Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019 Α

zwdia-krevati

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Υπάρχει άραγε αυτό που λέμε, αδελφή ψυχή? Είναι μια ερώτηση που κάθε άτομο σκέφτεται κάπου κάπου… και αν ακόμα κάποιος, είναι ήδη σε μια σταθερή σχέση, κάποιοι άλλοι θ’ αναρωτιούνται, αν θα διαρκέσει. Αυτό είναι φυσιολογικό και απολύτως ανθρώπινο!

Κι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε τη συμβατότητά σας, με έναν πιθανό σύντροφο, είναι να συμβουλευτείτε τα αστέρια και να αναζητήσετε το ζώδιο του κάθε ατόμου.

Πολλοί θα εκπλαγούν αν μάθουν, ότι οι προσωπικότητες τους θα μπορούσαν να κυβερνούνται από τα ίδια τα ζώδια, και πιθανότατα η μοίρα τους να είναι γραμμένη, σ’ αυτά.

zodia-taro-45

Τα ζώδια, έχουν όλα διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν υπάρχουν δύο όμοια. Ανάλογα με το πότε πέφτουν τα γενέθλιά του στο ουράνιο ημερολόγιο, ένα άτομο μπορεί να βρει κάποιες χαρακτηριστικές αλήθειες, σε ορισμένες πτυχές της σχέσης του. Για κάποιον που είναι επιρρεπής στο να είναι αναλυτικός, μπορεί να διαπιστώσει ότι είναι η ελεύθερη φύση του συντρόφου του, που τον διευκολύνει στη δουλειά.

Εναλλακτικά, θα μπορούσαν τελικά να έχουν μια απάντηση ως προς το γιατί οι δυο τους πάντοτε τσακώνονται και δεν συμφωνούν ποτέ, σε τίποτα … Ίσως ένας από τους συντρόφους να είναι ζώδιο της φωτιάς και ο άλλος να είναι, ζώδιο του νερού.

Ανεξάρτητα από το τί ψάχνουν στον έρωτα… γιατί να μην αφήσουμε τα ζώδια ν’ ανοίξουν το δρόμο και να ρίξουμε μια ματιά σε όλα αυτά, που το 2019 επιφυλάσσει για αυτούς και τους συντρόφους τους ? Εδώ είναι τα ιδανικότερα ζευγάρια, της νέας χρονιάς!

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Μέρος Α   Μέρος Β

zodia-zwdia-9988

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Αιγόκερως και Καρκίνος

Αυτά τα δύο ζώδια, τα πηγαίνουν καλά, και επαινούν ο ένας τον άλλον με κάθε δυνατό τρόπο. Και οι δύο επιθυμούν τα ίδια πράγματα από τη ζωή: ασφάλεια, ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν μόνοι τους, όταν είναι απαραίτητο, και ανάγκη για γαλήνη εν μέσω χάους.

Οι ομοιότητες τους θα τους βοηθήσουν να δεσμευτούν και να ακολουθήσουν τους ίδιους στόχους και όνειρα, επιτρέποντάς τους να νιώθουν πάντα άνετα μεταξύ τους.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν, είναι το ελεύθερο-πνεύμα του Καρκίνου που συμπεριφέρεται κατά καιρούς ανώριμα, σε αντίθεση με την κοσμική και σοφή φύση του Αιγόκερω, που η ανοχή του, θα είναι το κλειδί.

Ταύρος και Αιγόκερως

Είναι τόσο έντονοι και αποφασισμένοι, ο Αιγόκερως και ο Ταύρος… που κάνουν ένα ενδιαφέρον, αλλά άψογο ζευγάρι. Και οι δύο είναι γειωμένοι κι έχουν αυτά που χρειάζονται, για να επιβιώσουν για μακρύ χρονικό διάστημα. Με την επιφυλακτική αλλά λογική φύση τους, θα είναι σε θέση να λύσουν εύκολα, τα προβλήματα χωρίς να διαφωνούν πάρα πολύ.

Επειδή τα δύο ζώδια είναι επιρρεπή στην ειλικρίνεια και τον ανοιχτό διάλογο, οι δυο τους, δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται να μιλήσουν για κάτι που συμφωνούν. Ακόμη και σε στενή σχέση, οι δύο αυτοί συνδέονται σε άλλο επίπεδο, εφόσον ο ένας γνωρίζει τις δυνάμεις του άλλου και τις αποδέχεται.

chartomantia-098

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Τοξότης και Δίδυμοι

Πάνω απ’ όλα, ένας Τοξότης και ένας Δίδυμος θα μοιραστούν την ευτυχία μεταξύ τους. Και τα δύο ζώδια έχουν μια αγάπη για τα ταξίδια και μια σφοδρή επιθυμία για περιπέτεια, η οποία θα εμποδίσει τη σχέση τους να γίνει πάντα βαρετή ή να έχουν την αίσθηση του συνηθισμένου.

Ενώ το κέφι τους για τη ζωή, θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε παραφροσύνη αν ένα ζώδιο, είναι θλιβερά δυστυχισμένο με τη σχέση, δεν τελειώνουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Και οι δύο είναι τολμηροί και πάντοτε αντιμετωπίζουν μια πρόκληση. Οι Δίδυμοι θα εξισορροπήσουν τον Τοξότη όσο υπάρχει επικοινωνία ανάμεσά τους, δεδομένου ότι τίποτα δεν τους συγκρατεί όταν έχουν την ευκαιρία να ακουστούν.

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Μέρος Α   Μέρος Β

Υδροχόος και Σκορπιός

Ο Υδροχόος και ο Σκορπιός είναι ένα συναρπαστικό ζευγάρι επειδή, ενώ η σχέση τους θα μπορούσε να πάει αρκετά πλαγίως, θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει με τρόπους, που ποτέ δεν θα είναι εφικτοί για άλλους.

Τα δύο ζώδια είναι εντελώς αντίθετα, αλλά έχουν… και πνευματική και αληθινή αγάπη για τη ζωή. Είναι αυτό το κοινό ενδιαφέρον, που θα μπορούσε να τους κάνει να αγαπούν τη ζωή μαζί, ζώντας τη, στο έπακρο.

Αν ο Σκορπιός μπορεί να αγαπήσει και να μάθει πώς να είναι ελεύθερος και περιπετειώδης όπως ο Υδροχόος, και ο Υδροχόος αν μπορεί να μάθει να δίνει λίγη άνεση και σιγουριά στο Σκορπιό, αυτό το ζευγάρι θα έχει μια συναρπαστική σχέση.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Ζυγός και Δίδυμοι

Ο Ζυγός και οι Δίδυμοι έχουν απεριόριστες δυνατότητες, όταν πρόκειται για δημιουργικότητα και αγάπη. Και οι δύο είναι άνετοι με τον εαυτό τους και γρήγορα νιώθουν άνετα μεταξύ τους.

Το κάθε ζώδιο χαλαρώνει με τον δικό του τρόπο… και αυτό, θα είναι μια σταθερή πηγή άνεσης και καθησυχασμού, αλλά θα βρουν επίσης τρόπους, για να έχει ενδιαφέρον η σχέση τους.

Ο Ζυγός, θεωρεί παιχνίδι μια -λεπτή- πνευματική συζήτηση και είναι ανοιχτός στη μάθηση. Ο Δίδυμος είναι διασκεδαστικός και παιχνιδιάρης και θα αγκαλιάσει διάπλατα αυτή την ποιότητα, μαθαίνοντας να εκτιμάει τις ειρηνικές ικανότητες του Ζυγού.

Κριός και Ζυγός

Παρόλο που είναι φαινομενικά απίθανο, ο Κριός και ο Ζυγός, θ’ αφήσουν τα αντίθετα χαρακτηριστικά τους, να κάνουν μια συναισθηματική συνομιλία στη σχέση τους.

Ένα φλογερό -κυριολεκτικά- ζώδιο όπως ο Κριός, θα απαντήσει θετικά στους ήρεμους, λογικούς τρόπους του Ζυγού, κάνοντας αυτά τα ζώδια σχεδόν αδιάσπαστα, και θα μοιράζονται μεταξύ τους, μια έντονη συναισθηματική σύνδεση.

Οι δύο τους, θα μάθουν να εκτιμούν τις αντίθετες ιδιότητες μεταξύ τους, μαθαίνοντας πώς να τις δεχτούν και να τις κατανοούν καλύτερα από πολλά άλλα ζευγάρια του ζωδιακού.

Και οι δύο δίνουν ο ένας στο άλλο, αυτό που χρειάζεται… και μπορούν να το προσφέρουν φυσικά, χωρίς να χρειάζονται πολύ χρόνο για να μελετήσουν και να μάθουν τις συνήθειες του άλλου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Αιγόκερως και Ιχθύες

Αυτά τα δύο ζώδια, είναι σε μακροπρόθεσμη βάση, όσον αφορά το επίπεδο συμβατότητάς τους. Θα ανταποκριθούν καλά στο βάθος της προσωπικότητας, ο ένας του άλλου και θα ανταποκριθούν κατάλληλα.

Η λογική φύση του Αιγόκερω είναι η τέλεια ισορροπία, με την ξέγνοιαστη και υδάτινη διαίσθηση του Ιχθύ, κάτι που θα τους οδηγήσει στο μεγαλείο, αργότερα στη ζωή.

Ενώ οι Ιχθύες είναι ως επί το πλείστο συγκινησιακοί και ερωτιάρηδες, οι Αιγόκεροι θα εξυπηρετήσουν το σκοπό τους στη σχέση, σαν ισχυροί ηγέτες και προστάτες.

Μαζί, κάνουν μια ισορροπημένη ζωδιακή σύνδεση και θα πετύχουν…. όσο διατηρούν αυτή την ισορροπία.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

300x300a

Ιχθύες και Παρθένος

Αυτά τα δύο ζώδια, θα πρέπει να επικεντρωθούν σε έναν συμβιβασμό. Που ναι μεν θα λειτουργήσει, αλλά μόλις το κάνουν, απλά τίποτε δεν θα τους σταματά. Οι δύο τους αρχικά, θα έλθουν κοντά, με βάση τη συναισθηματική και οικεία έλξη και στη συνέχεια θα μαλακώσουν εξωτερικά, με αποτέλεσμα… μια αγαπημένη και υγιή σχέση.

Οι Ιχθύες θα έχουν την ελευθερία να αφήσουν τη συναισθηματική τους πλευρά να τρέξει άγρια, καθώς οι Παρθένοι θα χρησιμοποιήσουν τις λογικές και αναλυτικές τάσεις τους για να τους κυριαρχήσουν και να τους κατευθύνουν.

Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμήσουν τους Παρθένους, όταν το άγχος τους κυριαρχεί και οι Παρθένοι μπορούν να λογοκρίνουν τους Ιχθύες, όταν εκείνοι, «πετάνε» στα σύννεφα.

xartomanteia

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Υδροχόος και Λέων

Ο Υδροχόος και ο Λέων είναι ταυτόσημοι και ποικίλοι, αλλά με τρόπους που προάγουν μια υγιή σχέση.

Ενώ ο Λέων μπορεί να είναι λίγο πιο ελεγκτικός και πολύ ισχυρός, ο Υδροχόος, ένα πραγματικό ζώδιο του νερού, χρειάζεται ελευθερία και την ικανότητα να πάει με τη ροή. Όταν θα συμβιβάζονται σ’ αυτό, η σχέση τους, θα είναι καθαρή μαγεία.

Θα λειτουργήσουν από κοινού και οι δύο στις κοινωνικές ανάγκες τους, βοηθώντας ο ένας τον άλλον να βγει από το κέλυφος του, και να απολαύσει τη ζωή.

Οι διαφορές τους θα παρέχουν μια πολύ αναγκαία ισορροπία στη σχέση τους. Ενώ η επικοινωνία μπορεί αρχικά να είναι προκλητική, οι δυο τους θα το ξεπεράσουν αυτό και θα μάθουν πώς να ζωντανεύουν ο ένας τον άλλον.

Αυτά τα ζώδια αποτελούν το ιδανικό μας ταίρι, για το 2019

Μέρος Α   Μέρος Β

taro-6-9