Αστρολόγος προβλέψεις 14/02 Παρασκευή

astrologia-27-7-2-8

Αστρολόγος προβλέψεις 14/02 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Πόσο καλύτερη συγκυρία θα μπορούσε να προσφέρει το σύμπαν, για τον εορτασμό της Μέρας των Ερωτευμένων!

Φροντίστε όλοι να γιορτάσετε την αγάπη σας προς κάθε κατεύθυνση. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό. Αυτή η θέση της ξεκαθαρίζει απόλυτα ποια είναι τα ζητούμενά της – και τα δικά σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, γι’ αυτό όσα νιώθετε είναι βαθιά και ισχυρά. Η αίσια όψη της με τον Ερμή από τους Ιχθύες, προάγει την ευαισθησία και το συναίσθημα. Ό,τι κι αν κάνετε, θα μείνει αξέχαστο. Κάντε τα καλύτερα!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα θέλετε να περιοριστείτε σε έναν πιο κλειστό τρόπο ζωής… Πιθανόν λόγω συγκεκριμένων προσωπικών συναισθηματικών σας εμπειριών ή εμπειριών του παρελθόντος. Σήμερα θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε εργασία. Θα έχετε την τάση να μην κάνετε τίποτα ή να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Την Παρασκευή θα βιώσετε αναπάντεχα απογοήτευση ή θλίψη, που θα σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Από οικονομικής απόψεως, η Παρασκευή θα είναι πολύ περίπλοκη μέρα. Καλό θα ήταν να προστατευτείτε από προσπάθειες χειραγώγησης. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, θα οφείλεται ακριβώς σε ανέντιμες πράξεις ή σε απόπειρες εξαπάτησης. Σήμερα μπορεί να κάνετε πολλά ή τίποτα για το σπίτι σας – όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από τη διάθεσή σας. Η μέρα είναι καλή για γυναίκες άνω των 35 ετών, που φροντίζουν συγγενείς ή κάποιο ακίνητο που βρίσκεται μακριά από το σπίτι τους. Ένα ταξίδι που θα γίνει για αυτούς του λόγους, θα σας φέρει οφέλη ή ικανοποίηση.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε κάποιες προσωπικές ανησυχίες που θα αφορούν την οικογένειά σας. Μπορεί να ανησυχήσετε για την κατάσταση της υγείας κάποιου συγγενή σας ή για τη δική σας υγεία. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να εξελιχθούν με πιο αργούς ρυθμούς ή με διάφορες δυσκολίες, που θα είναι επίσης δυσάρεστες για εσάς. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς θα είναι σημαντικό για το πώς θα βιώσετε αυτή την περίπλοκη μέρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/02 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε συζητήσεις ή δεσμεύσεις με μια γυναίκα νεαρής ηλικίας. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε προετοιμαστεί από πριν για τέτοιου είδους ενέργειες. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου θα είναι καλές – μόνο αν είναι ερωτικής φύσεως. Διαφορετικά, θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε περισσότερο με φίλους ή ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η απόσταση δεν θα μπει εμπόδιο στην επικοινωνία σας μαζί τους. Σήμερα θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Θα χαρείτε με τα νέα που θα ακούσετε, για κάποιο άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/02 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι μια σημαντική ημέρα για την εργασία σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δραστηριοποιηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην αναβάλλετε τίποτα για την επόμενη εβδομάδα. Σκεφτείτε καλά τι είναι σημαντικό για εσάς και τι είναι απλά χάσιμο χρόνου. Κάποια γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα θα σας δώσουν αφορμή για σκέψεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76