Αφροδίτη στον Ζυγό 14/09-08/10 Μέσα στις καρμικές ρωγμές της ψυχής σας

erwtiki-afroditi-1

 Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ζυγου 14/09-08/10

Η Αφροδίτη είναι η θεά των Τεχνών και του ρομάντζου, της απόλαυσης και της ομορφιάς!

Ως πλανήτης, κυβερνά τον Ζυγό και τον Ταύρο που αγαπούν την πολυτέλεια.

Μια είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, αποτελεί επιστροφή στο σπιτικό της!Πρόκειται για μία απ’ τις πλέον σημαίνουσες μεταβάσεις της χρονιάς. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό αποτελεί μια διαφώτιση, για το κατά πόσο οι διαπροσωπικές σχέσεις σας αντανακλούν την ευημερία σας. Καλείστε να θέσετε ερωτήματα στον εαυτό σας:

zodia-taro-45

Πόσο τα λόγια και οι πράξεις σας προωθούν τη γαλήνη και την ισορροπία; Ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι επιβεβαιωτικός, έμμεσος ή επιθετικός; Οι σχέσεις σας αντανακλούν αρμονία;

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να παραμείνετε ξεκάθαροι και ανοικτοί σε όλων των τύπων τις επαφές σας. Θα σας ωφελήσει πολύ να διατηρήσετε στενή σχέση με τους δικούς σας ανθρώπους… Ειδικά με εκείνους που σας γεμίζουν με αισθήματα ηρεμίας και εκτίμησης!

Ο Ζυγός δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, όσο αφορά τη «δουλειά». Η δική του αποστολή είναι να σας ωθήσει να σκάψετε βαθιά… Μέσα στις καρμικές ρωγμές της ψυχής σας, που εύχεστε να μην σας πήγαινε. Μην το αποφύγετε, ούτε να προσπαθήσετε να τον ξεγελάσετε. Θα σας στοιχειώνει μέχρι τέλους, ακόμα και στο μέσο της νύχτας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Κάθε τέτοιου είδους αντιπαράθεση, μπορεί να είναι άβολη και πιεστική. Αλλά η εσωτερίκευση είναι ακόμα πιο στενόχωρη. Είναι αλήθεια, η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι ένα πικρό χάπι που θα πλήξει τα κατάβαθα της ψυχής σας… Αλλά θα είναι το καλύτερο βάλσαμο αληθείας που πήρατε ποτέ. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, θα σας πει «Επιτέλους, έπρεπε να το έχω κάνει εδώ και καιρό»!

Ο Ζυγός απεχθάνεται την βιασύνη και θα πληρώσετε βαρύ τίμημα γι’ αυτή. Γι’ αυτό πρέπει να είστε επιβραδυντικοί και ειλικρινείς – αλλά χωρίς πειθήνιοι ή ανασφαλείς. Η αλήθεια είναι ότι όλοι επιλέγουν τοξικά περιβάλλοντα/σχέσεις, επειδή έχουν τοξική σχέση με τον εαυτό τους!

διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Το πεπρωμένο θα φανερωθεί!

μελλοντολόγος

 Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ζυγου 14/09-08/10

Αν δεν τιμάτε τις ανάγκες σας και συντηρείτε τις τοξικότητες στη ζωή σας, ο Ζυγός θα το κάνει για εσάς… Και μπορεί να είναι εξαιρετικά σαρωτικός. Πρέπει να απομακρυνθείτε, με το κεφάλι ψηλά: Η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας!

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι υπάρχουν δύο τύποι Ζυγών. Ο ένας λειτουργεί με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου: Δεν έχει καθόλου υπομονή για τομείς όπως η αστρολογία, η πνευματικότητα ή η λήψη αποφάσεων με γνώμονα το συναίσθημα.

Αυτοί οι Ζυγοί στρέφονται περισσότερο στη συμμετρία, τα μαθηματικά, την επιστήμη ή την ψυχολογία.

Ο άλλος τύπος Ζυγών είναι ρομαντικός, κομψός, φανταχτερός και επιεικής. Αυτή είναι και η γνήσια εκδοχή του Ζυγού της Αφροδίτης. Είναι η θεϊκή και θηλυκή Ζυγός, που αποπνέει ερωτισμό και αφθονία. Έχει εξαιρετικό γούστο και δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα και την αισθητική!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Το πραγματικά ιδιαίτερο στοιχείο του Ζυγού, είναι ότι περιθάλπει την ανθρώπινη ανάγκη για κοινωνικότητα, επικοινωνία, σύμπραξη, αγάπη, οικογένεια και φιλία. Είναι καλός ακροατής, δίνει θαυμάσιες συμβουλές, φροντίζει τον κύκλο του και λέει την αλήθεια χωρίς δισταγμό.

Το προκλητικό στοιχείο του Ζυγού: Η αρχέτυπη ιδιοσυγκρασία του είναι τόσο εστιασμένη στην «εικόνα», που ενίοτε δεν γίνεται αντιληπτή η θετική του προσέγγιση. Οι Ζυγοί είναι πραγματικά ισορροπημένοι, όταν η προσωπική τους ζωή διέπεται από όση αγάπη και προσοχή χρειάζεται. Τους είναι αποδεκτό να μένουν μόνοι, να απομονώνονται κάποια μαγικά ήσυχα πρωινά, μόνο με τον εαυτό τους!

zwdia-tarw-zodia-19

 Αφροδιτη στο ζώδιο του  Ζυγου 14/09-08/10

Αυτή τη χρονιά, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν μαζί στον Ζυγό στις 14 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά την Πανσέληνο. Η Εποχή του Ζυγού θα αρχίσει επισήμως όπως πάντα, στις 23 Σεπτεμβρίου με την Φθινοπωρινή Ισημερία.

Η πρώτη αξιοσημείωτη όψη της Εποχής του θα είναι στις 25 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν τη Νέα Σελήνη. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Πρόκειται για πιεστική επίδραση, που μπορεί να σας κάνει κάπως αργοκίνητους. Ένα δυσχερές τετράγωνο της Αφροδίτης μπορεί να σας προκαλέσει αισθήματα αναστάτωσης και/ή κόπωσης!

Στις 30 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μόλις δύο μέρες πριν λήξει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα διέπεται κι αυτή η όψη από έντονα κοπιαστική και εξουθενωτική επήρεια. Για να αποφύγετε πιθανούς εφιάλτες, να ακούτε χαλαρωτική μουσική και/ή να διαλογίζεστε πριν ξαπλώσετε.

διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Το πεπρωμένο θα φανερωθεί!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσο η Αφροδίτη θα είναι στον Ζυγό, θα την συσκοτίζει το φως του Ήλιου. Στον διαλογισμό σας, να εστιάζεται στο τσάκρα της καρδιάς.

Μπορείτε να ισορροπείτε τους παλμούς σας με την γιόγκα του Ζυγού. Αν έχετε γεννηθεί με την Αφροδίτη σας στον Ζυγό, τώρα θα διανύσετε την επιστροφή της Αφροδίτης.

Η δήλωσή σας πρέπει να είναι η θεμελιώδης ειλικρίνεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia