Αστρολόγος προβλέψεις 13/06 Πέμπτη

178534595

Αστρολόγος προβλέψεις 13/06 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της τύχης κινείται ανάδρομος στον Τοξότη: Γι’ αυτό ενδέχεται να γίνονται ή να λέγονται κάποιες υπερβολές. Ωστόσο, όσα διογκώνονται ενδέχεται να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Η θέση της υποδεικνύει ότι χρειάζεστε λίγο επιπλέον έλεγχο. Μια αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας κρατήσει σε εγρήγορση!

Πόσο στοιχίζουν ή κοστίζουν κάποια πράγματα; Ίσως να είναι ανεκτίμητα… Θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται κόπος για να αποκτήσουν κίνηση όσα λαχταράτε. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη, τα πράγματα θα εξελιχθούν με αργούς ρυθμούς και θα απαιτήσουν από εσάς να ενεργήσετε με μεγαλύτερη προσοχή κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών καθηκόντων σας. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες εκπλήξεις, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να δείξετε υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αλαζονεία.

Την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνάντηση, οπότε θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των νομικών ή δικαστικών σας υποθέσεων.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 13/06 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη θα βιώσετε διάφορα γεγονότα συναισθηματικής φύσεως που θα σχετίζονται με την εργασία σας, τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας. Σήμερα μπορείτε να κάνετε σχέδια για το σπίτι σας και ακόμη και να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μερικά από αυτά. Την Πέμπτη, αποφύγετε να ξανασκεφτείτε δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν σας. Μη δεχτείτε να συναντήσετε ή να έχετε επαφές με άτομα που έχουν αρνητική ενέργεια ή τους αρέσει να παραπονιούνται διαρκώς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία. Θα βιώσετε ενδιαφέρουσες στιγμές στην ερωτική ή την οικογενειακή σας ζωή. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με συγγενείς ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σας. Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε ένα λεπτό πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ξεχωριστή με πολλούς τρόπους και να σας φέρει μια νέα ευκαιρία σε σημαντικά επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/06 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη να είστε αποφασιστικοί και να σταματήσετε να ασχολείστε με αναποτελεσματικές επαγγελματικές δεσμεύσεις και σχέδια. Σήμερα επικεντρώστε τις προσπάθειες σας σε εγχειρήματα που φέρνουν μικρά αλλά σίγουρα εισοδήματα και κέρδη. Η σημερινή μέρα θα περάσει ευχάριστα για εσάς λόγω των αισιόδοξων ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Ξέρετε ότι κάθε μέρα είναι μοναδική με τις ωραίες ή δύσκολες στιγμές της. Οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας θα παραμείνουν αδρανείς μέχρι να συμβεί κάτι που θα τους αφυπνίσει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot