Αφροδίτη ανάδρομη 09/04-28/07 Ερωτικά Δικαστήρια απο το Παρελθόν

erwtikes-21-2

Αφροδίτη ανάδρομη 09/04-28/07 .

Αφροδίτη ανάδρομη 09/04-28/07 στους Διδύμους το 2020 .

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 3 Απριλίου

Η ανάδρομη πορεία της ξεκινάει στις 12 Μαΐου

zodia-taro-45

Λήξη της ανάδρομης πορείας στις 24 Ιουνίου

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου

Όταν οι πλανήτες κάνουν ανάδρομη κίνηση, δεν σημαίνει πως γυρίζουν προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, όπως φαίνεται από τη Γη. Η κίνηση προς τα πίσω, φαίνεται να συμβαίνει όταν η Γη περνάει πιο αργά από κινούμενους πλανήτες, που βρίσκονται στο εξωτερικό ηλιακό μας σύστημα. Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως μια “προς τα πίσω” κίνηση των πλανητικών ρόλων.

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη μία φορά κάθε 18 μήνες, για έξι εβδομάδες. Τελευταία βιώσαμε την ανάδρομη πορεία της, από τις 5 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσουμε σε ένα καινούργιο μέρος ή να βιώσουμε μια αλλαγή σε μια σημαντική σχέση. Οι ασταθείς σχέσεις θα εξεταστούν σοβαρά. Κούρεμα, τατουάζ, τρυπήματα ή οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική μας εμφάνιση, δεν συνιστώνται.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο

μελλοντολόγος

Η Αφροδίτη μπαίνει για πρώτη φορά στους Διδύμους, στις 3 Απριλίου. Θα αρχίσουμε να νιώθουμε την οπισθοδρόμησή της, μόλις στις 9 Απριλίου αν και δεν ξεκινά επίσημα, παρά στις 12 Μαΐου. Όλα φαίνεται πως επανέρχονται στο φυσιολογικό στην κοινωνική μας ζωή, το αργότερο μέχρι τις 28 Ιουλίου!

Η ανάδρομη Αφροδίτη, είναι ένας ισχυρός δικαστής για τις σχέσεις μας. Εξετάζει αν είναι πραγματικά αρμονικές ή όχι. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, να υπάρχει σαφήνεια και ανοιχτή επικοινωνία. Αν και η αντιπαράθεση μπορεί να είναι αμήχανη και αγχωτική, η εσωτερίκευση, είναι ακόμη πιο άβολη.

Η Αφροδίτη μισεί τη βιασύνη… και μας κάνει να το πληρώσουμε ακριβά αν λειτουργήσουμε μ’ αυτό τον τρόπο. Οπότε πρέπει να λειτουργούμε αργά και με ειλικρίνεια κι όχι με ανασφάλεια και υποταγή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο των κοινωνικών επαφών. Είναι συνεχώς απασχολημένοι, περίεργοι κι ερωτικοί. Αυτή η διέλευση, προσφέρει ευκαιρίες για συναντήσεις με νέους ανθρώπους και ανοίγει τον κοινωνικό μας κύκλο. Η επιρροή των Διδύμων είναι φευγαλέα αλλά ισχυρή, σαν ένα χαμόγελο από έναν ελκυστικό ξένο. Επικεντρώνονται σταθερά στον εγκέφαλο και στο «τσάκρα» του λαιμού.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στους Διδύμους, εξετάζονται οι πνευματικές και δημιουργικές ενέργειες. Αυτό είναι ένα κατάλληλο διάστημα, για να ακονίσετε τις συγγραφικές σας δεξιότητες. Παιχνίδια, παζλ, trivia ή καραόκε, ενθαρρύνονται.

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το δικό σας μικρόκοσμο, και να μοιραστείτε….να δημιουργήσετε μαζί με άλλους, περισσότερα πράγματα. Να περιμένετε πολλές συζητήσεις, φήμες και μπόλικο ενθουσιασμό.

κρυσταλλομαντεία

Αφροδίτη ανάδρομη 09/04-28/07 .

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, η ζωή κινείται γρήγορα. Η καρδιά είναι σαν μια πούδρα, που παρασύρεται στο αεράκι. Η ενέργεια των Δίδυμων είναι εξίσου αόριστη και αβέβαιη. Οι δίδυμοι, προστατεύουν την καρδιά τους. Απαιτούν τόσο την σύνδεση, όσο και την απομόνωση.

Ο Καρμικός σκοπός όποιου ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο, είναι να βρει την ειρήνη μέσα του. Αυτοί που γεννιούνται με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να είναι πολύ δύσκολοι χαρακτήρες. Τη μια στιγμή είναι απίστευτα γοητευτικοί και ευχάριστοι – κάποιοι που μπορείτε να εμπιστευτείτε, κάποιοι που γελάνε με τα αστεία σας και σας προσκαλούν εύκολα – και την επόμενη στιγμή είναι αινιγματικοί μέχρι του σημείου να γίνονται απόρθητοι, εσωστρεφείς, εντελώς κενοί.

Η μεγαλύτερη ευθύνη των Διδύμων, είναι απέναντι στον εαυτό τους. Το λέω αυτό γιατί, καθώς είναι αναμφισβήτητα απογοητευτική μια τέτοια συμπεριφορά, προκαλεί τη μεγαλύτερη ζημιά στο άτομο, επειδή μέρα με τη μέρα γίνεται περισσότερο απρόβλεπτο. Πώς να ευχαριστήσετε και τα δύο δίδυμα ταυτόχρονα – το εσωστρεφές και εξωστρεφές, τον καλλιτέχνη και τον πολεμιστή, τον ερημίτη και τον κοινωνικό – αυτό είναι το ερώτημα.

zodia-astra-tarot

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της δυαδικότητας, όχι της ισορροπίας. Συχνά αναζητούν σχέσεις, όπου αισθάνονται ή εντελώς ανώτεροι ή εντελώς κατώτεροι, από το άλλο άτομο. Ο φίλος ή ο συνεργάτης είναι είδωλο, σεβαστός, τοποθετημένος σ’ ένα βάθρο, και το άτομο Δίδυμος, «κρέμεται» για όλη του τη ζωή απ’ αυτό το άτομο.

Ή στην αντίθετη περίπτωση, παίρνουν κάποιον κάτω από τις φτερούγες τους και γίνονται «μέντορες» αυτού του προσώπου, και το προσηλυτίζουν στις δικές τους , βαθιές φιλοσοφίες ζωής, καθιστώντας έτσι τον εαυτό τους το «κεντρικό πρόσωπο» ή το είδωλο, κάποιου άλλου. Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι ακραίοι με αυτόν τον τρόπο.

Η κοινωνική και ρομαντική ζωή τους κυμαίνεται ανάμεσα στην κυριαρχία και την υποταγή. Ο Δίδυμος πρέπει να μάθει να ξεπερνάει, ό, τι διαιωνίζει αυτόν τον κύκλο εγκατάλειψης της ψυχής του σε κάποιον άλλον… και στη συνέχεια να τον ανακατευθύνει πυρετωδώς, ξανά και ξανά.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο

taro-zodia-76

Η ανάδρομη Αφροδίτη, είναι η τέλεια ευκαιρία να ορίσετε όρια, εκεί που δεν υπήρχαν. Υπάρχει η αίσθηση «του πεπρωμένου φυγείν αδύνατον». Δεν έχουμε πλέον επιλογές. Η ζωή εξελίσσεται όπως πρέπει, ανεξάρτητα από τις εξαρτήσεις μας ή την αίσθηση πως δεν είμαστε έτοιμοι.

Το πιο βασικό θέμα της ανάδρομης Αφροδίτης, είναι η κοινωνική δυσλειτουργία. Οι συζητήσεις, μπορεί να είναι δύσκολες ή δυσάρεστες. Οι απρόσμενες καθυστερήσεις ή οι ακυρώσεις, είναι επίσης συχνές.

Κάτι σημαντικό, θα αρχίσει να συμβαίνει. Θα ενημερωθείτε για άτομα που δεν έχετε δει ή δεν έχετε μιλήσει μαζί τους, εδώ και χρόνια. Θα είναι εραστές ή παλιοί φίλοι! Κάποιος με τον οποίο μοιραστήκατε μια στενή σχέση- το είδος της σύνδεσης που έφυγε αθόρυβα, πριν πολλά χρόνια…αλλά παραμένει:

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αφροδίτη ανάδρομη 09/04-28/07 .

Όπως ένα γράμμα σε ένα κιτρινισμένο φάκελο, που επανέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας με τέτοια δύναμη και συγκίνηση…που θέλετε ξανά να επιστρέψετε σ’ αυτή….ν’ ακουμπήσετε στην τρυφερότητά της, κινούμενοι από τη γλυκιά αποκάλυψη πως δεν σας άφησε ποτέ, αλλά θα μπορούσε αντίθετα να αναβιώσει ανά πάσα στιγμή…. σαν να ήταν μόλις χθες που περπατήσατε δίπλα-δίπλα, στα χρόνια της νιότης σας.

Σημαντικές ημερομηνίες πριν την ανάδρομη κίνησή της είναι οι: 4 Απριλίου (αρμονική) 3 Μαΐου, τετράγωνο Αφροδίτης / Ποσειδώνα στους Ιχθύες – ο ηγέτης της αυταπάτης, της σύγχυσης και της εξαπάτησης.

Όταν η Αφροδίτη…πλανήτης των διαπροσωπικών σχέσεων, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να υπάρξει σύγχυση ή εξαπάτηση στις σχέσεις. Μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε ή ίσως προσπαθήσουμε να «βοηθήσουμε» κάποιον, που δεν μπορεί να λάβει τη βοήθειά μας.

Αυτό μπορεί να επεκταθεί και στην οικονομική ζωή μας, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα και τις εσωτερικές μας ανησυχίες. Μην αγνοείτε τα ανησυχητικά σημάδια στον κοινωνικό ή οικονομικό τομέα. Αυτή η όψη επαναλαμβάνεται, στις 20 Μαΐου και στις 27 Ιουλίου.

xartomanteia

Σημαντικές ημερομηνίες κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης : 22 Μαΐου (αρμονική), 2 Ιουνίου (δυσαρμονική), 3 Ιουνίου (αρμονική)

Στο διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του λαιμού. Επεξεργαστείτε την παραφροσύνη που επικρατεί, με το γράψιμο, τις παρατεταμένες συζητήσεις, και τη Γιόγκα των Διδύμων. Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στους Διδύμους, βιώνετε την τρελή Επιστροφή της Αφροδίτης σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-75