Ωροσκόπιο για την Εποχή των Διδύμων – Βγείτε από το τέλμα!

miniaies-erwtikes-didymoi

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Διδύμους το 2019 Α

Ωροσκόπιο : Ο Ήλιος λάμπει, στο ευμετάβλητο αέρινο ζώδιο των Διδύμων από τις 21 Μαΐου ως τις 21 Ιουνίου του 2019. Οι Δίδυμοι, ζουν σ’ έναν κόσμο ιδεών!

Είναι ευέλικτο και ευπροσάρμοστο ζώδιο, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του λόγου, της γλώσσας, της κυκλοφορίας και των ταξιδιών, των επικοινωνιών και του εμπορίου. Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι ευέλικτος, έξυπνος, κοινωνικός και πραγματικά πολύ περίεργος!

Η έννοια της διέλευσης του Ήλιου στους Διδύμους το 2019

zodia-taro-45

21 Μαϊου – 21 Ιουνίου : Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους, είναι η κατάλληλη στιγμή για δικτύωση, για συζητήσεις και για αδέσμευτες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι είναι πάντα σε κίνηση… μια κοινωνική πεταλούδα, που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι, που αναζητά μια γεύση από τη ζωή σε όλες της τις μορφές. Υπάρχει ένα είδος χάους στους Διδύμους!

Έχουν τάση προς την ποικιλία και η τυχαίες καταστάσεις, ανοίγουν χώρο, για νέες ιδέες. Η περίοδος από 21 Μαϊου ως 21 Ιούνιου, είναι μια περίοδος διασταυρούμενης επικονίασης. Όπως αλλάζουν οι εποχές από Άνοιξη σε Καλοκαίρι, έτσι κι ο κόσμος ενώνεται με τη ζωή.

Οι Δίδυμοι είναι επίσης, σαν ένα κομμάτι τεφλόν. Τίποτα δεν κολλά επάνω τους. Τα πράγματα είναι επιφανειακά, γρήγορα και χωρίς κόπο. Οι λέξεις, οι άνθρωποι, οι τόποι κινούνται μέσα και έξω, σαν τον αέρα που αναπνέουμε.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Διδύμους το 2019

Αλλά αυτό, δεν είναι κακό πράγμα. Δοκιμάστε να συγκρατήσετε την αναπνοή σας – αδύνατο! Πρέπει να αναπνεύσετε. Είναι αυτό που σας κρατά ζωντανούς! Ακριβώς όπως τα πουλιά και οι μέλισσες πετούν από λουλούδι σε λουλούδι και διατηρούν τη φύση ακμάζουσα.

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της πεμπτουσίας της νεολαίας. Είναι η αιώνια Άνοιξη στην αναμονή του Καλοκαιριού. Και πώς θα παραμείνετε νέοι? Με το να δείξετε ενδιαφέρον, για τα ποια, τα που και τα γιατί! Με το να μη σταματάτε να διψάτε ποτέ για γνώση. Με το να είστε ανάλαφροι στα βήματά σας, δραστήριοι και επικοινωνιακοί!

Όπως και με κάθε ζώδιο, η κορυφή του Ήλιου στους Διδύμους έρχεται με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που συμβαίνει στις 3 Ιουνίου του 2019 και σας δίνει αρκετό χρόνο για να παίξετε με τις ιδέες, έως ότου ένα ζευγάρι απ’ αυτά – οι Δίδυμοι έρχονται συχνά σε «ζευγάρια»!- να τραβήξει το ενδιαφέρον σας …

chartomantia-098

Με τον Ήλιο στους Διδύμους, είναι καλή στιγμή για να …

Φλερτάρετε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να δοκιμάσετε διαφορετικές προοπτικές στον έρωτα, πριν αποφασίσετε για μια μόνιμη σχέση. Λάμψετε! Να γελάτε και να μη παίρνετε τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά.

Ξεκινήσετε το γράψιμο, ή να δικτυωθείτε. Ανακτήσετε την ευκινησία, την ευελιξία και τη νεανικότητά σας.

Πηγαίνετε πίσω στο σχολείο για να μάθετε κάτι νέο και να απολαύστε την περιέργειά σας.

Βγείτε έξω από το τέλμα!

Πειραματιστείτε! Δοκιμάστε διαφορετικές κατηγορίες ή αγοράστε μια δοκιμαστική συνδρομή ενός μήνα, πριν να δεσμευτείτε.

Πηγαίνετε ένα σύντομο ταξίδι, να διερευνήσετε τη γειτονιά σας ή να ανακαλύψετε νέες εστίες ενδιαφέροντος.

Ξεκινήστε μια ιστοσελίδα, δοκιμάστε ένα προϊόν ή διενεργήστε έρευνα.

Προσοχή μόνο : Να μην κάνετε πάρα πολλά με τη μία! Να μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Να μην είστε ξεροκέφαλοι. Να μην εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας. Να μη χώνετε τη μύτη σας, όπου δε σας παίρνει.

taro-6-9

Ο Ήλιος στους Διδύμους – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Τι μπορείτε να περιμένετε όταν ο Ήλιος είναι στους Διδύμους. Από τις 21 Μαϊου -21 Ιουνίου. Ο Ήλιος στους Διδύμους, αναζωογονεί ένα συγκεκριμένο τομέα, της ζωής του κάθε ζωδίου. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά!

Ωροσκόπιο Κριός

Ο Ήλιος στους Διδύμους σας κάνει αεικίνητους! Απλά δεν μπορείτε να μείνετε στη ίδια θέση. Έχετε να δείτε ανθρώπους, να πάτε σε διάφορα μέρη, ν’ απαντήσετε σε μηνύματα και να κανονίσετε συναντήσεις. Θα είσαστε πολύ στο δρόμο, για να εξερευνήσετε ό,τι σας περιβάλλει. Σας αρέσει η οδήγηση? Ή τα ταξίδια με τρένο, συντροφιά με ένα καλό βιβλίο?

Θα έχετε να κάνετε πολλά τέτοια πράγματα τώρα! Αυτή είναι μια πολυάσχολη περίοδος και οι συσκευές σας θα βουίζουν συνεχώς από ειδήσεις και μηνύματα. Είναι μια καλή στιγμή για να σπουδάσετε ή να πάτε στο σχολείο, να ξεκινήσετε ένα συγγραφικό έργο ή να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, με τους συναδέλφους, τους γείτονες και τους συγγενείς σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ανθίζουν οι δουλειές σας αγαπητοί Ταύροι! Θέλετε να πάτε για ψώνια και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας περισσότερο. Θα είστε επίσης γεμάτοι ιδέες για το πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας, να ενθαρρύνετε νέες επιχειρήσεις, να ενισχύσετε τα περιουσιακά σας και να αυξήσετε το απόθεμά σας.

Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση… και είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε στον εαυτό σας και να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία!

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναζωογονήσετε τα οικονομικά σας και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα υπάρχοντά σας και σε ό, τι αξίζει. Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτά που διαθέτετε – είτε είναι τα ταλέντα σας, τα περιουσιακά σας, ή τα υλικά αγαθά σας!

zodia-zvdia-yy

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Χρόνια πολλά αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή είναι η δική σας εποχή! Είναι η χρονική περίοδος, που μπορείτε να δείξετε τις δυνατότητές σας, να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας. Αισθάνεστε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πρόθυμοι να προωθήσετε όλα όσα θέλετε, ανεξάρτητα από το τί θέλουν ή λένε, οι άλλοι.

Και γιατί να μην βάλετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας? Τα γενέθλιά σας έρχονται μόνο μία φορά το χρόνο! Θα έχετε μεγαλύτερη ζωτικότητα τώρα, και θ’ αποφασίσετε, ν’ ανανεώσετε το σώμα σας, να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας και να φροντίσετε για την εμφάνισή σας.

Ώρα να λάμψετε! Αφήστε τον αρχηγό μέσα σας, να έρθει στο προσκήνιο και ν’ ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή, πάνω στους άλλους.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αυτή είναι η ετήσια ανάπαυλα για σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Έχετε περίπου τριάντα μέρες κάθε χρόνο για να αποσυρθείτε λιγάκι, να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας….. δηλαδή, τώρα!

Είναι μια περίοδος διαλογής και ταξινόμησης, ώστε να αποφασίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα απορρίψετε. Ίσως να κάνετε πολλές ανακοινώσεις και διαπραγματεύσεις παρασκηνιακά, καθώς προετοιμάζεστε για την μεγάλη αποκάλυψη.

Δώστε προσοχή σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αφήσετε το παρελθόν, ώστε να κάνετε μια νέα αρχή, στα επόμενα γενέθλιά σας. Βρείτε χρόνο για να διαλογιστείτε, να διαβάσετε ή να γράψετε στο ημερολόγιό σας – ό, τι είναι αυτό που σας επανασυνδέει με το μητρικό σκάφος.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA