Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Παρασκευή

wet-dice-black-red

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Ταύρο, σε καλή και σταθερή διάθεση. Η αίσια όψη της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα φροντίσει να διέπεται από υπευθυνότητα ό,τι κάνετε σήμερα!

Στον Ταύρο βρίσκεται και η Σελήνη, που συναντάται σήμερα εκεί με τον Ουρανό. Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε!

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σας ή να μην είστε αρκετά προσηλωμένοι σε αυτά. Ωστόσο, η αίσια ατμόσφαιρα θα σας ευνοήσει σήμερα και αύριο, ειδικά αν θέλετε να έχουν οι πράξεις σας διάρκεια. Οι αξίες σας δεν περνούν απαρατήρητες!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια πιο ήρεμη μέρα από ότι η Πέμπτη, αλλά δεν θα πρέπει να υποβαθμίσετε τη σημασία των γεγονότων που θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να είστε σταθεροί και σοβαροί στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά, γιατί αυτή θα είναι η πιο επιτυχημένη μέρα για εσάς αυτήν την εβδομάδα.

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε εκτός πόλης ή στο εξωτερικό. Αν έχετε περισσότερο άγχος στην καθημερινότητά σας, μην εκπλαγείτε με την εμφάνιση κάποιου προβλήματος υγείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Παρασκευή θα λάβετε μια πρόταση, για την οποία θα χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές. Μια δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο εργασίας σας θα δημιουργήσει ένταση για μικρό χρονικό διάστημα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε. Κάποιο γεγονός ή νέα σχετικά με συγγενείς ή φίλους θα αποτελέσουν αφορμή για τηλεφωνήματα ή ξεχωριστές εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερες οικιακές και οικογενειακές ευθύνες. Με έναν καλό προγραμματισμό των καθημερινών σας καθηκόντων, σήμερα θα ολοκληρώσετε τα πάντα έγκαιρα και με ικανοποιητικό τρόπο. Οι φίλοι σας θα βρουν έναν τρόπο για να σας εκπλήξουν ή θα σας προσκαλέσουν σε μια συνάντηση εκτός σπιτιού. Σήμερα, θα είναι σημαντικό για εσάς να διατηρήσετε ό,τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μην αφαιρείστε και προσέξτε για τυχόν απώλειες.

chartomantia-098

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε μια αναπάντεχη κατάσταση προδοσίας ή κακεντρέχειας από κάποιον/α για τον/την οποίο/α είχατε καλύτερη άποψη. Η κατάσταση θα εξελιχθεί με απρόβλεπτο τρόπο. Σήμερα, οι απροσδόκητες εξελίξεις θα περιλαμβάνουν οικονομικά ζητήματα. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη δουλειά ή την επιχείρηση σας, για καθήκοντα που απαιτούν υπευθυνότητα, για νέα εγχειρήματα και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή, οργανώστε καλύτερα τα καθημερινά σας καθήκοντα και εκπληρώστε τις επαγγελματικές ή οικογενειακές σας δεσμεύσεις. Σήμερα θα χαρείτε με νέα ή προσκλήσεις από φίλους για το Σάββατο ή την Κυριακή. Σήμερα συγγενείς ή φίλοι θα σας υπενθυμίσουν εμπειρίες από το παρελθόν που μοιραστήκατε μαζί τους.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia