Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Δευτέρα

karkinos-filia

Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν και αυτό θα ισχύει περισσότερο για τους άνδρες. Φυσικά, ένα ταξίδι σήμερα μπορεί να έχει σχέση με τη δουλειά σας αλλά μπορεί και να σχετίζεται με τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Οι αποστάσεις θα είναι διαφορετικές, αλλά τα συναισθήματα θα είναι δυνατά και αλησμόνητα. Όσοι από εσάς περάσουν την ημέρα στο σπίτι τους ή ασχοληθούν με οικιακά προβλήματα θα επιβαρύνουν τη διάθεσή τους με ψέματα, ίντριγκες, χειριστικές συμπεριφορές και άλλες παρόμοιες εμπειρίες.

Η μέρα δεν θα είναι η πιο εύκολη για τη δουλειά σας, αλλά θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει.

zodia-taro-45

 

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα επιδοθείτε σε τεμπελιά. Μπορεί να θέλετε να διασκεδάσετε με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες εκτός του σπιτιού σας ή διαδικτυακά, μέσω του υπολογιστή ή κινητών εφαρμογών και παιχνιδιών. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για ρομαντικές συναντήσεις. Θα προκύψει ένα καινούργιο ραντεβού από κάποιο κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια που σχετίζονται με αναψυχή, πεζοπορία, συνάντηση με φίλους ή συγγενείς. Η προσοχή σας σήμερα θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στα δικά σας παιδιά (αν έχετε). Φυσικά, θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα λάβουν χρήματα μέσω κάποιου εγγράφου, δέματος ή τραπεζικής μεταφοράς. Είναι πιθανό να αναβληθεί μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είναι σημαντικό να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα και την ανυπομονησία σας. Η ημέρα υποδεικνύει διάφορες επιλογές ταξιδιού, για επικοινωνία με ανθρώπους από κοντά και μακριά, για αλλαγές στο σπίτι σας ή στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Εάν προκύψουν συγκρούσεις, θα σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα χαρείτε με νέα που θα αφορούν τις επιτυχίες κάποιου συγγενή σας. Η μέρα φέρνει ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα, ορισμένες γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα δυσάρεστο προσωπικό δράμα που αφορά την ερωτική τους ζωή ή την οικογένεια τους. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να φροντίσουν την υγεία ή την εμφάνισή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087