Αστρολόγος προβλέψεις 30/05 Πέμπτη

imerisies-28314-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 30/05 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης του δικαίου, σας παράσχει πληροφορίες για να κατανοήσετε όσα χρειάζεται!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Κριό. Η ευνοϊκή όψη της με τον Δία δίνει αίσιο πρόσημο στις δράσεις σας. Αλλά τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτούν να είστε επιμελείς με ό,τι κάνετε!

Η Σελήνη θα περάσει αργότερα σε κενό πορείας. Αυτό θα ελαφρύνει αρκετά τις εντάσεις και θα σας δώσει χρόνο για χαλάρωση!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις 30/05 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα είστε ανυπόμονοι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε καθημερινά. Οι φιλίες ή οι γνωριμίες με άτομα νεαρής ηλικίας θα είναι σημαντικές για εσάς σήμερα ή θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τη διευθέτηση υποθέσεων κληρονομιάς και για δεσμεύσεις που σχετίζονται με την περιουσία ηλικιωμένων συγγενών.

Διάφορα γεγονότα ή νέες περιστάσεις μπορεί να είναι η αιτία μιας αλλαγής που θα αφορά το σπίτι σας. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε με άτομα από άλλες πόλεις και χώρες.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 30/05 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για δεσμεύσεις και επισκευές που σχετίζονται με το σπίτι σας. Σήμερα, να είστε ρεαλιστές εάν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες να λάβετε χρήματα. Στη δουλειά σας θα περιμένετε τη θετική εξέλιξη σημαντικών γεγονότων και καθηκόντων. Η Πέμπτη είναι απίθανο να εξελιχθεί σύμφωνα με τα αρχικά σας σχέδια, αλλά δεν θα σας απογοητεύσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα εκπλαγείτε από νέα που θα σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια. Η μέρα υποδεικνύει έξοδα ή άλλες οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Σήμερα θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις ενέργειές σας, επειδή μπορεί να βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα απαιτεί περισσότερη προσοχή και φροντίδα των οικονομικών σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν έχετε αρκετή ενέργεια ή ότι σας βαραίνουν κάποια προβλήματα. Σήμερα θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση,που θα αφορά την οικογένειά σας. Κάποια νέα από μακριά θα είναι σημαντικά για εσάς. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για καινούργιες γνωριμίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη λύση για ένα παλιό πρόβλημα που σας απασχολεί. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή για επαφές με ανθρώπους στην οικογένειά σας. Σήμερα θα πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας για κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, διότι σε αυτό το στάδιο είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66