αστρολόγος προβλέψεις 14/03 Τετάρτη

eytyxia

αστρολόγος προβλέψεις 14/03 Τετάρτη

Την Τετάρτη, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σημαντικές προσδοκίες που σχετίζονται με υλικά ενδιαφέροντα και στόχους. Σήμερα, πολλοί θα επηρεαστούν από διάφορες ενέργειες της τύχης στη ζωή τους.

Σήμερα θα είστε σε θέση να ανακάμψετε από υλικές απώλειες που βιώσατε στο παρελθόν στην οικογένειά σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για συγκεντρώσεις με συγγενείς μετά από μια περίοδο χωρισμού. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα λάβουν νέα ή πληροφορίες που θα τους ενθουσιάσουν αλλά και θα τους προβληματίσουν σοβαρά.

Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα μπορούν να επιλύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα ή θα λάβουν χρήματα.

zodia-taro-45

 

Αυτά που θα κάνετε σήμερα όσοι γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα καθορίσουν την εξέλιξη των οικονομικών ή υλικών σας σχεδίων. Θα καταφέρετε να επιλύσετε προβλήματα βάσει αυτών των σχεδίων ή θα έχετε ανάλογες συναντήσεις. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από το σκοπό τους, την απόσταση ή τη διάρκεια τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα πρέπει να επιλύσετε αρκετά οικογενειακά προβλήματα. Το φορτίο θα είναι μεγάλο και μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια χρόνια ασθένεια μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία. Η μέρα υποδεικνύει συναντήσεις ή συνομιλίες με άτομα από το παρελθόν σας.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος  λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου την Τετάρτη, θα περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας κάνοντας κάτι ευχάριστο, βιώνοντας κάποια έκπληξη και άλλα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς ή για σύντομα ταξίδια. Κάποιοι θα σας αναζητήσουν ή θα σας επισκεφτούν και θα θέλουν να μοιραστούν μαζί σας τα προσωπικά ή οικογενειακά τους ζητήματα. Έχουν την ανάγκη να εκτονώσουν τα συναισθήματα και το άγχος τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα έχετε κάποιο λόγο για να σκεφτείτε μια γυναίκα από τον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο, που βιώνει μια δύσκολη στιγμή εξαιτίας κάποιου δικού της λάθους, βιασύνης ή απληστίας. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα, δυναμική, με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά μέσα σας μπορεί να αισθάνεστε θλίψη, αβεβαιότητα ή άγχος. Στη δουλειά σας θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή άλλη εμπειρία με συναδέλφους ή πελάτες. Η μέρα θα σας εκπλήξει δυσάρεστα με κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία.

zodia-zvdia-75