Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Τα ασαφή συναισθήματα παίρνουν σάρκα

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη στον Αιγόκερω .

Αφροδίτη 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου, 2019 .

Αφροδιτη: Θεά της τέχνης, του έρωτα, της απόλαυσης και της ομορφιάς. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μια διασαφηνιστική δύναμη, φτάνει πάνω στην ώρα για να ξεκαθαρίσει όλες τις ερωτήσεις και τα μαθήματα που σχετίζονται με τον Τοξότη.

Ο Αιγόκερως μας βοηθά να καταλάβουμε την αλλαγή, να βρούμε τη σταθερότητα και να εξασκήσουμε αποτελεσματικότητα. Θα είμαστε πιο επιλεκτικοί με τα άτομα που περνάμε χρόνο μαζί.

zodia-taro-45

Ο Αιγόκερως, όπως ο κυβερνήτης του Κρόνος, λειτουργεί με μέσα συστολής και εξάλειψης. Είναι συνήθως σοβαρός και ήσυχος, αλλά και γενναιόδωρος και αξιόπιστος. Δοκιμάστε να διοχετεύσετε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δουλεύοντας με φίλους σε δημιουργικά πρότζεκτ. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους Αιγόκερους, όπως και για τους Ταύρους και τους Παρθένους.

Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης των διαπροσωπικών σχέσεων, μπαίνει στον Αιγόκερω, είναι ώρα να χτίσουμε τη φήμη μας. Ο Αιγόκερως είναι έμπειρος επαγγελματίας. Κοιτάξτε την κοινωνική ζωή σας, την επαγγελματική ζωή σας και πού / πώς αυτές διακλαδίζονται. Πειραματιστείτε με τη δικτύωση και με μονοπάτια στην καριέρα σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αφροδιτη στον Αιγόκερω .

Σχεδιάστε και προετοιμάστε. Τελειοποιήστε και βελτιώστε. Τακτοποιήστε και οργανωθείτε. Πιάστε γερά αυτό το γήινο καλούπι και χτίστε τις βάσεις σας. Με τους πλανήτες σε ζώδια της γης, όπως τον Αιγόκερω, είναι πολύ βοηθητική η οπτική αναπαράσταση αυτών που θα θέλατε να πετύχετε.

Ο Αιγόκερως χειρίζεται την κοινωνική ζωή του σαν να ήταν δουλειά. Με άλλα λόγια, δυσκολεύεται να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα στη δουλειά και το παιχνίδι. Είναι σταθερός και νηφάλιος, αλλά μπορεί να γίνει και ψυχρός, άκαμπτος, συγκρατημένος, ισχυρογνώμων.

Η σκιώδης πλευρά του δεν αναρωτιέται τι νιώθουν οι άλλοι, αλλά τι μπορούν να κάνουν γι’ αυτόν. Αυτή είναι η λογική του Αιγόκερω. Τέτοιες αλληλεπιδράσεις δεν είναι ενστικτώδεις ούτε συναισθηματικές, αλλά οστέινες σαν το σκληρό, παγωμένο χώμα κάτω από τα πόδια μας. Μην ξεχνάτε να το κρατάτε ζεστό και οι άλλοι θα δεχτούν πιο εύκολα αυτό που έχετε να πείτε.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

tarw-taro-xartomanteia

Αφροδίτη στον Αιγόκερω .

Όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω περιμένουν από τους άλλους να δουλεύουν γι΄ αυτούς. Θέλουν οι άνθρωποι να είναι εκεί, να είναι βοηθητικοί και να κάνουν τη δουλειά. Ο Αιγόκερως δεν ανέχεται την αναξιοπιστία. Κάτι που πρέπει να αναρωτηθούμε: πώς μπορούμε εμείς, ως άνθρωποι, να φανούμε πιο βοηθητικοί σε φίλους, οικογένεια και κοινωνία; Όχι: πώς μπορούν όλοι οι άλλοι να βοηθήσουν εμάς.

Ναι, έχουμε το δικαίωμα να διατηρούμε τα στάνταρ και τις προσδοκίες μας. Αλλά μπορεί ο Αιγόκερως να μάθει να είναι ευέλικτος; Στο σώμα ο Αιγόκερως κυβερνά τα οστά, τις αρθρώσεις και τα δόντια. Είναι ο σκελετός τόσο στο σώμα όσο και στη ζωή, που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να αλλάξει. Πρακτικές όπως η γιόγκα δουλεύουν πρώτα σε μυϊκό επίπεδο, έπειτα στους συνδέσμους και τέλος στα οστά. Έτσι, είναι δυνατό να επηρεάσετε την αλλαγή ακόμα και στο βαθύτερο επίπεδο. Θέλει χρόνο και υπομονή, αλλά ακόμα και τα οστά και ο σκελετός μπορούν να προσαρμοστούν.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αφροδίτη στον Αιγόκερω .

Ο ανάδρομος κύκλος του Ποσειδώνα τελειώνει στις 27 Νοεμβρίου (μία ημέρα μετά τη νέα Σελήνη) –αυτό θα καθαρίσει ακόμα περισσότερο το μυαλό. Στις 28 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο.

Η επιρροή του Ουρανού είναι φρέσκια και συναρπαστική, η τέλεια δόση κεραυνού που θα ταρακουνήσει τα πράγματα και θα εισαγάγει ένα καινοτόμο και απαραίτητο νόημα.

Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω στις 02 Δεκεμβρίου –ενθουσιαστείτε! Την ημέρα της Πανσέληνου, στις 11 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Μαζί αυτοί οι πλανήτες θα φέρουν νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Διαλογιστείτε πάνω στην σταθερότητα, την ασφάλεια και την αφθονία. Ευχαριστείστε τους μέντορές σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-fotia

Αφροδιτη στον Αιγόκερω .

Στις 13 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Πλούτωνα. Πιστεύω ότι αυτό θα προμηνύσει περισσότερη έκθεση των σεξουαλικών αρπακτικών, περιμένετε περισσότερες ειδήσεις για διάσημους πλούσιους που πέφτουν. Ο Πλούτωνας βρίσκεται τώρα στη διαδικασία να ξεριζώνει κάθε θεσμό από τις ρίζες, να ταρακουνά μέχρι να πέσουν όλοι οι παλιοί και έπειτα να ρίχνει αυτά τα ανεμοδαρμένα ιδρύματα στον γαλαξία για να καούν και να μην ξαναγυρίσουν. Κάθε σύνοδος με τον Πλούτωνα μας φέρνει αντιμέτωπους με σοβαρά προβλήματα.

Αν θέλετε να χτίσετε πραγματικά αλάνθαστα θεμέλια –αν οραματίζεστε έναν κύκλο όπου όλοι μαζί καταβροχθίζουν με χαρά έργα μαζί– πρώτα σκεφτείτε πώς μπορείτε να είστε πιο χρήσιμοι στο συλλογικό. Πόσες καλές πράξεις μπορείτε να κάνετε μέσα στην ημέρα; δουλέψτε καλά και με μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της ρίζας. Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, είναι βραδινό αστέρι. Ψάξτε τη στη δύση.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot