Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν τον καλύτερο Φεβρουάριο και από εκεί και πέρα τα πράγμα γίνονται μόνο καλύτερα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν τον καλύτερο Φεβρουάριο και από εκεί και πέρα τα πράγμα γίνονται μόνο καλύτερα

Ο Φεβρουάριος αχνοφαίνεται στον ορίζονται και μέχρι στιγμής όλα καλά, σωστά;

Προσωπικά, αγαπώ τις χρονιές περιττού αριθμού, αλλά υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο 2019.

Και για να ξέρετε, αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τον καλύτερο Φεβρουάριο για το 2019: Οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Ιχθύες. Επίσης, παρά τις σκληρές πραγματικότητες που ήρθαν με τη σεζόν του Αιγόκερω, το 2019 ξεκίνησε με καλές βάσεις, ειδικά με την πρόσφατη μερική έκλειψη του Ηλίου.

zodia-taro-45

 

Κάνω λάθος; Επιμένω, ο καθένας είναι διαφορετικός, αλλά κάτι μου λέει ότι ο Φεβρουάριος θα είναι ακόμα καλύτερος.

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος με αστρολογικές διελεύσεις και πιστέψτε με όταν λέω, θα αισθανθείτε σίγουρα τις κοσμικές μεταβολές. Ωστόσο, πριν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον όμορφο Φεβρουάριο, ας δείξουμε την αγάπη μας στους Υδροχόους, καθώς είμαστε σχεδόν στη μέση της σεζόν τους.

Και μιλώντας γι’ αυτούς, έχετε αξιοποιήσει την ανθρωπιστική πλευρά σας; Πώς μοιραζόσαστε τα μοναδικά σας δώρα με τον υπόλοιπο κόσμο;

taro-zodia-76

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν τον καλύτερο Φεβρουάριο

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η ολική έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα που μόλις έγινε, στις 21 Ιανουαρίου, μας ζήτησε να αναρωτηθούμε αυτό ακριβώς. Έτσι, ήταν μια πραγματικά ζεστή υποδοχή προς τη σεζόν του Υδροχόου.

Αυτόν τον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, μόλις μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος, περνά στους ονειροπόλους Ιχθύς στις 10 Φεβρουαρίου και ο πολεμιστής Άρης στον Ταύρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν τον καλύτερο Φεβρουάριο

Σας το είπα και δεν έλεγα ψέματα, γεμάτος μήνας! Ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, περνά πίσω στον Κριό στις 18 Φεβρουαρίου και ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς την ίδια ημέρα. Για τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, θα έχουμε μια Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου, η οποία θα φέρει την εκκόλαψη των σπόρων που σπείρατε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Να σας πω κι άλλα; Στο μεταξύ, να τι περιμένει τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Ιχθύς.

ζώδια Δίδυμοι

Λάμπετε από χαρά και αισιοδοξία

Νιώθετε πολύ καλύτερα από τον περασμένο μήνα, σωστά; Προφανώς. Ο Ήλιος φώτιζε τον γεμάτο ένταση όγδοο Οίκο σας κατά τη διάρκεια της σεζόν του Αιγόκερω και τώρα είστε έτοιμοι να κυριαρχήσετε τον κόσμο, σωστά, Δίδυμοι; Έρχονται κι άλλα, όμως, γι’ αυτό κρατηθείτε. Στο μεταξύ, ωστόσο, λέω να ξεκινήσετε μια περιπέτεια κάπου μακριά, έτσι ώστε να επιστρέψετε νιώθοντας ξεκούραστοι και ολοκαίνουριοι, πάνω στην ώρα για τη σεζόν των Ιχθύων. Πιστέψτε, θα χρειαστεί παραπάνω ενέργεια, ειδικά στον τομέα της δουλειάς.

taro-6-9

ζώδια Ζυγός

Είστε έτοιμοι να βρεθείτε στο κέντρο της σκηνής

Λάμπετε από χάρη και νιώθετε όπως πάντα σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν διστάζετε να αφήσετε το φρικιό που βγάζει ο Υδροχόος από μέσα σας να πετάξει ελεύθερο, Ζυγοί. Γιούχου! Ο Υδροχόος είναι το αδερφικό σας ζώδιο εξάλλου, έτσι δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη ότι ευδοκιμείτε αυτή την εκκεντρική περίοδο.

Και μιλώντας γι’ αυτή, αφήστε την επαναστατική ενέργεια να βγει από το σύστημά σας τώρα. Έτσι θα μπορέσετε κατά τη σεζόν των Ιχθύων να επιστρέψετε στα βασικά. Ο Ήλιος τότε θα αφήσει τον ερωτικό πέμπτο Οίκο σας στις 18 Φεβρουαρίου και θα περάσει στον υπεύθυνο έκτο Οίκο σας των καθημερινών καθηκόντων.

zodia-astra-tarot

ζώδια Ιχθύες

Βιώνετε μια κοσμική αναγέννηση

Είστε λίγες εβδομάδες μακριά από την ηλιακή σας επανάσταση και κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα: ονειρεύεστε, φαντασιώνεστε, ξεκουράζεστε και επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή είναι μια περίεργη περίοδος για κάποιους από μας.

Αλλά αυτή η περιοχή του χάρτη σας τυχαίνει να κυβερνά το ζώδιό σας, οπότε δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη. Έτσι, αφιερώστε αυτόν τον χρόνο στον εαυτό σας, Ιχθύες. Διαλογιστείτε, χαλαρώστε και βρείτε τη γαλήνη. Θα είστε έτοιμοι να βγείτε από το καβούκι σας στις 18 Φεβρουαρίου. Επίσης, πριν ξεχαστώ, χαρούμενα γενέθλια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia