Αστρολόγος προβλέψεις 22/05 Τετάρτη

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 22/05 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Ερμή που βρίσκεται ο επικοινωνιακός πλανήτης, σας ενισχύσει για να κάνετε περισσότερες επαφές!

Η περιέργεια σας οδηγεί στην εμπειρία, που βοηθά στη μάθηση και την ωρίμανσή σας. Η μέρα αυτή είναι καίρια, γιατί ευνοεί το να είστε παρόντες και να δώσετε σημασία!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ακολουθήστε τους κανόνες και θα έχετε αίσια αποτελέσματα. Αν αυτά επιδιώκετε, θα τα λάβετε από κάθε κατεύθυνση που έχετε καταβάλει την ανάλογη προσπάθεια!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις 22/05 Τετάρτη

Την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία, την ζεστασιά και την αγάπη γύρω σας. Δεν είναι δύσκολο και ακόμα και όταν σας προκαλούν αρνητικοί άνθρωποι, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τη θετική σας διάθεση. Αποφύγετε να ανησυχήσετε για κάποιο παιδί ή να ανακατευτείτε στην ιδιωτική ζωή νεαρών ατόμων στην οικογένεια σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά παρά να βοηθήσετε.

Σήμερα, ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας κάποιου συγγενή τους. Στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε να φέρεστε εξουσιαστικά και να θέλετε να επιβάλλετε τη θέλησή σας. Οι γυναίκες μέσης ηλικίας και μεγαλύτερης σήμερα θα έχουν την τάση να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους, καθώς και να δέχονται επισκέψεις από φίλους.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε σημαντικά νέα για εσάς. Θα έχετε συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς που θα είναι σημαντικές για τα σχέδια που έχετε κάνει μέχρι το τέλος του μήνα. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για ερωτικές επαφές. Στη δουλειά σας, κάποιες προσωρινές αποτυχίες θα απαιτήσουν αλλαγή στον τρόπο εργασίας σας. Στους άνδρες θα δοθεί μια ευκαιρία που θα πρέπει να αξιοποιήσουν με βάση τη λογική και όχι τα συναισθήματα τους. Οι γυναίκες να ελπίζουν για ένα σημαντικό γεγονός ή μια αλλαγή που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/05 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα πάρετε μια σημαντική απόφαση για την οικογένειά σας, η οποία θα οδηγήσει τις οικογενειακές σας υποθέσεις προς μια θετική εξέλιξη. Σήμερα, θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με τους φίλους σας. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά ή για δεσμεύσεις με παιδιά. Οι άνδρες καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή τη χρήση μηχανημάτων. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέξουν τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνουν, ειδικά στο Διαδίκτυο, καθώς είναι πιθανό να έρθουν σε επαφή με κάποιον/α που θα δώσει ψεύτικη ταυτότητα ή θα έχει κακόβουλες προθέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Προσπαθήστε σήμερα να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες στην οικογένειά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι μια καλή στιγμή για να σταθεροποιήσετε μια ερωτική ή μια φιλική σχέση, διαφορετικά ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Σήμερα, ένα δυσάρεστο γεγονός θα σας ωθήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Για τους άντρες, η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι ενώ οι γυναίκες θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα πάρουν ή με ένα συμβόλαιο οικονομικού περιεχομένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα χαρείτε με κάποιες συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή νέα που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς. Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική μέρα σε ό,τι αφορά την επίτευξη σημαντικών στόχων στους οποίους έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Οι άνδρες θα πρέπει να αφοσιωθούν περισσότερο στα οικιακά τους καθήκοντα και οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν απροσδόκητα προβλήματα ή δυσάρεστους ανθρώπους.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot