Αστρολόγος προβλέψεις 31/12 Δευτέρα

56151c99ec644c82a6173c577f02bb25_XL

Αστρολόγος προβλέψεις 31/12 Δευτέρα

Χαρούμενη Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε όλους!
Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται δίνει έμφαση στα αισθήματα: Βαθιά, έντονα, προσωπικά, αφοσιωμένα, πιστά, με αξίες και για επένδυση!

Η Σελήνη διασχίζει τον Σκορπιό για δυόμιση μέρες κάθε μήνα. Αυτό σας επιτρέπει να στρέφεστε μέσα σας, να επιθεωρείτε την ποιότητα των δεσμεύσεών σας… Σκεφτείτε ότι η Νέα Χρονιά θα αρχίσει με το φεγγάρι στον Σκορπιό, άρα θα αποζητάτε ουσιαστικές δεσμεύσεις και θα ξέρετε τι έχετε να προσφέρετε!

Ο Άρης περάσει σήμερα στον Κριό, εξαιρετικά αίσια θέση για να ανοίξει η Νέα Χρονιά. Θα έχετε όση ενέργεια χρειάζεται για όσα θέλετε να κάνετε. Προς τα μεσάνυχτα, η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Πραγματική ευλογία για την αλλαγή της χρονιάς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κατά τη διάρκεια των διακοπών θα λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας… Σε αυτές περιλαμβάνονται όσες σχετίζονται με τον τερματισμό της σχέσης σας με συγκεκριμένους ανθρώπους, με τη δουλειά σας και άλλα. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι μέρες, θα υπάρξουν προσπάθειες χειραγώγησης, απάτης, κλοπής, οπότε να είστε προσεκτικοί.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, ορισμένοι από εσάς θα ανησυχήσουν για την υγεία ενός στενού τους φίλου. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να συναντηθείτε με ανθρώπους με τους οποίους είχατε δύσκολες ή περίπλοκες σχέσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου. Οι εκπλήξεις αυτών των ημερών θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

zwdia-fotia

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα ασχοληθείτε με κάποιο είδος εργασίας. Αυτές οι δύο μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες και καλές για εσάς, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις. Κρατήστε το σπίτι σας ανοικτό για τους επισκέπτες. Εάν κάποιος σας προσκαλέσει σε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, μην απορρίψετε την πρόσκληση.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/12 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αυτές τις μέρες θα έχετε δεσμεύσεις στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τεχνικά θέματα, με διάφορες επείγουσες αλλαγές και πολλά άλλα. Μην δίνετε προσοχή σε οποιαδήποτε είδηση ​​και ιστορίες που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή σημαντική συζήτηση με φίλους.

xartomanteia

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα ταξιδέψετε αυτές τις δύο ημέρες για οικογενειακούς λόγους ή θα καλωσορίσετε συγγενείς από άλλη τοποθεσία. Θα προκύψουν κάποιες συναντήσεις με ενδιαφέροντα άτομα ακόμη και με αγνώστους. Να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις.

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα περάσετε αυτές τις δύο μέρες στο σπίτι σας, με τα παιδιά σας (αν έχετε). Αυτές οι δύο μέρες σας φέρνουν ενδιαφέρουσες και αξέχαστες εμπειρίες, οπότε αξιοποιήστε τις όσο καλύτερα μπορείτε.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098