Νέα Σελήνη στον Σκορπιό – Ανοίγοντας μια πόρτα σε όλα τα κρυμμένα πράγματα

erwtikes-2414

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου 2019 είναι μια μάγισσα!

 

Νέα Σελήνη : Επηρεάζει όλο σας το «είναι», ανοίγοντας μια πόρτα σε όλα τα κρυμμένα πράγματα, τα μυστικά και τα ταμπού. Γι’ αυτό…σκάψτε βαθιά!

Χρησιμοποιήστε τη μαγεία που αποκαλύπτεται, για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας -σωματικά ή συναισθηματικά-! Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε χρήματα και επενδύσεις στη ζωή σας, να γονιμοποιήσετε ένα έργο ή να ανανεωθείτε σεξουαλικά.

Τώρα, έρχονται στην επιφάνεια, ισχυρά συναισθήματα! Μην εκπλαγείτε αν έρθετε σε επαφή με θέματα που συνήθως ήταν όμορφα κρυμμένα κάτω από περιτύλιγμα – είτε αυτά έχουν σεξουαλική, μεταφυσική ή οικονομική φύση. Ώρα να σκαλίσετε το έδαφος…. και να φυτέψετε νέους σπόρους!

zodia-taro-45

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου, έφτασε η ώρα, για παθιασμένα και θαυμάσια νέα ξεκινήματα!

Ο Σκορπιός κυβερνά το σεξ, τα χρήματα, την ακατέργαστη ενέργεια και την αλλαγή. Καθορίζει επίσης τις αλήθειες που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ο Σκορπιός ξέρει, πως «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Όπου έχετε Σκορπιό στο ωροσκόπιο σας, αντιμετωπίζετε κρίση και μεταμορφώνεστε σε μια πιο ανθεκτική έκδοση του εαυτού σας. Όπου έχετε Σκορπιό στο χάρτη σας, δεν υποφέρετε από ψευδαισθήσεις…. ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι η αλήθεια.

Όπου έχετε Σκορπιό, είστε επιζών. Και όπου συναντάτε Σκορπιό, συναντάτε, δύναμη. Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα σας επανασυνδέσει με την εξουσία, μέσα σας. Αυτή είναι η δύναμη που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, να αναστηθείτε από τις στάχτες και να αντλήσετε δύναμη, από την γυμνή αλήθεια. Είναι η ώρα, που θα μετατρέψετε τις αδυναμίες σας, σε δυνάμεις. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 2019 είναι μια νέα αρχή! Για ν’ απολαύσετε…. και να ξεχυθείτε μπροστά, με τέρμα τα γκάζια!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό το ζώδιο σας?

Ώρα για μια νέα αρχή! Πού συμβαίνει όλη η μαγεία? Τι σημαίνει η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό 2019 για το ζώδιο σας?

Ελέγξτε το ζώδιο…. όπως και τον ωροσκόπο σας, για να μάθετε πώς θ’ αναπτύξετε την ενέργειά σας.

Κριός

Αυτή είναι μια πολύ σέξι νέα σελήνη, που σας βάζει επικεφαλής και σας δίνει τη δύναμη να πλησιάσετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο – είτε αυτό είναι κάποιος ισχυρός στη δουλειά ή κάποιος ιδιαίτερος, στην καρδιά σας.

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα? Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε την αλλαγή. Αν κάτι δεν λειτουργούσε μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε και να κάνετε αλλαγές. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά εξατμίζεται? Πρέπει να αποφασίσετε αν θα την ανοικοδομήσετε ή θα προχωρήσετε παρακάτω. Είναι επίσης μια τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας – ειδικά πτυχές, για τις οποίες νιώθατε πολύ ντροπαλοί ή ήσασταν πολύ απασχολημένοι, για να τις αγγίξετε, στο παρελθόν.

μελλοντολόγος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τεθούν σε κίνηση, οι οικονομικοί σας στόχοι αγαπητοί Κριοί. Ξεκινήστε να ψάχνετε για την καλύτερη υποθήκη, αναζητήστε οικονομικές συμβουλές γύρω από τους φόρους ή τις επενδύσεις σας ή βρείτε έναν χορηγό με αρκετά χρήματα, ώστε να φέρετε μετρητά στην επιχείρησή σας. Αν υποφέρετε από θέματα υγείας, αυτή είναι η στιγμή για να προγραμματίσετε εξετάσεις και θεραπείες, που θα σας βοηθήσουν να συνέλθετε! Επειδή οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος σας ξυπνούν, είναι μια καλή χρονική στιγμή, να υποβληθείτε σε οποιουδήποτε είδους, θεραπεία.

Ταύρος

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια νέα αρχή, στις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια στιγμή, ουσιαστικής συναναστροφής με τους άλλους, αγαπητοί Ταύροι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, για τις πιο σημαντικές σχέσεις σας – προσωπικές, ρομαντικές ή επιχειρηματικές – όπου έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τους δεσμούς σας, να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε καλύτερα, το άλλο άτομο. Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, είναι βαθιές και σημαντικές! Είτε είστε μαζί με το σύντροφό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρόσφατα ελεύθεροι ή πρόσφατα ζευγαρωμένοι, τώρα είστε πολύ σοφότεροι και είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια σχέση, με ίσους όρους. Αυτή είναι η ευκαιρία σας, για να εμβαθύνετε σε μια σχέση και να οικοδομήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό, με βάση την αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη.

tarw-taro-xartomanteia

Στις 28 Οκτωβρίου ξεκινάει μια πολύ ρομαντική στιγμή για σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον ενδιαφέροντα τύπο, αν είστε ελεύθεροι. Μπορεί να τον συναντήσετε σε ένα πάρτι ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αν είστε σε σχέση, θα ακολουθήσετε μαζί ένα κοινό όνειρο και θα κάνετε θυσίες ο ένας για τον άλλο. Προσέξτε τα μικρά αθώα ψέματα, ανεξάρτητα από το πόσο ακίνδυνα μπορεί να είναι.

Αν πρέπει να κλείσετε έναν αντιπρόσωπο ή έναν εργολάβο – ή να κάνετε εσείς συναντήσεις με άλλους σαν προπονητής ή σύμβουλος – αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τα πράγματα σε κίνηση!

Δίδυμοι

Αυτή η νέα σελήνη στο Σκορπιό, είναι η ευκαιρία σας να αποβάλλετε μια κακή συνήθεια ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Το σπίτι και η οικογένειά σας, μπορεί να λειτουργήσουν σαν καταλύτες σ’ αυτό. Αυτή η νέα σελήνη είναι μια φανταστική ευκαιρία για τη ζωή σας και θα ενισχύσει την υγεία και την παραγωγικότητά σας, στην πορεία.

zwdia-tarw-zodia-19

Η παραλαβή μιας επιταγής μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια, όπως και οι τροποποιήσεις που αφορούν το σπίτι σας. Η καριέρα σας και η δημόσια εικόνα σας, θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό, σαν αποτέλεσμα των μικρών αλλαγών και των βελτιώσεων που κάνετε τώρα.

Ίσως είναι καιρός να ακούσετε τον βοηθό σας ή να κάνετε αλλαγές στο γραφείο για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Η εργασία που κάνετε τώρα, έχει μια λαμπερή ποιότητα και θα μπορούσε να σας βάλει στο προσκήνιο!

Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα της ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Προσπαθεί να σας πει κάτι το σώμα σας ? Είναι καιρός να αποτοξινωθείτε και να απαλλαγείτε από όλες τις πιέσεις, που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Καρκίνος

Μ’ αυτή τη νέα σελήνη, ανοίγει μια ολοκαίνουργια πόρτα στην αγάπη και την ευτυχία! Ώρα να πάτε εκεί που σας οδηγεί η καρδιά σας … χωρίς φόβο! Ετοιμαστείτε να δώσετε την καρδιά σας σε κάποιον ιδιαίτερο τύπο. «Ο τολμών, νικά»!

taro-6-9

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου 2019 είναι μια μάγισσα!

Αν είσαστε ελεύθεροι, βγείτε έξω! Είστε πολύ δημοφιλείς τώρα, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ερωτευτείτε – με μακροπρόθεσμη διάρκεια – να απολαύσετε φανταστικό σεξ με τον αγαπημένο σας ή να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μωρό. Ίσως ερωτευτήκατε πρόσφατα? Τότε αυτή είναι η πιο ρομαντική νέα σελήνη της χρονιάς….για σας! Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο, που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας!

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να μιλήσετε σε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει για να την ξεκινήσετε. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα δημιουργικό έργο, ένα χόμπι ή το πάθος σας, που σας δίνει τόση χαρά! Είσαστε θεϊκά εμπνευσμένοι! Η δημιουργικότητά σας πρόκειται να ανθίσει. Τα κερδοσκοπικά έργα, πάνε καλά. Ώρα να φυτέψετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ευτυχία και τα οικονομικά σας οφέλη. Τι είναι αυτό που η καρδιά σας επιθυμεί περισσότερο? Πηγαίντε και κατακτήστε το!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot