Αστρολόγος προβλέψεις 20/12 Πέμπτη

SONY DSC

Αστρολόγος προβλέψεις 20/12 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται, επισημαίνει όλα όσα μπορείτε να είστε ευγνώμονες που έχετε. Ο Δίας είναι σοφός και επεκτατικός, σας βοηθά να αξιοποιείτε τα θετικά του για τον εαυτό σας!

Στη αρχή της ημέρας, η Σελήνη θα βρίσκεται σε κανό πορείας στον Ταύρο. Είναι μια θέση σταθερότητας, μια στιγμή για να διευθετήσετε προσωπικά σας θέμα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους. Θα σας δώσει πολλά θέματα για συζήτηση, για σχεδιασμούς, για διεκπεραίωση!

Ο Ερμής συναντά τον Δία στον Τοξότη, να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις. Αυτή είναι η τελευταία μέρα του Φθινοπώρου, καθώς ο Ήλιος θα περάσει αύριο στον Αιγόκερω. Αρχίζει η Χειμερινή Εποχή με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, που τους φέρνει όλους πιο κοντά!

zodia-taro-45

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Πέμπτη θα ανησυχήσετε πολύ για την εξέλιξη των σχεδίων που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε σήμερα. Η εξέλιξη των γεγονότων θα είναι σίγουρα υπέρ σας, ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε. Θα είναι πιο δύσκολο για όσους από εσάς θα πρέπει να επιλύσουν προβλήματα στην ερωτική τους ζωή, επειδή και οι δύο πλευρές θα είναι υπερβολικά απρόθυμες να κάνουν συμβιβασμούς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Αν αναμένετε σήμερα ένα έγγραφο ή πληροφορίες που θα σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων, ενδέχεται να έχετε καθυστέρηση ή να απογοητευτείτε. Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστεί κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, μέσω κάποιας σύγκρουσης, σκανδάλου ή άλλης δυσάρεστης κατάστασης.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, προσπαθήστε σήμερα να διατηρήσετε την αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Αποφύγετε να επιστρέψετε σε γεγονότα από το παρελθόν ή να επαναλάβετε προηγούμενα λάθη. Σήμερα, θα είναι δύσκολο για σας να πραγματοποιήσετε σχέδια για αλλαγή ή βελτιώσεις στο σπίτι σας ή να φροντίσετε τα ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μην αγνοήσετε σήμερα τις πληροφορίες, τις συμβουλές ή τα παράπονα ενός νεαρού άνδρα. Προσωπικά, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, καθώς και να έχετε μια ιδιαίτερη ερωτική εμπειρία. Η σημερινή μέρα φέρνει πολλές πληροφορίες, τηλεφωνικές συνομιλίες, αλληλογραφία και άλλες διαδικτυακές ή πραγματικές επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

taro-6-9

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, είναι τώρα πιθανό να φροντίσετε τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός παιδιού. Αν πρέπει να επιλύσετε προβλήματα ή μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με ένα παιδί ή έναν νεαρό άντρα, δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα τώρα. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να έχετε πίστη στην πιο ευνοϊκή εξέλιξη των προβλημάτων που σας κρατάνε πίσω.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε χρήματα ή να εξασφαλίσετε επιπλέον κέρδη και έσοδα. Σήμερα, σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα παίξει ένας άντρας που θα σας δώσει τις σωστές συμβουλές. Θα σας βοηθήσει σε μια σημαντική κατάσταση ή θα σας βοηθήσει με κάποιο άλλο τρόπο. Σήμερα πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα μικρό θαύμα στη ζωή τους που θα τους δείξει ότι υπάρχουν παράξενα και αόρατα πράγματα εκεί έξω.

Διαβαστε  2 τρόποι που θα αλλάξει η σχέση σας το 2019, βάσει του ζωδίου σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065