Αφροδίτη στον Λέοντα – Φωτιές στις σχέσεις εως τις 02/10

zwdio-lewn-ermis

Αφροδίτη στον Λέοντα – Φωτιές στις σχέσεις εως τις 02/10 .

Αφροδίτη στον Λέοντα : Ακόμα περιμένετε να σας βρει ο έρωτας? Ελπίζετε ακόμα σε ρομαντικές διακοπές? Μήπως σκοπεύετε να ανανεώσετε τη σπίθα στη σχέση σας?

Η περίοδος από 6 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου, είναι απλά το εισιτήριο!

Ο έρωτας είναι περήφανος, ιπποτικός… και βρίσκεται εκεί έξω για να τον δούνε όλοι, παρέα με την Αφροδίτη στο Λέοντα! Φροντίστε αυτόν που αγαπάτε. Δείξτε του τη λατρεία σας. Αγοράστε του ακριβά δώρα. Εκφράστε την εκτίμησή σας με κάθε τρόπο.

zodia-taro-45

Τίποτα δεν θα σας ενεργοποιήσει περισσότερο από το να αντιμετωπιστείτε σαν πριγκίπισσα και να αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας, σαν πρίγκιπα τώρα! Όπως και τίποτα δεν είναι περισσότερο αποκαρδιωτικό από το να έχετε μια μίζερη ερωτική ζωή ή να είστε φιλάργυροι. Μην μετράτε τα ευρώ. Μην είστε συναισθηματικά τσιγκούνηδες και μην κρατάτε τεφτέρι, εσόδων – εξόδων! Είναι σημαντικό ! Κάντε μεγάλες, γενναιόδωρες χειρονομίες! Πού βρίσκεται ο κίνδυνος?

Μπορεί να σας απορροφήσει όλο αυτό το δράμα και να κάνετε λάθη στον έρωτα… Ή μπορεί η υπερηφάνεια σας και το «εγώ» σας, να σας εμποδίσουν να ζήσετε ευτυχισμένοι. Η Αφροδίτη στο Λέοντα σας επισημαίνει πως πρέπει να φανερώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα!

Η Αφροδίτη στο Λέοντα φέρνει μαγευτική ομορφιά, μεγάλη αγάπη και έντονη απόλαυση σε μια νέα περιοχή της ζωής σας. Ποια είναι αυτή? Εξαρτάται από το ζώδιο.

zodia-astra-tarot

Αφροδίτη στον Λέοντα Κριός

Έχετε έντονη διάθεση να βιώσετε μια μεγάλη…δραματική αγάπη! Αν το να ερωτευτείτε όμως είναι εκτός μενού…τότε η διασκέδαση και το ρομάντζο, θα σας αναζωογονήσει για την επόμενη χρονιά. Ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε, αγαπητέ Κριέ! Είστε δημοφιλείς και φαίνεστε υπέροχοι! Μπορεί ακόμη να ασχοληθείτε με μια καινούργια επιχείρηση, ένα χόμπι ή ένα δημιουργικό έργο… ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας.

Ταύρος

Ο έρωτας ανθίζει στο σπίτι, αγαπητέ Ταύρε. Πάρτε τον αγαπημένο σας από το χέρι και πηγαίνετε κάπου όπου μπορείτε να είστε μόνοι….ή μείνετε σπίτι. Έχετε την επιθυμία να ομορφύνετε το σπίτι σας αυτή τη στιγμή και να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα, αγοράζοντας όμορφα αντικείμενα για να δώσετε λίγο χρώμα στο χώρο σας. Αυτή την περίοδο, οι οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι ζεστές και παθιασμένες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/09 Ερωτικές αποκαλύψεις – Επιλογές νέες

tarw-taro-xartomanteia

Αφροδίτη στον Λέοντα Δίδυμοι

Ανθίζετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια… αλλά τώρα ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει την ιδιοφυία σας! Ενδέχεται να εμφανιστούν λαμπερά άτομα στο περιβάλλον σας τις επόμενες εβδομάδες, ειδικά αν εργάζεστε στα μέσα ενημέρωσης. Αν είστε ελεύθεροι, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες…αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το σπίτι σας. Αν είστε σε σχέση, ένα σύντομο ταξίδι με τον αγαπημένο σας, θα ξαναζωντανέψει το πάθος ανάμεσά σας!

Καρκίνος

Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα καλά πράγματα στη ζωή και τώρα …ακόμη περισσότερο! Θέλετε να γίνετε μεγάλοι επενδυτές και να βγείτε ιδιαίτερα κερδισμένοι! Αυτό που θέλετε τώρα, είναι να ζήσετε λίγη πολυτέλεια… Είστε επίσης παθιασμένοι με το να κερδίζετε χρήματα και αυτός είναι ένας τομέας της ζωής σας, που βιώνει μεγάλες αλλαγές! Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτά που επιθυμείτε τώρα…θα μπορέσετε, αρκετά σύντομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στον Λέοντα Λέων

Είστε απλά….ακαταμάχητοι! Έχετε επιλεγεί για να βιώσετε μεγάλες αλλαγές φέτος και θα είστε το δεκάρι – αν δεν είστε ήδη – στην κλίμακα, με τα πιο καυτά άτομα. Η Αφροδίτη σας στέφει σαν ομορφότερους από όλους τους άλλους… και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προσελκύσετε τον έρωτα ή τα χρήματα. Ήρθε η ώρα για αυτό το νέο κούρεμα ή για μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας!

Παρθένος

Πληρώσατε τα χρέη σας, αγαπητή Παρθένε. Ώρα να εξαφανιστείτε από προσώπου γης….και να απολαύσετε τη ζωή, όταν κανείς γύρω, δεν κοιτάζει. Μπορεί να έχετε έναν μυστικό θαυμαστή ή να απολαύσετε μια κρυφή σχέση και να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Οι πνευματικές αναζητήσεις σας είναι έντονες….και η εξερεύνηση της δημιουργικότητάς σας, σας ευχαριστεί. Πάρτε τον αγαπημένο σας από το χέρι και αποδράστε!

Αφροδίτη στον Λέοντα Ζυγός

Είναι καιρός για σωματική οικειότητα και για κοινωνικοποίηση αγαπητέ Ζυγέ. Κάτι στο οποίο εσείς, ξεχωρίζετε! Μπορεί να δημιουργηθεί αντιπαλότητα μ’ ένα φίλο ή να υπάρχει κάποιος θαυμαστής στον κύκλο σας! Οι διακοπές με το σύντροφό σας θα σας χαρίσουν ευτυχία…όπως και η επαφή με κόσμο που θα αναδείξει τις χάρες σας και θα σας γεμίσει ικανοποίηση. Είστε παθιασμένοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Δικτυωθείτε κι επιδιώξτε αυτό που σας εμπνέει. Η δημοτικότητά σας τώρα…..είναι υψηλή!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σκορπιός

Θέλετε κάποια χάρη από τον εργοδότη ή τους ανωτέρους σας αγαπητέ Σκορπιέ? Χρησιμοποιείστε τη γοητεία σας και κολακέψτε τους. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε τον εαυτό σας σαν «δεύτερο βιολί» και αποφασίσατε να ηγηθείτε? Είναι πιθανότερο τώρα οι άνθρωποι να σας δεχτούν σαν ηγέτη, επειδή είστε χαριτωμένοι και δεν αντιμετωπίζετε κανέναν, με λάθος τρόπο. Για να μην αναφέρω ότι είστε φανταστικοί μ’ αυτά τα ρούχα! Είστε παθιασμένοι με την επίτευξη των στόχων σας! Σας ελκύει η εξουσία και η κοινωνική σας υπόσταση, αυτή τη στιγμή.

Τοξότης

Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, αγαπητέ Τοξότη! Η αγάπη και το πάθος, σας μεταφέρουν σε ξένες χώρες και νέες εμπειρίες! Αν είστε στο πανεπιστήμιο… θα είναι για σας, ένα ολοκαίνουργο ξεκίνημα! Και να είστε σίγουροι πως θα σας αρέσει! Αν πρόκειται να κάνετε καθυστερημένες διακοπές, τότε σίγουρα σ’ αυτές, θ’ ανθίσει ο έρωτας. Ένα διεθνές πρότζεκτ που σας ενδιαφέρει, πηγαίνει καλά….και σας κάνει δημοφιλή!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/09 Ερωτικές αποκαλύψεις – Επιλογές νέες

chartomantia-098

Αιγόκερως

Οι μεγάλες επιχειρήσεις, είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, αγαπητέ Αιγόκερε. Απλά είστε ανίκανοι να κάνετε μικρές σκέψεις ή να αποκομίσετε μικρά κέρδη. Τα κοινά σας οικονομικά έχουν δει πολλή δράση τελευταία και ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με πάθος με κάποιες συμφωνίες ή συγχωνεύσεις… στις οποίες συμμετέχετε! Οι χορηγοί, οι δανειστές και οι επενδυτικές σας σχέσεις, είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσουν! Αν τώρα η κρεβατοκάμαρα δεν έχει δει πολλή δράση τελευταία… μήπως είναι καιρός να ξεκινήσετε?

Υδροχόος

Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σας, αγαπητέ Υδροχόε! Οι άλλοι, σας φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικοί. Λάμπουν και σας τραβούν σαν την πεταλούδα στη φωτιά! Φαίνεστε υπέροχοι και απολαμβάνετε μεγάλη δημοτικότητα, κάτι που διευκολύνει τις επιλογές σας. Οι δημόσιες σχέσεις σας είναι ευχάριστες και το κοινό, σας λατρεύει! Οι οικονομικές ανταλλαγές με τους άλλους, φέρνουν ευχαρίστηση. Υπάρχει ειρήνη και ευτυχία στη σχέση σας!

Ιχθύες

Δεν θα σας φανεί σαν αγγαρεία η επιστροφή στη δουλειά, αγαπητοί Ιχθύες! Ευχάριστες εξελίξεις σας περιμένουν στο γραφείο – ίσως απλά να σας αρέσουν οι άνθρωποι που συνεργάζεστε. Ή είστε το αγαπημένο παιδί του γραφείου…ή ένα νέο σέξι άτομο, συμμετέχει στην ομάδα σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να πηγαίνετε στη δουλειά δεν είναι καθόλου άσχημο τώρα! Αν ζήσατε μέσα στην κραιπάλη κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα λατρέψετε την επιστροφή σ’ έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia