Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 28/09

zwdio-ixtheis-afroditi

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 28/09 .

Ωροσκόπιο λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) .

Ήσασταν το καυτό κορίτσι, που πάλευε με τη δουλειά του το καλοκαίρι, χωρίς να το νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Με αποτέλεσμα, η επαγγελματική σας σταδιοδρομία να είναι γεμάτη με ευκαιρίες, ιδέες και ταραχώδη προγράμματα. Ξεκινήστε τον πρώτο σεληνιακό κύκλο του φθινοπώρου με ένα διάλειμμα, βγαίνοντας από το τρελό τρένο.

Πηγαίντε ένα ταξιδάκι με φίλους και ηρεμήστε από τα εργασιακά σας άγχη. Λίγος χρόνος έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας, με ανθρώπους που σας αγαπούν, θα μετατοπίσει την προοπτική σας και θα σας ανανεώσει.

zodia-taro-45

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Καθώς αυτή η νέα σελήνη μοιράζεται ένα ζώδιο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη των χρημάτων και της πολυτέλειας, θα παρατηρήσετε μια νέα προσέγγιση σε μια οικονομική κατάσταση, που θα τη νιώσετε σαν μια νέα αρχή. Μια νέα οικονομική επένδυση θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Έχετε κάνει κάποιες οικονομικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του τελευταίου σεληνιακού κύκλου, κι έτσι, μια λαμπερή πόρτα θα ανοίξει τελικά, αποκαλύπτοντας όλα όσα θα έρθουν σύντομα. Νιώστε ελπιδοφόρα!

Ωροσκόπιο ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Αυτή είναι η δική σας νέα σελήνη Ζυγέ! Κι όλη η πλανητική ενέργεια που επικεντρώνεται τώρα στο ζώδιό σας, δεν αποτελεί έκπληξη, ότι τα αστέρια σας καλούν να δώσετε σημασία, σε μια σημαντική περιοχή της ζωής σας. Σε εσάς! Περάστε χρόνο καλλιεργώντας τη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Εξάλλου, είναι ό,τι πιο σημαντικό! Είναι εύκολο να αποσπάται η προσοχή σας συνεχώς από τους άλλους, αλλά ήρθε η ώρα να κρατήσετε χώρο για τον εαυτό σας, με μια σαφή σύνδεση.

tarw-taro-xartomanteia

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη, είναι μια εκδηλωτική σελήνη, για σας Σκορπιέ. Υποχωρήστε από τους περισπασμούς της καθημερινότητας σας, για να εστιάσετε στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Τι ελπίζετε να υλοποιηθεί στη ζωή σας κατά τη διάρκεια του προσεχούς σεληνιακού κύκλου? Η επόμενη σεζόν;?Το επόμενο έτος? Πάρτε το χρόνο σας, για να μπορέσετε ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτό, που θέλετε να δημιουργήσετε με τους άλλους. Η ικανότητά σας να δημιουργείτε την πραγματικότητα είναι ισχυρή, οπότε μην υποτιμάτε τις έξοχες δυνατότητές σας.

Ωροσκόπιο τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σαν την κοινωνική πεταλούδα που είστε, απασχοληθήκατε πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε κάνοντας σχέσεις με φίλους, και συναδέλφους – πράγμα υπέροχο! Αλλά καθώς προσεγγίζουμε αυτή τη νέα σελήνη και ξεκινάμε την εποχή της συγκομιδής, θα θελήσετε να αρχίσετε να ξεχωρίζετε «την ήρα από το στάρι» αποφασίζοντας ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας.

Διαβαστε στο Νέα Σελήνη 28/09 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ωροσκόπιο αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τα κυριότερα σημεία της καριέρας σας, βρίσκονται στον ορίζοντα και η ισορροπημένη νέα σελήνη στο Ζυγό, σας προσφέρει μια ματιά στο ενθουσιασμό και τη συντροφική ενέργεια, που πρόκειται σύντομα να έρθει. Μια νέα δουλειά μπορεί να σας φέρει όλη τη λάμψη και τη γοητεία που θέλετε τώρα. Εργάζεστε για μια αλλαγή ενέργειας στα εργασιακά σας…. και αυτή η νέα σελήνη, δημιουργεί την αίσθηση ότι έχετε υπερπηδήσει άλλο ένα εμπόδιο και έχετε έρθει, ένα βήμα πιο κοντά.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Με το νέο φεγγάρι στον αέρινο Ζυγό, θα βρείτε πως πολλές σκέψεις που στροβιλίζονται μέσα από το κεφάλι σας, πηγαίνουν κατευθείαν στη γλώσσα σας – κάτι που, ναι μεν σας κάνει πιο κοινωνικούς, αλλά προκαλεί και ανησυχίες. Οι συζητήσεις είναι εύκολες, γι’ αυτό βεβαιωθείτε πως αυτά που λέτε, ταιριάζουν μ’ αυτά που κάνετε. Ίσως να είναι ευκολότερο από το συνηθισμένο να παρασυρθείτε και να πείτε υπερβολικά μεγάλα λόγια, δεδομένης της απρόβλεπτης επιρροής του Ουρανού πάνω σε αυτό το φεγγάρι. Γι’ αυτό, ζητήστε την αίσθηση ισορροπίας του Ζυγού, για να δαμάσει τη γλώσσα σας.

zwdia-3-zodia

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο αγώνας για την εξοικονόμηση χρημάτων, σας μαστίζει από την περασμένη σεζόν! Αλλά μ’ αυτή τη νέα σελήνη και την αστραφτερή, πολυτελή επιρροή της Αφροδίτης, θα νιώσετε εμπνευσμένοι για να ξανασκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με χρήματα. Δημιουργήστε ένα νέο οικονομικό σχέδιο για τον εαυτό σας. Η ενέργεια του φρέσκου ξεκινήματος της νέας σελήνης, φέρνει μια έκρηξη τόσο της ενέργειας όσο και της σαφήνειας του μυαλού, που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Διαβαστε στο Νέα Σελήνη 28/09 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος