αστρολόγος προβλέψεις 18/03 Κυριακή

zwdia-zaria-660_2

αστρολόγος προβλέψεις 18/03 Κυριακή

Την Κυριακή, θα προκύψουν διάφορες εκπλήξεις που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε για κάτι ή να αισθανθείτε τυχεροί. Είναι πιθανόν σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για ένα παιδί ή να έχετε άλλες οικονομικές υποχρεώσεις και σχέσεις με ένα παιδί.

Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποιο δώρο ή μια χειρονομία προσοχής από μια γυναίκα. Οι γυναίκες ηλικίας άνω των 35 ετών να περιμένουν εμπειρίες γεμάτες αγάπη.

zodia-taro-45

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η ημέρα δίνει την ευκαιρία για χαρά ή ικανοποίηση. Είναι πιθανή μια συγκέντρωση λόγω ενός προσωπικού εορτασμού κάποιου φίλου ή συγγενή. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά και πολλές δεσμεύσεις, οπότε μην αναβάλλετε τίποτα για τις επόμενες μέρες. Η νέα εβδομάδα που θα ξεκινήσει από αύριο θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος ή απόφασης. Πιθανότατα, θα έχει σχέση με ενδιαφέροντα ουσιαστικής σημασίας και σχέδια. Σήμερα θα έχετε περισσότερες τηλεφωνικές συνομιλίες με συγγενείς ή φίλους. Την Κυριακή, μπορείτε να αναβάλλετε μια συνάντηση ή να επιλέξετε να μην εκπληρώσετε κάποια υπόσχεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα υποδεικνύει εμπόδια και επιπλοκές στα ταξίδια. Ενδεχομένως να έχετε συναντήσεις με δυσάρεστους ή δύσκολους ανθρώπους εκ φύσεως. Τώρα καλό θα ήταν να προσέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η ημέρα ευνοεί την επιτυχή υλοποίηση των σχεδίων για τις γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων. Θα γίνει κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε υπερήφανοι ή ικανοποιημένοι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα να περιμένετε κάποιο e-mail ή ένα τηλεφώνημα από φίλους. Από αυτό θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σας σχετικά με ένα σημαντικό σχέδιο ή μια ιδέα σας. Σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση από φίλους για μια συνάντηση ή ένα ταξίδι. Την Κυριακή παρακολουθήστε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα που δε ζουν στην περιοχή σας. Είναι πιθανόν να αισθανθείτε στιγμιαία πανικό ή σύγχυση, αλλά όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

taro-zodia-098