αστρολόγος προβλέψεις 19/03 Δευτέρα

erwtikes-8414

αστρολόγος προβλέψεις 19/03 Δευτέρα

Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για εργασία παρά τις χρονικές αλλαγές. Το περιβάλλον θα είναι κατάλληλο για έκφραση, ανάπτυξη ιδεών, μια νέα ευκαιρία και τα λοιπά.

Μπορεί ακόμη να προκύψει και κάποιο απροσδόκητο μπόνους, κέρδος ή άλλο οικονομικό κίνητρο από την εργασία σας. Σήμερα θα βιώσετε ενδιαφέροντα γεγονότα με κάποιον φίλο που θα ταξιδέψει ή που θα επιστρέψει μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Μην αφήσετε τα προβλήματα στο σπίτι να επηρεάσουν τη σχέση ή το γάμο σας.

Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα έχουν μια απρόβλεπτη μέρα, οπότε καλό θα ήταν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες στις ενέργειες και τις αποφάσεις τους.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα αντιμετωπίσετε μια ιδιαίτερη στάση ή ενδιαφέρον από άγνωστα άτομα. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε ή ζείτε μαζί. Σήμερα μπορεί να δείτε περίεργα ή ανεξήγητα όνειρα που θα βρίσκονται στις σκέψεις σας όλη την ημέρα. Θα αναζητήσετε τη σημασία ή το μήνυμα που κρύβουν.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές υποθέσεις. Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικές υποθέσεις. Για μερικούς από εσάς, αυτό θα περιλαμβάνει συναντήσεις και συνομιλίες με διάφορους ανθρώπους. Σήμερα, μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τη Δευτέρα θα έχετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους και συγγενείς. Μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα ή δυναμική κατάσταση στην επιχείρηση ή στη δουλειά σας. Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δώσετε συγκεκριμένη απάντηση σε μια πρόταση. Τώρα, αποφύγετε οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα σκεφτείτε ή θα σχεδιάσετε μια συγκέντρωση, επίσκεψη ή επαγγελματική συνάντηση. Η μέρα θα φέρει μερικές εκπλήξεις, εξαιτίας των οποίων θα προκύψουν σίγουρα κάποια σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια και τις προσδοκίες σας. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους έχουν ερωτική αλληλογραφία ή διαδικτυακές επαφές με κάποιον από άλλη πόλη ή χώρα. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για αγορές, χρήματα ή οικονομικές συναλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098