Αστρολόγος προβλέψεις 30/09 Δευτέρα

imerisies-28314-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 30/09 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι θα ανοίξει την καινούργια εβδομάδα από τον Σκορπιό. Μέσα σε αυτό το ζώδιο, η Σελήνη βαθαίνει τις πεποιθήσεις, τις αξίες και την αφοσίωσή σας!

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε κάποιες εκπλήξεις, ανατροπές ή αλλαγές!

Τι θέλετε εσείς, έναντι των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι από εσάς; Η εστίαση στα ζητούμενά σας θα αποτελέσει την ενέργεια της μέρας. Ο Ήλιος από τον Ζυγό, θα σας βοηθήσει να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Νέα Σελήνη 28/09 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα με πιο ευαίσθητη και συναισθηματική διάθεση απ’ ότι συνήθως. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό και να φέρει επιτυχία και αρμονία στη ζωή σας. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι πρόβλημα, ειδικά όταν έρχεστε σε επικοινωνία με άτομα διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών. Σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συμβουλή ή τη βοήθεια μιας γυναίκας. Τα όνειρα που θα δείτε τη νύχτα πριν τη Δευτέρα, μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα για εσάς.

Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε μια σημαντική και ειλικρινή συζήτηση, με έναν άντρα από τον κύκλο των φίλων ή των συναδέλφων σας. Θα βιώσετε μια δραματική κατάσταση στη ζωή μιας γυναίκας, που έπεσε στην παγίδα που είχε ετοιμάσει για κάποιον άλλον. Το φαινόμενο μπούμερανγκ… Τη Δευτέρα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 30/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Μην καθυστερείτε άλλο να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που αναβάλλετε τόσο καιρό. Για εσάς, η Δευτέρα θα είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις που θα αλλάξουν εντελώς τα σχέδιά σας. Σήμερα μην παραμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και μην αρνηθείτε να δώσετε βοήθεια σε κάποιον συγγενή. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί σήμερα, διότι δεν θα σας δοθεί ξανά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα θα είστε πολύ απασχολημένοι, επιλύοντας προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσάς, κατά την οποία θα χρειαστεί να επιδείξετε περισσότερη συγκέντρωση και πρακτικότητα σε ό,τι κάνετε. Μπορεί να νιώσετε κάποια αδιαθεσία, λόγω μεγάλου άγχους από την περασμένη εβδομάδα. Η αρχή της εβδομάδας θα είναι ευνοϊκή για εργασίες με οικονομικά έγγραφα, με τράπεζες, φορολογικούς θεσμούς και άλλα.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα να περιμένετε την εξέλιξη γεγονότων, που έχουν ήδη δρομολογηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας σήμερα θα είναι σημαντικές για το σπίτι σας ή θα επηρεάσουν την περιουσία που κατέχετε. Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε πολλά πράγματα, όλα εξαρτώνται από τη ενέργεια και την δραστηριοποίησή σας. Η Δευτέρα φέρνει διάφορα σημαντικά νέα που θα αφορούν την οικογένεια ή τους συγγενείς σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/09 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα σίγουρα θα φανείτε τυχεροί στις εργασίες ή τις συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα. Οι περισσότεροι θα φανείτε τυχεροί και στον ερωτικό τομέα. Κάποιο γεγονός που θα αφορά τη δουλειά, την εκπαίδευση ή την επιχείρησή σας, θα αποτελέσει αφορμή για να χαρείτε. Σήμερα μπορεί να ξοδέψετε ένα μικρό χρηματικό ποσό σε πράγματα που είναι σημαντικά για σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66