Αστρολόγος 07-08/10 Οι Σχέσεις σε έντονο και τρανταχτό δρόμο

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Αστρολόγος 07 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (14:13 στους Ζυγό / Αιγόκερω)

Αστρολόγος Είναι απαραίτητο για σας να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους περιορισμούς, τα όρια ή τις προσδοκίες.Εάν αποφεύγατε κάποια δουλειά ή κάποια υποχρέωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει τις συνέπειες από αυτή την αποφυγή ή την προειδοποίηση των συνεπειών που θα έρθουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που να απαιτεί από εσάς να δεχτείτε μια ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιορίζει την ελευθερία σας με κάποιο τρόπο.

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο μέρος της ζωής σας που μένει πίσω, είτε για να χαλιναγωγηθεί κάτι που είναι εκτός ελέγχου είτε για να δημιουργηθεί χώρος για νέα ανάπτυξη.

zodia-taro-45

Αυτό είναι πιθανό να είναι περισσότερο ή λιγότερο αγχωτικό, ανάλογα με το πόσο άνετα χειρίζεστε την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Εάν δυσκολεύεστε με θέματα αρχής, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε σύγκρουση με κάποιον στην εξουσία δυνάμει της παρούσας διέλευσης . Ισως εν μέρει επειδή πιέζονται τα κουμπιά σας.

Από την άλλη πλευρά, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή που προκαλείστε να αναλάβετε δράση. Να πάρετε μια απόφαση η οποία περιλαμβάνει τη λήψη περισσότερης ευθύνης. Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε προσωπικά όρια – αποδεχόμενοι των άλλων ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας. Προσκρούετε επάνω σε μια πραγματικότητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με αυτή. Μην ρίχνετε τον εαυτό σας εναντίον της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογος 08 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό (έως την 01 Νοεμβρίου)

Αστρολόγος : Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, της αλληλεπίδρασης, της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και των υλικών πόρων. Βαδίζει καμαρωτά μέσα από τον Σκορπιό με τουπέ! Ως αποτέλεσμα, μπορεί να βιώσουμε τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και την οικειότητα με ένα πιο έντονο και τρανταχτό τρόπο.

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να δημιουργήσετε μια καλύτερη ισορροπία δυνάμεων με τους άλλους. Που να είναι ευχάριστη και αμερόληπτη στην επιφάνεια. Αλλά που ασχολείται και με την πιο σκληρή ή πιο έντονη ενέργεια που τείνει να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε αυτό (ή αυτόν/η) που θέλετε τώρα, εστιάζοντας την πρόθεση και το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο της αγάπης και του πόθου σας. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να γίνετε χειριστικοί, εξουσιαστικοί ή παραπλανητικοί για να πάρετε αυτό που θέλετε. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς σας μέσα από τη σταθερή ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας.

Ο στόχος είναι να αποφευχθεί η εμμονή με την εξουσία, τον πλούτο ή τη λαγνεία, έτσι ώστε να μην παραβλέψετε το αληθινό φως μέσα σας. Αυτή είναι μια καλή διέλευση για να πάρετε χαρά από την ενστικτώδη φύση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia