Αστρολόγος προβλέψεις 24/12 Δευτέρα

maxresdefault-erwtikes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 24/12 Δευτέρα

Έφτασε η Παραμονή Χριστουγέννων, Χρόνια Πολλά σε όλους!

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Αρχικά το φεγγάρι θα βρίσκεται στον Καρκίνο, διαχέοντας στην ατμόσφαιρα μια χαρωπή διάθεση θαλπωρής. Ασχοληθείτε από νωρίς με τις μαγειρικές σας δραστηριότητες, για την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες. Είναι η ιδανική στιγμή για να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να περάσετε όμορφα. Εκφράστε τη γενναιοδωρία και την αγάπη σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Δευτέρα θα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα σε πνευματικό επίπεδο. Οι προσευχές θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο, καθώς και οι επισκέψεις σε θρησκευτικούς ναούς σύμφωνα με τη θρησκεία σας. Η Τρίτη θα είναι η ιδανική μέρα για συναντήσεις με φίλους και συγγενείς για να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Η Τετάρτη απαιτεί να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις που έχετε αυτή τη στιγμή ή που επίκεινται τις επόμενες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια θετική ατμόσφαιρα ή να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιον που έχει πρόβλημα υγείας ή υποβάλλεται σε κάποια θεραπεία. Θα έχετε ιδιαίτερες εμπειρίες με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα και μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερη περίσταση για να γιορτάσετε.

taro-zodia-76

Στη διάρκεια των τριών ημερών, να είστε πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε, να τηρείτε τους κανόνες κυκλοφορίας και να αποφεύγετε επικίνδυνες καταστάσεις. Αν κάποιος από τους φίλους δυσκολεύει τα πράγματα παρά τους καλούς σας τρόπους και τη στάση σας; Μην αφήσετε την κατάσταση να οδηγηθεί σε σύγκρουση μεταξύ σας, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χωρίσετε. Όσοι από εσάς ασχοληθείτε με την εργασία σας μπορεί να απογοητευτείτε από τις προσδοκίες να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα ή μεγάλα κέρδη. Αυτές οι τρεις ημέρες θα είναι ισχυρότερες σε πνευματικό παρά σε υλικό ή οικονομικό επίπεδο.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/12 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, κατά τις τρεις αυτές ημέρες θα έχετε μια έκπληξη. Εάν προκύψουν προβλήματα, θα οφείλονται στη συναισθηματική αστάθεια ή την αβεβαιότητά σας. Αυτές οι μέρες θα είναι ιδανικές για έρωτα και ρομαντικές εμπειρίες. Εάν κάποια από τα σχέδιά σας για αυτές τις γιορτινές μέρες δεν ευοδωθούν, μην ρίξετε το φταίξιμο στον εαυτό σας ή σε κάποιον άλλο. Αυτή η απώλεια ή παράλειψη δεν είναι τυχαία και θα είναι για το δικό σας καλό.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών θα χαρείτε με διάφορα δώρα ή αγορές. Θα κάνετε και άλλους ανθρώπους να χαρούν με τέτοιου είδους εκπλήξεις. Θα έχετε συναντήσεις και συγκεντρώσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/12 Δευτέρα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επαφές σας θα είναι κυρίως μέσω διαδικτύου για διάφορους λόγους. Αυτές οι τρεις μέρες θα είναι ξεχωριστές για εσάς… Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να κρατήσετε θετική διάθεση και να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε επιτύχει κατά τη διάρκεια του έτους. Θα εκπλαγείτε από μια τηλεφωνική συνομιλία ή από κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή με έναν νεαρό άνδρα.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, αυτές τις τρεις ημέρες θα πλημμυρίσετε με πληροφορίες: Τηλεφωνήματα και μηνύματα από κοντά και μακριά. Οι περισσότερες δεσμεύσεις και εμπειρίες θα σχετίζονται με την οικογένειά σας. Αυτές θα είναι πολύ ξεχωριστές ημέρες και ελπίζουμε ότι θα εκτιμήσετε την ιδιαίτερη σημασία τους. Θα απολαύσετε μια συζήτηση ή μια εκδήλωση που θα αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/12 Δευτέρα

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, αυτές τις τρεις μέρες θα τις περάσετε στο σπίτι σας ή στο πατρικό σας και σε σπίτια συγγενών. Διάφορα γεγονότα ή συνομιλίες θα σας προκαλέσουν προβληματισμούς σχετικά με όσα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτές δεν είναι μέρες κατά τις οποίες θα έχετε επιτυχίες ή σημαντικές εξελίξεις. Αντίθετα, θα απολαύσετε μέρες ξεκούρασης που τις έχετε κερδίσει με το σπαθί σας και ευχάριστες δραστηριότητες. Δεν αποκλείονται κάποια μικρά κέρδη ή έσοδα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra