Αστρολόγος 23/09-23/10 Πραγματική σύνδεση με ένα άλλο άτομο

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολόγος : Η Εποχή του Ζυγού του 2019 αφορά την αρμονία, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις σχέσεις σας.

Αστρολόγος : Γνωρίζατε πως ο Ήλιος όταν αλλάζει ζώδιο, ρίχνει φως σε διαφορετικές περιοχές της ζωής σας?

Για παράδειγμα, ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου…και το αρχέτυπο του Ζυγού έχει να κάνει, με την ισορροπία και τις σχέσεις. Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός πως η εποχή του Ζυγού ξεκινάει κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, επειδή υπάρχουν “ίσες” ποσότητες, από φυσικό φως και σκοτάδι.

Ο συμβολισμός πίσω από αυτό, προέρχεται από τη διπλωματική φύση του Ζυγού και την έμφυτη επιθυμία του, για ισότητα. Πού βρίσκεται ο Ζυγός στο γενέθλιο χάρτη σας? Αυτός είναι ο τομέας τον οποίο ο ήλιος θα ενεργοποιήσει και θα αναζωογονήσει κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής εποχής.

zodia-taro-45

Το νόημα της ισορροπίας είναι υποκειμενικό, αλλά δεν είναι δύσκολο να το εκφράσεις όταν υπάρχει έλλειψη. Η υπερβολή, είναι κακό πράγμα, σωστά? Χωρίς ισορροπία, δεν υπάρχει σταθερότητα. Χωρίς σταθερότητα, δεν μπορείτε να ζήσετε αρμονικά.

Σίγουρα όλοι έχετε το δικαίωμα της γνώμης σας – ειδικά όταν αφορά μια συναισθηματική κατάσταση…. όπως η ευτυχία – αλλά μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ. Τελικά, για να βρείτε την πνευματική ολοκλήρωση που αναζητάτε, πρέπει να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς, είτε προσωπικούς… είτε ερωτικούς.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο αυτή την εποχή του Ζυγού? Η αστρολογική εποχή, που κυριαρχείται από την εκφραστική Αφροδίτη, αφορά την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας και την ανακάλυψη τρόπων για να την μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο – ή με λίγους ανθρώπους.

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογος : Η Εποχή του Ζυγού του 2019 αφορά την αρμονία, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις σχέσεις σας.

Ας το παραδεχτούμε, η πραγματική σύνδεση με ένα άλλο άτομο δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει. Ίσως να είστε φυσικά εσωστρεφείς με τα αισθηματικά σας, ή απλά να φυλάτε τα συναισθήματά σας…. να ξέρετε όμως, πως χρειάζονται δύο για να προχωρήσει κάτι στη σωστή κατεύθυνση!

Εδώ εμφανίζονται τα πλεονεκτήματα της εποχής του Ζυγού: Ο γοητευτικός και αξιολάτρευτος διπλωμάτης, ο ευφυής αέρινος Ζυγός, ευδοκιμεί μέσα από κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και αισθητικά ευχάριστες ατμόσφαιρες. Μπορεί να ακούγεται τελείως επιφανειακό, αλλά η Αφροδίτη θα είναι πάντα η Αφροδίτη, αφού είναι η θεά της αγάπης και της ομορφιάς. Όσο πιο γραφικό, τόσο το καλύτερο.

Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τους φίλους σας, στο αγαπημένο σας στέκι στο κέντρο της πόλης, αφιερώστε ένα λεπτό για να κοιτάξετε γύρω. Το να βρίσκεστε με καλή παρέα, είναι πάντα κάτι πολύ ευχάριστο… και ίσως να συναντήσετε και κάποιον ενδιαφέροντα τύπο, τριγύρω!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος : Η Εποχή του Ζυγού του 2019 αφορά την αρμονία, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις σχέσεις σας.

Κι όμως, η εποχή του Ζυγού δεν είναι ανάγκη να είναι πάντα ρομαντική. Κάτι τόσο απλό όσο το να παραγγείλετε το ίδιο κοκτέιλ με τον καλύτερό σας φίλο, μπορεί να αποδείξει, ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Αφού ερωτευτείτε και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας, μην διστάσετε να αναδείξετε τον εσωτερικό σας στυλίστα. Το πανέμορφο ζώδιο του Ζυγού γνωρίζει ένα δυο πράγματα για την ομορφιά, οπότε μην αρνηθείτε στην Αφροδίσια ουσία του, να διακοσμήσει τον κόσμο σας! Δραστηριότητες όπως ψώνια, ψιλοκουβεντούλα, ζωγραφική και ανακαινίσεις είναι μερικά από τα αγαπημένα θέματα του Ζυγού. Στη σκοτεινή πλευρά του ωστόσο, δεν θ’ αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, απλά και μόνο για να διατηρήσετε την ειρήνη.

Και πάλι, η ισορροπία είναι τα πάντα! Οπότε μην ξεχνάτε τις αξίες σας. Υπάρχει ομορφιά στη συντροφικότητα….και πολλή αγάπη τριγύρω!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία