Αστρολόγος προβλέψεις 23/12 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-deytera-12-5

Αστρολόγος προβλέψεις 23/12 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι θα ανοίξει τη μέρα σε κενό πορείας στον Σκορπιό. Θα σας ευνοήσει να ασχοληθείτε με όσα θέματα είναι σε εκκρεμότητα. Σίγουρα αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά, μιας και είναι αυξημένες οι υποχρεώσεις!

Τα οικονομικά σας είναι ένας ακόμη καίριος τομέας τώρα. Κάντε μια επιθεώρηση στα έσοδα και τα έξοδά σας, δεν θέλετε να υπάρξουν εκπλήξεις. Η Σελήνη προχωρά και βγαίνει από το κενό πορείας μόλις περάσει στον Τοξότη.

Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα αλλάζει. Γίνεται πιο πρόσχαρη και αίσια, κατάλληλη για να στήσετε τα προγράμματά σας. Μην αμελείτε να είστε γενναιόδωροι και ανοιχτόκαρδοι. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Αυτή η θέση της ευνοεί τις κοινωνικές δραστηριότητες και την παρέα των φίλων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα αποφύγετε να αφήσετε τα συναισθήματα σας να διασκορπιστούν, προσπαθήστε να διατηρήσετε μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση για τις γιορτές. Σήμερα προσπαθήστε να ολοκληρώσετε την εργασία σας και τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Αν δεν δείξετε κατανόηση για τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, μπορεί να δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις. Αν δεν φερθείτε έντιμα στις πράξεις σας, να είστε βέβαιοι ότι θα τιμωρηθείτε αύριο.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/12 Δευτέρα

Τη Δευτέρα αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με υλικές υποχρεώσεις, με την αγορά δαπανηρών αντικειμένων ή εξοπλισμού. Το κλίμα της μέρας θα είναι τελείως διαφορετικό. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα λάβουν μια σημαντική οικονομική απόφαση. Σήμερα μπορεί να λυπηθείτε από μια είδηση, για κάποια δραματική κατάσταση στη ζωή ενός ανθρώπου στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Αν προκύψουν προβλήματα σε μια φιλική σας σχέση, αιτία θα είναι ένα παλιό ανεπίλυτο ζήτημα ή μια αντιπαράθεση για ένα συγκεκριμένο θέμα.

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα θα είστε εύθικτοι, ανυπόμονοι και θα θυμώνετε εύκολα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στις προσωπικές σας σχέσεις και στις επαφές με συγγενείς από κοντά και μακριά. Η έλλειψη χιούμορ από την πλευρά σας, θα απομακρύνει τους άλλους ανθρώπους από κοντά σας. Οπότε προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας και μην κατηγορείτε τους άλλους για τη συναισθηματική σας αστάθεια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε περισσότερες καλές πράξεις για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Σταματήστε να «ζυγίζετε» στο μυαλό σας τι έκαναν οι άλλοι για εσάς και αν χρωστάτε κάτι σε κάποιον. Σήμερα θα πρέπει να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σε δραστηριότητες που έχουν μια προοπτική στη ζωή σας… Και πάνω απ’ όλα, σε εκείνες που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές ή συνομιλίες με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Η μέρα υποδεικνύει μια συγκέντρωση, που πιθανόν να έχετε οργανώσει από πριν. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνετε, με κάποιο άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού. Τα σχέδιά σας με άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή της Παρθένου, θα σχετίζονται με κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/12 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από ένα γράμμα, ένα δέμα ή κάποιο τηλεφώνημα. Σε γενικές γραμμές, η Δευτέρα θα βρει τρόπο να φέρει στην καθημερινή σας ζωή διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστες και γεμάτες θετικά συναισθήματα. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια νέα ή ένα έγγραφο οικονομικού χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot