Αστρολόγος προβλέψεις 05/01 Κυριακή

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Αστρολόγος προβλέψεις 05/01 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, χρίζει αυτή την περίοδο ιδανική για να ετοιμάσετε το ετήσιο πλάνο σας!

Ο Ήλιος έχει μεγάλη συντροφιά στα εδάφη του Αιγόκερω: Εκεί είναι επίσης ο Δίας, ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Αυτή η πολυαστρία αποτελεί άρτια στήριξη για τη διεκδίκηση των στόχων σας!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο. Η στιγμή ενδείκνυται για να βελτιώσετε ή να οικοδομήσετε όσα σας παράσχουν ασφάλεια και θαλπωρή. Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τις πρακτικές σας υποχρεώσεις και τις διεκπεραιώσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα έχετε την τάση να καταλαβαίνετε πολλά για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας. Αυτή η όξυνση της ενσυναίσθησης θα είναι κομμάτι της ανάπτυξης μιας νέας προσωπικότητας μέσα σας φέτος. Το αδύναμο σημείο σας σήμερα, μπορεί να είναι κάποιες απερίσκεπτες ενέργειές σας ή λόγια που εύκολα μπορεί να προσβάλλουν. Την Κυριακή θα σας δυσαρεστήσουν τηλεφωνήματα ή μηνύματα, που μπορεί να σχετίζονται με προβλήματα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε.

Οι άνδρες θα πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο να κάνουν κάποια εργασία στο σπίτι, πριν από την έναρξη της νέας εβδομάδας. Διαφορετικά, θα δημιουργήσουν περιττή ένταση στην οικογένεια. Την Κυριακή πολλοί θα περιμένετε μια επανένωση ή μια ειδική εκδήλωση, που θα αφορά έναν νεαρό άντρα. Σήμερα μην πιέζετε τους φίλους σας να ακολουθήσουν τις επιθυμίες σας ή να συναντηθούν μαζί σας, αν έχουν άλλα σχέδια ή αν δεν έχουν διάθεση.

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πολλά, αν αποφύγετε τα αρνητικά συναισθήματα ή την απαισιόδοξη διάθεση. Ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί στις υλικές ή οικιακές σας υποθέσεις. Μπορεί να μιλήσετε για θέματα που σχετίζονται με κληρονομικότητα, διαθήκες ή διάφορες συμφωνίες ιδιοκτησίας με τους συγγενείς σας. Αν έχετε βλάβη σε μια οικιακή συσκευή στο σπίτι σας, το πιθανότερο είναι ότι η επισκευή της θα είναι περιττή ή αδύνατη.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/01 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε συζητήσεις ή συναντήσεις με άτομα που σας συμπεριφέρονται ευγενικά και όμορφα. Δεν έχει σημασία αν οι επαφές σας είναι πραγματικές… Το σημαντικό είναι να ενέχουν ανθρώπους που θα σας προσφέρουν αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα. Οι νεαρές γυναίκες θα λάβουν πρόσκληση για μια συνάντηση ή επανένωση, που δεν πρέπει να βιαστούν να αποδεχτούν.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε νευρικοί ή μελαγχολικοί, κάτι που μπορεί να κάνει τους άλλους να μην αισθάνονται άνετα μαζί σας. Την Κυριακή θα είναι σημαντικό να δημιουργήσετε κλίμα αρμονίας στην οικογένειά σας… Να εξισορροπήσετε τις διαφορετικές διαθέσεις ή τις επιθυμίες των ανθρώπων στο σπίτι σας. Αν κατορθώσετε να επιτύχετε τη σημαντική ισορροπία και αρμονία, η Κυριακή μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα και να αισθανθείτε πλήρως ικανοποιημένοι στο τέλος της.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/01 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή ενέργειες που αφορούν χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Σήμερα θα προκύψουν διάφορα νέα ή προτάσεις, που θα σας φέρουν κάποια έσοδα στο μέλλον που θα σας ευχαριστήσουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συμμετέχετε σε τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως να πιέζετε την τύχη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75