Αστρολόγος προβλέψεις 28/10 Δευτέρα

evdomadiaies-242-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 28/10 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στον Σκορπιό, όπου και θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη. Θα σχηματίσει αίσιες όψεις με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Έχετε ισχυρή και θετική στήριξη σε ό,τι κι αν κάνετε σήμερα. Η Νέα Σελήνη θα στρέψει την προσοχή σας σε όσα χρειάζονται περισσότερη φροντίδα!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, θέση που ευνοεί την οργάνωση των οικονομικών σας. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από όσα δεν αποδίδουν πλέον σε κάτι… Καιρός για εκκαθαρίσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα, θα βιώσετε πιο δυναμικά την καινούργια εβδομάδα. Δεν θα πάνε όλα σύμφωνα με τα σχέδιά σας και δεν θα εξελιχθούν όλα ευχάριστα. Θα πιεστείτε να λύσετε πιο γρήγορα και με πιο πρακτικό τρόπο κάποια προβλήματα στο σπίτι, που έχετε αφήσει στην άκρη για καιρό. Είναι πιθανό να συμβεί κάποιο ατύχημα ή ζημιά στο σπίτι σας.

Τυχόν διαφωνίες σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι καλό στη ζωή σας, αλλά αποφύγετε να είστε αγενείς και να ανταλλάσσετε προσβολές. Τη Δευτέρα μπορεί να αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ή επαγγελματικές δεσμεύσεις. Τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Αποφύγετε τις σχέσεις με ανθρώπους που σκοπεύουν να βλάψουν ή να προσβάλουν κάποιον, ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος δεν είστε εσείς.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 28/10 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με θετική διάθεση. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της μέρας θα χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές στα σχέδιά σας. Η Δευτέρα φέρνει μια απροσδόκητη είδηση ​​ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Οι συζητήσεις ή οι δεσμεύσεις σας με ένα παιδί, θα αποτελέσουν αιτία έντονων συναισθημάτων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα προβείτε σε μια δέσμευση ή μια υπόσχεση, που θα σχετίζεται με κάποιο έγγραφο ή συμφωνία. Η κατάσταση της υγείας σας είναι ασταθής, οπότε προσέξτε τις λοιμώξεις, τα κρυολογήματα και άλλες ασθένειες. Να σκέφτεστε και να είστε υπομονετικοί στις ενέργειές σας. Για εσάς, η δυναμική της σημερινή μέρας θα είναι μεγάλη δοκιμασία.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να ξυπνήσετε με κακή διάθεση ή να θυμώσετε με κάποιον. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποφύγετε τέτοια συναισθήματα, καθώς θα καθορίσουν τα γεγονότα σχεδόν καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μιλήστε ανοιχτά με τους ανθρώπους γύρω σας, σχετικά με τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας θέματα. Η Δευτέρα θα είναι ευνοϊκή και επιτυχημένη μέρα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, αρκεί να μπορέσετε να διαχειριστείτε την αρνητική σας διάθεση.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/10 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα να περιμένετε θετικά αποτελέσματα από τις συνομιλίες ή τις συναντήσεις σας. Θα είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη των δεσμεύσεών σας. Καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι για μια σημαντική μέρα, ώστε να μην χάνετε το χρόνο σας. Οι πιθανότητες και η τύχη δεν θα σας απογοητεύσουν, αρκεί να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Θα προβληματιστείτε από μια συζήτηση ή μια συνάντηση με μια γυναίκα.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66