Αστρολόγος προβλέψεις 31/10 Πέμπτη

imerisies-21214

Αστρολόγος προβλέψεις 31/10 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Τοξότη σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Θα αλλάξει ζώδιο στις 2 Δεκεμβρίου, που θα περάσει στον Αιγόκερω. Ο Δίας προάγει τη σοφία, τη γνώμη και τη μόρφωση. Αυτά βοηθούν την πορεία και την πρόοδό σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, διατηρώντας σας σε επαγρύπνηση. Η συνάντησή σας με τον Δία θα αποτελέσει μια στιγμή επιφοίτησης ή διαύγειας. Μετά η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, μέχρι μπει στον Αιγόκερω. Μπορείτε να κινηθείτε με τη ροή της ατμόσφαιρας, χωρίς παρεμβάσεις!

Ο Ερμής θα γυρίσει σήμερα σε ανάδρομη πορεία, στην 27η μοίρα του Σκορπιού. Θα επιστρέψει ορθόδρομος στις 20 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα, να ελέγχετε τα πάντα διπλά. Να αναζητάτε τα πιθανά κρυμμένα μηνύματα, γιατί απαιτείται προσοχή! Αυτή είναι περίοδος υπευθυνότητας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα αρχίσετε να προγραμματίζετε κάποιες συναντήσεις ή ταξίδια που θα κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με κάποιο σημαντικό σκοπό ή την εκπλήρωση μιας επείγουσας υποχρέωσης. Οι επαφές σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα σας προσφέρουν θετική επιρροή. Θα λάβετε διάφορα νέα από κοντά και μακριά: Θα αφορούν συγγενείς, φίλους ή τα ενδιαφέροντα που έχετε στην κοινωνική σας ζωή.

Μήπως τις προηγούμενες μέρες χρησιμοποιήσατε κάποιο τέχνασμα ή είπατε ψέματα για να πετύχετε τους στόχους σας; Θα βρεθείτε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη σήμερα, που θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Τόσο εσείς όσο και εκείνοι, έχετε άλλα σοβαρότερα προβλήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε. Μην ψάχνετε καινούργια.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 31/10 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα επικοινωνία με φίλους. Η μέρα είναι ευνοϊκή για νέα ραντεβού και ερωτικές σχέσεις. Επίσης, είναι καλή για να κάνετε νέους φίλους στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Οι παλιές φιλίες με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα έχουν μια θετική εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε διάφορες ανησυχίες, που θα αφορούν κυρίως ανθρώπους που δεν ζουν στο σπίτι σας. Μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να συμμετέχετε σε ένα σημαντικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί σε άλλη τοποθεσία. Η σημερινή μέρα φέρνει διάφορες αλλαγές στα σχέδιά σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε σημαντικά νέα οικονομικής φύσεως.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Πέμπτη θα είναι καλή μέρα για να συναντήσετε φίλους. Δεν θα χάσετε, αν επενδύσετε χρόνο και ενέργεια προκειμένου να αναπτύξετε νέες φιλικές σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Σήμερα μπορεί να λάβετε νέα, σχετικά με μια αποτυχία ή μια δραματική κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Εάν σήμερα βιώσετε μια απώλεια, μην ψάξετε να βρείτε την αιτία. Θα έχει να κάνει με το παρελθόν σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/10 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα που θα προσφέρει πολλές επιλογές για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Στη δουλειά σας να είστε προσεκτικοί με ανειλικρινείς συναδέλφους, συνεργάτες ή πελάτες. Μην πανικοβληθείτε αν χρειαστεί να αφήσετε κάποιες εκκρεμότητες για αύριο ή για την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι για καλό!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia