Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν καλύτερα, την εποχή Ταύρου

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν καλύτερα, την εποχή Ταύρου 

Η εποχή του Ταύρου είναι εδώ και η ουσία της γλυκιάς Αφροδίτης, στροβιλίζεται στον αέρα, όπως το άρωμα από τα φρέσκα λουλούδια, την άνοιξη.

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα την εποχή του Ταύρου το 2019 και το αξίζουν. Δεν είναι περίεργο το γεγονός, πως ο Ήλιος μπαίνει στον αισθησιακό Ταύρο, όταν τα λουλούδια φτάνουν στην πλήρη άνθιση, καθώς είναι ένα σύμβολο ομορφιάς και αφθονίας.

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πάρω αρκετή από την εποχή του Ταύρου! Αν και ίσως είμαι μεροληπτική, επειδή ότι ο Ήλιος στον Ταύρο, σχηματίζει ήδη ένα εξάγωνο στον γενέθλιο ήλιο μου. Το πνεύμα μου φυσικά ευδοκιμεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου…. και ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως θα έχουν να περιμένουν καλύτερες μέρες!

zodia-taro-45

Ο Ήλιος εισέρχεται στον πεισματάρη Ταύρο, στις 20 Απριλίου και η κοκέτα Αφροδίτη γλιστράει προς τον πολεμιστή Κριό, την ίδια μέρα. Μισώ να τη «σπάσω» στους συντρόφους μου Ταύρους, αλλά με τον κυβερνώντα πλανήτη σας –Αφροδίτη- να ταξιδεύει μέσα στον Κριό, φαίνεται πως η εποχή του Ταύρου θα έχει μια γλυκιά δόση πύρινης κυριαρχίας, φέτος. Αργά και σταθερά θα κερδίσει τον αγώνα?

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν καλύτερα, την εποχή Ταύρου 

Όχι απαραίτητα, αλλά εξακολουθεί να είναι η εποχή του Ταύρου, παρ’ όλα αυτά. Η αλήθεια είναι ότι οι πλανήτες έχουν να πουν, τη δική τους ιστορία…. γι’ αυτό δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ τι έχει η Αφροδίτη στο συρτάρι της, δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι το σύμβολο της κυριαρχίας.

Μόλις η εποχή του Ταύρου κυλά τριγύρω, ο Δίας θα έχει ήδη αρχίσει τον ανάδρομο κύκλο του, αλλά δύο ακόμη πλανήτες θα γυρίσουν σύντομα κι αυτοί ανάδρομοι. Αρχικά ο Πλούτωνας στις 24 Απριλίου και θ’ ακολουθήσει ο Κρόνος, στις 29 Απριλίου. Είμαι σίγουρη ότι αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό, αλλά θα σας δώσω μια γρήγορη επισκόπηση: ο ανάδρομος Δίας μας φέρνει πιο κοντά στο μονοπάτι της ανακάλυψης του εαυτού μας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα μας θυμίζει την εξουσία μας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα επαναπροσδιορίσει τις δομές μας, που είχαν οριστεί προηγουμένως. Χρειάζεται να πω περισσότερα?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν καλύτερα, την εποχή Ταύρου 

Είναι ασφαλές να πούμε, ότι όλα τα ζώδια, βρίσκονται στο μέσον μιας ισχυρής αναδιάρθρωσης… αλλά αυτό δεν είναι το μόνο, που υπάρχει. Ας δούμε τι επιφυλάσσεται, για τα ζώδια της γης.

Ταύρος : Στην υγειά, ενός ακόμη ταξιδιού γύρω από τον Ήλιο

Ευτυχισμένη ηλιακή επιστροφή, Ταύρε! Το σύμπαν είναι καλά ενημερωμένο, για όλα όσα έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι εδώ για να σας πω ότι τα χειρότερα, έχουν πλέον τελειώσει. Με τον ήλιο να ακτινοβολεί πάνω από το ζώδιό σας, ξαναγυρνάτε στα βασικά και αισθάνεστε σαν τον παλιό σας εαυτό ξανά.

dream

 

Ταύρος : Στην υγειά, ενός ακόμη ταξιδιού γύρω από τον Ήλιο

Με τον επαναστάτη Ουρανό να ξεκινάει μια επανάσταση στο ζώδιό σας, πιθανότατα έχετε πάρει μια ιδέα από όσα σας περιμένουν για τα επόμενα επτά χρόνια. Μπορεί να φαίνονται σαν να είναι πολλές οι πληροφορίες, αλλά αυτή η ηλεκτρική διέλευση, θα γραφτεί στα χρονικά.

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που αιωρούνται πάνω από το ένατο οίκο -της εκπαίδευσης, του ταξιδιού και της προσωπικής φιλοσοφίας- βρίσκεστε στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού ολόκληρης της προοπτικής της ζωής σας… και ίσως τελικά να βγάλετε προς τα έξω, τον καταπιεσμένο σας περιπλανώμενο εαυτό.

Ήρθε η ώρα να περάσετε τη λίμνη, γλυκύτατοι Ταύροι μου. Αναπτύξτε τους ορίζοντές σας και εμπιστευθείτε τη διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Παρθένος : Είστε έτοιμοι, για τη μεγάλη απόδραση

Ξεκουραστείτε Παρθένοι μου! Έχετε πίστη ! Κοιτάξτε προς τον ήλιο και σκεφτείτε τους μελλοντικούς σας στόχους. Μπροστά σ’ αυτά που έχετε υπομείνει τους τελευταίους μήνες, έχετε αποδείξει στον εαυτό σας, την έμφυτη δύναμή σας, όπως επίσης και το γεγονός, πως είστε σε θέση να πετύχετε σ’ αυτή τη ζωή. Με τον ήλιο στο σταθερό Ταύρο και στον ένατο οίκο σας – της “μεγαλύτερης εικόνας” και της προσωπικής φιλοσοφίας-, κάνετε μεγάλες κινήσεις και είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε, όλα αυτά για τα οποία εργαστήκατε τόσο σκληρά.

Φυσικά, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που αιωρούνται πάνω από τον πέμπτο οίκο σας – της χαράς, του ρομαντισμού και αυθεντικότητας-, δεν ήταν εύκολο να πάρετε την αναγνώριση που σας άξιζε μέχρι τώρα … αλλά δε θ’ αργήσει. Αντί λοιπόν να κάθεστε και να αναρωτιέστε τα «πώς» και τα «γιατί», νομίζω πως ήρθε η ώρα να βγείτε σε άγνωστα εδάφη… και ίσως να κάνετε μια απόδραση. Δεν θα το μετανιώσετε.

chartomantia-098

Αιγόκερως : Πάρτε βαθιές ανάσες…και γιορτάστε την επιτυχία σας

Σας βγάζω το καπέλο Αιγόκεροι. Πρέπει να πω, πως θαυμάζω το θάρρος και την επιμονή σας πάρα πολύ. Η εποχή του Ταύρου θα ξεκινήσει λαμπρά, δεδομένου ότι ο ήλιος θα ταξιδέψει στον πέμπτο οίκο σας – της διασκέδασης, των παιδιών, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας.

Αυτό είναι πάντα διασκεδαστικό, και αν ψάχνετε για αγάπη… γίνεται ακόμα καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι βιώσατε μερικές καθυστερήσεις, αλλά σας εγγυώμαι ότι υπάρχει ένα φως, στο τέλος αυτού που μοιάζει με ατέρμονη σήραγγα. Εν τω μεταξύ, βασιστείτε στην αναγνώριση που λαμβάνετε… και αξιοποιήστε τη δημιουργική σας μούσα. Η εποχή του Ταύρου είναι εδώ, για να απολαύσετε αισθησιακές απολαύσεις! Και αξίζετε να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76