλα αυτά τα συναισθήματα που αγνοούσατε ανεβαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Κατηγορήστε τον Άρη ακόμα στον Παρθένο και τον Δία που σχηματίζει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 10 Σεπτεμβρίου. Κάνουν τα συναισθήματά σας εξαιρετικά έντονα. Κάντε στον εαυτό τη χάρη και βάλτε όλες τις περιπέτειες σας σε αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά τα πράγματα.

Τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται πιο περίπλοκα στις 14 με τη νέα Σελήνη στους ευαίσθητους Ιχθύς. Εκμεταλλευτείτε τη στιγμή για να συντονιστείτε στη συναισθηματική ευεξία σας. Θα μπορούσατε να μάθετε κάτι πολύ σημαντικό για τον εαυτό σας. Ευτυχώς, η

Αφροδίτη και ο Ερμής μπαίνουν στον ισορροπημένο Ζυγό εκείνη την ημέρα και σας δίνουν μια πολύ πιο φωτεινή οπτική για την ερωτική ζωή σας. Βγείτε ξανά εκεί έξω, Λέοντες.

Από τις 18 θα αρχίσετε να έχετε πάλι τα τυχερά σας, όταν ο Κρόνος ορθοδρομεί και εξισορροπεί τα πράγματα. Ο Ήλιος που μπαίνει στον Ζυγό στις 23 θα σας κάνει πραγματικά ρομαντικούς και θα γοητεύσετε τον εραστή σας. Συνεχίστε το έτσι!

Η καλύτερη ημέρα για να ερωτοτροπήσετε αυτόν τον μήνα είναι η 28η Σεπτεμβρίου. Η νέα σελήνη είναι στον Ζυγό εξισορροπώντας τη φυσική γοητεία σας με τα ειλικρινή σας συναισθήματα. Διασκεδάστε!

Διαβαστε Στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριου τις προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66