Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Πέμπτη

panselinos-stin-partheno

Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό εδώ και έναν χρόνο, απ’ όπου θα μετακινηθεί στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, εστιάζει την προσοχή όλων στα οικονομικά θέματα και διδάσκει τρόπους χειρισμού τους. Όταν θα περάσει στον Τοξότη για 13 μήνες, θα απαιτήσει διεύρυνση της οπτικής για να αντιλαμβάνεστε την ευρύτερη εικόνα.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Σκορπιό. Είναι εξαιρετικά αίσια θέση, υποβοηθητική για κάθε κίνησή σας. Η συνάντηση του φεγγαριού με τον Δία το απόγευμα, θα προσδώσει περισσότερη τύχη για ατμόσφαιρα!

zodia-taro-45

Σήμερα Πέμπτη μπορεί να σας φέρει μια ποικιλία συναισθηματικών εμπειριών που σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από διαφορετικές τοποθεσίες και χώρες. Η σχέση σας με κάποιον σύντροφο που ζει μακριά σας θα έχει μια ενδιαφέρουσα ή τουλάχιστον πιο ξεκάθαρη εξέλιξη. Θα χρειαστείτε χρόνο για να αποφασίσετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από άλλη πόλη.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα τα οικονομικά ή ό,τι σχετίζεται με τα περιουσιακά σας ή μια δέσμευση με μια γυναίκα θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Η σημερινή μέρα σας υπενθυμίζει μια συνάντηση ή μια επαφή με ένα άτομο. Κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στα ζώδια του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού και έχετε να δείτε πολύ καιρό. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, θα αφορούν κυρίως συναισθηματικές αντιδράσεις και την αρνητική σας στάση απέναντι σε άτομα ή γεγονότα.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε ανοιχτή στάση στις πληροφορίες, τις ιδέες ή τις προτάσεις που θα λάβετε. Υπάρχει μεγάλη ελπίδα και νόημα στα νέα πράγματα που θα έρθουν στη ζωή σας σήμερα. Η ανασφάλεια ή η προσπάθεια χειραγώγησης μπορεί να προκύψει από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε κάποια χρήματα ή θα αναζητήσετε νέες οικονομικές πηγές. Η μέρα φέρνει επιτυχία ή νέες ευκαιρίες στη δουλειά ή την επιχείρησή σας, την εκπαίδευση και τις επαφές σας με εκπροσώπους διαφόρων θεσμών και εταιρειών.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα ενοχληθείτε από τη συμπεριφορά κάποιου ή κάποιος θα προκαλέσει σκόπιμα την υπομονή σας. Αποφύγετε να επιστρέψετε στις δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν. Μην παρασυρθείτε από τις άσχημες εμπειρίες σας εάν πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση. Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη και μοναδική μέρα για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα χαρείτε με κάποια επιπλέον χρήματα. Η σχέση σας με κάποιον άντρα θα είναι σημαντική για εσάς. Πιθανότατα θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή να λάβετε βοήθεια. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη θα έχουν σημαντική επίδραση στα γεγονότα της ζωής σας σήμερα.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot