Αστρολόγος προβλέψεις 10/10 Τετάρτη

erwtikes-15314

Αστρολόγος προβλέψεις 10/10 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης έχει περάσει στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα.

Η εστίασή σας θα είναι εξαιρετική και άκρως ερευνητική. Οι συνθήκες είναι άρτιες για να βάλετε όλα τα θέματά σας σε κίνηση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι χρειάζεστε για να οικοδομήσετε καλύτερα τη ζωή σας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό σήμερα. Αυτό θα σας προσδώσει βάθος και εστίαση. Ίσως να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο. Στο επίκεντρο της ημέρας θα βρίσκονται τα οικονομικά θέματα και οι επενδύσεις.

zodia-taro-45

Σήμερα Τετάρτη θα επιβαρυνθείτε με κάποια προβλήματα που αφορούν το νοικοκυριό σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν αναπάντεχα σήμερα ή θα έχουν παραμείνει ανεπίλυτα από χθες. Στη δουλειά σας, να είστε επιφυλακτικοί με τις συμβουλές και τις προτάσεις από συναδέλφους ή πελάτες. Προσπαθήστε να χαρείτε με τα καλά αποτελέσματα χωρίς να σας ενδιαφέρουν η δουλειά και τα καθήκοντα των άλλων.

Η Τετάρτη υποδεικνύει ένα ιδιαίτερο γεγονός ή κάποια νέα στην οικογένεια ή σε κάποιον που σχετίζεται με έναν συγγενή σας. Θα υπάρξει μια προσωρινή ανησυχία για ένα τηλεφώνημα που περιμένετε ή ένα ταξίδι που θα κάνετε με φίλους.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με νέους και παλιούς φίλους. Οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα θα σας κάνουν να σκεφτείτε κάποια πράγματα, να εξετάσετε μια νέα ιδέα ή θα σας δώσουν μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, δεν θα πρέπει να αφήσετε τη σημερινή μέρα να χαθεί με τεμπελιά, ή να ασχοληθείτε με μικρά ή ανούσια πράγματα. Αυτή θα είναι μια μέρα για δουλειά που σύντομα θα σας φέρει κάποια αναγνώριση. Οι εκπλήξεις σήμερα θα έχουν σχέση με ένα παιδί ή με άτομα μικρότερης ηλικίας.

zwdia-agnh

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια ημέρα ευνοϊκή για τις ερωτικές σας υποθέσεις, για νέες συναντήσεις ή συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Όμορφες εμπειρίες, νέα ή προτάσεις θα προέλθουν από ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου. Σήμερα θα φανείτε τυχεροί σε σημαντικά καθήκοντα για σας, οπότε φροντίστε να είστε δραστήριοι και μην απομονώνετε τον εαυτό σας στα δικά σας προβλήματα και ενδιαφέροντα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα λίγα πράγματα θα εξαρτώνται από εσάς. Θα ακολουθήσετε συμβουλές ή θα έχετε άμεσες δεσμεύσεις με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από εσάς ή που κατέχουν υψηλότερη θέση στη δουλειά σας. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα αφορούν έναν αποχωρισμό στην οικογένεια σας, μια κλοπή ή κάποια άλλη απώλεια.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot