Αστρολόγος προβλέψεις 29/11 Πέμπτη

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 29/11 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης διαμένει στον Τοξότη που τον κυβερνά και θα παραμείνει για έναν χρόνο, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτό το διάστημα θα μάθετε πολλά και θα δείτε περισσότερα!

Η Σελήνη θα περάσει σήμερα στην Παρθένο. Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από διάθεση οργάνωσης και διευθέτησης των λεπτομερειών. Σκεφτείτε λίγο περισσότερο τις συνήθειές σας, είναι ιδανική περίοδος για να υιοθετήσετε μια πιο υγιή καθημερινότητα!

Η Σελήνη θα εμπλακεί σε αρκετές όψεις σήμερα. Το τετράγωνό της με τους Ερμή και Δία από τον Τοξότη, θα σας ωθήσει να οργανωθείτε και να βάλετε σε εφαρμογή τις φιλόδοξες ιδέες σας. Η σύμπραξή της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σας δώσει την απαραίτητη πειθαρχία για όλα αυτά. Τέλος, η αντίθεσή της με τον Άρη από τους Ιχθύες θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα έχετε περισσότερη δουλειά ή περισσότερες επαγγελματικές δεσμεύσεις που θα σας αποφέρουν περισσότερα χρήματα. Πολλοί θα απαιτήσουν από εσάς μια γρήγορη απόφαση ή απάντηση για κάτι σημαντικό στην εργασία σας. Η σημερινή μέρα φέρνει νέα σχετικά με την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας για κάποιον γνωστό σας. Ενδέχεται να προκύψει κάποια σύγκρουση ή απογοήτευση σε σχέση με τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Την Πέμπτη, ένα σημαντικό γεγονός θα προκύψει στη ζωή του παιδιού ή του εγγονιού σας, που γεννήθηκε στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Αστρολόγος προβλέψεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Πέμπτη θα είστε συναισθηματικά επιβαρυμένοι με διάφορα προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι σας ή με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα βιώσετε ποικίλα αναπάντεχα γεγονότα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας προκαλέσουν έντονα συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα ελπίζετε να πάρετε νέα ή να έχετε αποτελέσματα σημαντικά για την οικονομική σας σταθερότητα ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα έχετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με γυναίκες. Θα ανταλλάξετε χρήσιμες πληροφορίες ή θα λάβετε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ.

taro-6-9

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Πέμπτη θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους ή άτομα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για κάποια βοήθεια. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για να αγοράσετε ή να τοποθετήσετε οικιακό εξοπλισμό ή για να κλείσετε συμφωνίες για κάποιο ακίνητο. Θα σας δοθεί ευκαιρία να χαρείτε για κάτι προσωπικό.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα, αρκεί να μην τη χαραμίσετε κυνηγώντας ψευδαισθήσεις ή μη επιτεύξιμους στόχους. Προσέξτε τις αυταπάτες ή διάφορες απόπειρες εξαπάτησης. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ανεξάρτητα από την απόσταση.

Πώς θα επηρεάσουν οι Δεσμοί της Σελήνης σε Καρκίνο / Αιγόκερω, το ζώδιό σας ?

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4