αστρολόγος προβλέψεις 16/03 Παρασκευή

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

αστρολόγος προβλέψεις 16/03 Παρασκευή

Την Παρασκευή, να περιμένετε ότι θα εμφανιστούν καινούργια άτομα στο σπίτι σας (ως επισκέπτες ή για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό).

Εάν κάποιος που έχει γεννηθεί στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου ζει στο σπίτι σας, θα προκύψει ένα ενδιαφέρον γεγονός ή νέα που θα κατευθύνουν την προσοχή σας σε αυτόν. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα που σχετίζονται με παιδιά.

Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση με ανθρώπους που θα μοιραστούν μαζί σας την εξέλιξη των προβλημάτων και των ανησυχιών τους. Τα κορίτσια και οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα έχουν μια πολύ συναρπαστική μέρα.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη πιθανότατα σήμερα θα θελήσετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έξω από το σπίτι σας. Σήμερα θα συμμετέχετε σε μια συνάντηση ή θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική συζήτηση. Να περιμένετε ένα περίεργο ή αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η οικογένειά σας θα αποτελέσει τη νούμερο ένα προτεραιότητά σας σήμερα. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα προκύψουν σημαντικά γεγονότα, συναντήσεις, και οικογενειακές/φιλικές συζητήσεις. Ενδεχομένως να δείτε κάποια όνειρα με άτομα που έχουν αποβιώσει, να επισκεφθείτε έναν τόπο μνήμης, να φροντίσετε για μια κληρονομιά. Κάποιος θα θελήσει να σας αποσπάσει μια υπόσχεση για κάτι που δεν θέλετε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα προκύψουν ωραία ή ενδιαφέροντα νέα ή γεγονότα σήμερα που θα προέρχονται από άλλη πόλη ή χώρα. Είναι πιθανόν να περιμένετε χρήματα ή να σκεφτείτε καλά τις ενέργειές σας που σχετίζονται με τα χρήματά σας. Σήμερα θα βιώσετε μια έκπληξη που συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με ένα γεγονός από το παρελθόν σας. Θα έχετε την προσδοκία ότι τα προβλήματα σας θα εξελιχθούν και θα επιλυθούν από μόνα τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα έχετε συναντήσεις και επαφές με την οικογένεια, τους γείτονες σας και άλλους. Σήμερα, να περιμένετε διάφορα νέα από κοντά και μακριά που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Την Παρασκευή, θα έχετε μια δέσμευση για ένα οικονομικό έγγραφο ή χρήματα που στις περισσότερες περιπτώσεις θα προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα. Τα σημερινά γεγονότα και αποφάσεις θα έχουν σύντομο διάστημα δράσης.

zwdia-zodia-astrologia-65