Αστρολόγος 01-03/11 Καρμική εξισορρόπηση στους τομείς των σχέσεων

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολόγος 01 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη (έως τις 25 Νοεμβρίου) .

Αστρολόγος : Η Αφροδίτη εστιάζει το πάθος της στην αναζήτηση της αλήθειας, τη φιλοσοφική διερεύνηση, την επιθυμία για γνώση, την πνευματική οικειότητα. Τη μουσική σε ξένες γλώσσες και την πολυπολιτισμική κοινωνική συζήτηση.

Είναι η ώρα να εξερευνήσετε το νόημα που δίνουν οι στενές σας σχέσεις στη ζωή σας και την αξία που εσείς φέρνετε στη ζωή των σημαντικών σας ανθρώπων.

Είναι, επίσης, μια εποχή που μπορεί να επιδιώξετε να αυξήσετε το εισόδημά σας (ή τα έξοδά σας! – προσέξτε) και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας για υλικό πλούτο και για την αξία σας.

zodia-taro-45

Θα διαπιστώσετε κατά πάσα πιθανότητα ότι οι διαπραγματεύσεις, οι αλληλεπιδράσεις και οι συναλλαγές λειτουργούν καλύτερα. Οταν εφαρμόζετε πνευματικές αξίες σε αυτές και κρατάτε την ευρύτερη εικόνα στο μυαλό σας.

Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με ανθρώπους και συναλλαγές που αφορούν άλλες χώρες, κουλτούρες, γλώσσες και ταξίδια. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα στοιχείο διδασκαλίας – μάθησης στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, οπότε στοχεύετε στο μεγαλύτερο καλό για όλους τους εμπλεκόμενους. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολόγος 02 Νοεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (10:18 στους Σκορπιό / Καρκίνο)

Αστρολόγος : Μπορεί να νιώθετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εξουσία σήμερα και μια δυο μέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή.

Μπορεί να μοιάζει πως τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο σε ό,τι αγωνίζεστε να κάνετε στη ζωή σας τώρα. Μόνο και μόνο εξαιτίας αυτής της προστιθέμενης αυτοπεποίθησης, αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβεί.

Απλώς προσέξτε λίγο παραπάνω: ακόμα κι αν το φανάρι είναι πράσινο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξετε και απ’ τις δύο πλευρές του δρόμου πριν προχωρήσετε. Με άλλα λόγια, ένας έλεγχος πραγματικότητας για το αν είναι όντως έξυπνο αυτό που θέλετε να κάνετε είναι καλή ιδέα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογος 03 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα (02:07 στους Τοξότη / Κριό)

Αστρολόγος : Η θεραπεία και η εξισορρόπηση είναι δυνατές τώρα, ιδίως στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών. Τυχόν προβλήματα που εξακολουθούσαν να υφίστανται σε αυτούς τους τομείς τον τελευταίο καιρό, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την εισροή χρήσιμων και θεραπευτικών πόρων τώρα.

Σχέσεις και αλληλεπιδράσεις όλων των ειδών μπορούν να επωφεληθούν επίσης, δεδομένου ότι μπορεί να είναι πιο εύκολο να δείτε την ομορφιά και την αξία σε άλλους. Τους οποίους μπορεί συνήθως να αντιπαθείτε ή να αισθάνεστε άβολα μαζί τους (ή αυτοί με εσάς). Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Αστρολογος 03 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα (02:07 στους Τοξότη / Κριό)

Οι διαπραγματεύσεις και οι στρατηγικές προσπάθειες για την επίλυση των συγκρούσεων μπορεί να πάνε ομαλά σήμερα, ειδικά όταν ισορροπείτε τα αποτελέσματα προς το συμφέρον όλων.

Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσελκύσετε ότι σας χρειάζεται για να επουλώσετε τις πληγές σας (σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές, κλπ).

Μπορείτε επίσης να το βρείτε λίγο πιο εύκολο να δεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε, ενώ κάνετε πρόοδο με τα πράγματα που μπορείτε. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος