αστρολόγος προβλέψεις 15/03 Πέμπτη

αστρολόγος προβλέψεις 15/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα έχετε την τάση να κάνετε αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις για τη ζωή και τις μέχρι τώρα εμπειρίες σας. Τέτοιου είδους διάθεση θα σας δημιουργήσει μια παραπλανητική εικόνα για κάποια πρόσφατα γεγονότα ή εμπειρίες.

Θα είναι εξ ολοκλήρου στο χέρι σας να ξεφύγετε όσο το δυνατόν συντομότερα από τέτοιες επιρροές. Σήμερα θα είστε σε θέση να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή μια ενόχληση που σχετίζεται με ένα παιδί. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ όμορφη ακόμη και στο σπίτι με τον/τη σύζυγό σας.

Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν στη ζωή των γυναικών νεαρής ηλικίας θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για την εξέλιξη νέων ευκαιριών.

zodia-taro-45

 

Η εξέλιξη της μέρας όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα καθοριστεί από μια γυναικεία παρουσία στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα θα βιώσετε ενδιαφέρουσες στιγμές στην ερωτική ή την προσωπική σας ζωή. Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για τις γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, οι οποίες θα έχουν πολλά να απολαύσουν σήμερα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει συναντήσεις ή επαφές με φίλους από κοντά και μακριά. Σήμερα θα έχετε χρόνο για να μιλήσετε με ανθρώπους από κοντά ή μακριά. Την Πέμπτη, ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων και των ενεργειών σας θα εξαρτηθεί από τα συναισθήματα σας.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μια αντιπαράθεση ή μια δυσάρεστη διαμάχη με ένα άτομο στην οικογένειά σας ή με έναν γείτονα. Τώρα θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι σας. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για εργασίες που σχετίζονται με χρήματα. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα μέσω της εργασίας σας, να επιτύχετε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα καιάλλα. Ωστόσο, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα υποστούν κάποια αρνητική επίδραση.

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να περιμένετε διάφορες εκπλήξεις, που σε γενικές γραμμές θα είναι υλικής φύσης. Θα σχεδιάσετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς με φίλους, συναδέλφους ή γείτονες. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διάφορες εμπειρίες σχετικά με νέες και παλιές φιλίες. Την Πέμπτη θα υπάρξει μια συγκεκριμένη περίσταση για να συναντήσετε ή να συνομιλήσετε με συγγενείς ή φίλους.

zwdia shmera