Μεγάλο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 10-15/10 α

astrologia-ioylios-2014

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Ωροσκόπιο Κριός

Ώρα να κάνετε μια καινούργια αρχή με τα ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας! Αυτό αφορά περισσότερο τις ρομαντικές ή επαγγελματικές συνυπάρξεις, το πώς προσεγγίζετε τους ανθρώπους γενικότερα. Οι σχέσεις σας έχουν περάσει αναταράξεις τα τελευταία χρόνια, είτε γιατί οι άλλοι άλλαξαν είτε γιατί εσείς αναζητούσατε μια καινούργια ταυτότητα. Η ισορροπία μπορεί να απαιτεί να συναντήσετε κάποιους στη μέση της διαδρομής, προκειμένου να διασφαλίσετε τη θέση σας πέρα από την αίσθηση της ελευθερίας και της εξέλιξής σας.

Ο νηφάλιος ρεαλισμός στην εργασία και τις μετακινήσεις, σε ένα δημόσιο εγχείρημά σας, στις νομικές και ηθικές πεποιθήσεις σας ή η μείωση των καθημερινών προβλημάτων, θα παίξει καίριο ρόλο στην ενίσχυση της πορείας σας. Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανοίξετε καινούργια σελίδα στη διαπροσωπική προσέγγιση, για να προωθείτε πιο άρτια και μακροπρόθεσμα τα ζητούμενά σας.

zodia-taro-45

Αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε την αδελφή – ψυχή σας, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας στηρίξει. Δεν έχει υπάρξει καλύτερη στιγμή, για να θέσετε ξεκάθαρα την πρόθεσή σας να βρείτε το κατάλληλο ταίρι. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την εύνοια του σύμπαντος για να ανανεώσετε αυτό τον έρωτα!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αποτελεί μια καινούργια σελίδα για εσάς, όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα και την υγεία σας. Είναι η ευκαιρία να βελτιώσετε τις καθημερινές σας συνήθειες, μιας και έχετε βιώσει χαώδεις καταστάσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στο πιεστικό εργασιακό σας πρόγραμμα ή σε θέματα υγείας που σας απασχολούν. Επίσης, κάποιες πνευματικές ανησυχίες σας πιέζουν να θέσετε θεμέλια για το μέλλον. Τους τελευταίους μήνες ασχοληθήκατε με την υγεία ή τη δουλειά σας, αναθεωρώντας τις πρακτικές σας. Ίσως χρειάζεται να συνδυάσετε και εναλλακτικές μεθόδους ίασης με τις παραδοσιακές.

Κοιτάξτε ρεαλιστικά την ευρύτερη εικόνα της ερωτικής και οικονομικής σας ζωής, για να μπορέσετε να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες. Σημαντικοί θα είναι και κάποιοι συμβιβασμοί στις πιο καινοτόμες ιδέες σας, προκειμένου να είστε πιο αποδοτικοί στα χρονοδιαγράμματα και τις υποχρεώσεις σας. Να ξέρετε ότι σε αυτή την καινούργια σελίδα σας, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τη διαβίωσή σας θα έχουν ευνοϊκή σταθερότητα!

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό κεντρίζει τον Οίκο σας της αγάπης, γι’ αυτό πρόκειται για ένα σπάνιο και υπέροχο δώρο! Αν νιώθατε μόνοι και απομακρυσμένοι από τον έρωτα, έχει έρθει η στιγμή να αφυπνιστείτε και να αρχίσετε τις προσεγγίσεις. Η προσωπική σας ζωή έχει περάσει αναταράξεις, είτε είναι σαν ένα δημιουργικό εγχείρημα ή ατίθασο παιδί που σας φέρνει πονοκέφαλο; Τώρα μπορείτε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε μια καινούργια αρχή για όσα αφορούν τα θέματα καρδιάς!

Έχετε περάσει πολλά χρόνια ανάμεσα στην αναζήτηση της προσωπικής σας ευτυχίας και της κατανόησης του εαυτού σας από τη μία, και την ανάγκη σας να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο που

αλλάζει από την άλλη. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ανοίξει χώρο στη ζωή σας για να μπει περισσότερο ρομάντζο, για να γίνετε γονείς, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εξελίξετε ένα δημιουργικό ταλέντο σας. Η πρόοδος στα βήματα που λαχταρά η ψυχή σας, ενώ θα διασφαλίζετε την εμπιστοσύνη και την οικονομική στήριξη των άλλων, μπορεί να εδράζει στις κοινωνικές σας επαφές.

Η αποδοχή της πραγματικότητας όσο αφορά το ταίρι σας, το σπίτι ή την οικογένειά σας, έχει τη δυναμική να σας προωθήσει περαιτέρω. Τώρα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσετε καλύτερες σχέσεις, αν μιλήσετε ειλικρινά. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να καταλήξετε για την πορεία που θέλετε να χαράξετε στο εξής!

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό έρχεται να σας ανοίξει καινούργιες σελίδες στον τομέα των προσωπικών σας, του σπιτιού και των περιουσιακών σας θεμάτων. Το σπιτικό είναι σημαντικός παράγοντας ζωής για κάθε Καρκίνο! Ωστόσο, τόσο τα θεμέλια όσο και η κατεύθυνσή σας, έχουν βιώσει σοβαρές αναταράξεις τα τελευταία χρόνια.

Πού είναι η «βάση» σας, πώς νιώθετε για τους γονείς ή την γενέτειρά σας; Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια; Πληροφορίες που βγήκαν στο φως τις τελευταίες ημέρες, σας βοήθησαν να επιστρέψετε σε τέτοια ερωτήματα αλλά και στις ρίζες σας!

300x300a

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε πωλήσεις ακινήτων, να βρείτε συγκάτοικο, να αλλάξετε κατοικία ή να ανακαινίσετε την τωρινή σας. Αποφασίστε τι θέλετε να γίνει και ενημερώστε το σύμπαν, με τη βεβαιότητα ότι θα πραγματωθεί. Το σύμπαν θα σας στηρίξει, ενόσω έχετε βάλει τους σπόρους και έχετε πίστη! Για κάθε απόφασή σας που αφορά το σπιτικό ή την οικογένειά σας, πρέπει να ενημερώνετε το ταίρι σας και

να λαμβάνετε υπόψιν την υπάρχουσα αστάθεια στην καριέρα σας… Οι επαγγελματικές πιέσεις αλλά και πιθανές ενοχλήσεις υγείας, επίσης σχετίζονται με τις αποφάσεις που παίρνετε. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα προόδου για τις αφετηρίες των δράσεών σας, που θα σας κάνουν πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς μακροπρόθεσμα!

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Ωροσκόπιο Λέων

Αν και λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, στη δική σας περίπτωση απέχει πολύ από την αλήθεια! Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αποτελεί μια πρόσκληση για εσάς, να ενδώσετε στην περιέργειά σας και να εξερευνήσετε τον κόσμο σας… Το καινούργιο άτομο που ήρθε στη γειτονιά και τράβηξε το ενδιαφέρον σας, μπορεί να σας δανείσει λίγη ζάχαρη. Η ζωή σας έχει υποστεί μεγάλες ανακατατάξεις τα τελευταία χρόνια. Με τόση κίνηση και τόσες ιδέες στο μυαλό σας, είναι βέβαιο ότι έχετε αλλάξει πολλές φορές την εικόνα για το μέλλον σας.

Η Νέα Σελήνη θα σας παράσχει την ευκαιρία να τα βάλετε όλα σε λογική σειρά και να αρχίσετε να δράτε. Ίσως να είστε σε φάση διαπραγματεύσεων και επαφών, για συμφωνίες που αφορούν την καθημερινότητά σας. Η κατάληξή τους απαιτεί να καταβάλετε σκληρή δουλειά, κάτι που ίσως καθυστερεί το όραμά σας για το μέλλον. Πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι ο οικονομικός παράγοντας δεν έχει την άνθιση που θα θέλατε. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε, ενόσω οι αποφάσεις σας απορρέουν από την καρδιά σας. Πειραματιστείτε και αρχίστε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, αν θέλετε να μπείτε στην πορεία που θα σας πάει στην ευτυχία και την υλοποίηση των σχεδίων σας!

zwdia-3-zodia

Ωροσκόπιο Παρθένος

Έφτασε η ώρα να κάνετε μια καινούργια αρχή στα οικονομικά σας, να οικοδομήσετε ξανά τη δύναμή σας! Φυτέψτε τώρα τους σπόρους, που θέλετε να δείτε να αποδίδουν το προσοδοφόρο μέλλον που ονειρεύεστε. Το ίδιο ισχύει και για το σώμα σας, που αξίζει να το φροντίσετε για να ανορθώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η υλική και συναισθηματική σταθερότητά σας έχει περάσει από πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσετε τα στιβαρά θεμέλια που χρειάζεστε!

Θα είναι πιο εύκολο τώρα, γιατί σας έχουν αποκαλυφθεί καινούργιες πληροφορίες που σας βοηθούν να πάρετε πιο έγκυρες αποφάσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν το εισόδημά σας, τα ταλέντα σας, τα περιουσιακά σας, το σώμα σας ή μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Θα μπορέσετε να επενδύσετε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Χρειάζεται μόνο να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια και να στοχεύσετε στην οικονομική σας ισορροπία. Τολμήστε να επενδύσετε και στη ρομαντική πτυχή, παρά τους φόβους σας… Οι όποιοι περιορισμοί σας επιβάλλονται από εξωγενείς παράγοντες, θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις σας. Αλλά η αξιοποίηση των ταλέντων και των πηγών σας, θα αποτελέσει το όπλο σας για να στήσετε πιο στιβαρά θεμέλια για το μέλλον σας!

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra