Αφροδίτη στον Λέοντα 27/07-21/08 Η Καρδιά χρειαζεται να νιώθει

eksagwno-afroditis-oyranoy

Αφροδίτη στον Λέοντα .

Αφροδίτη 27 Ιουλίου – 21 Αυγούστου 2019 .

Αφροδίτη: Θεά της τέχνης, του έρωτα, της απόλαυσης και της ομορφιάς. Οι διελεύσεις της σχηματίζουν την καρδιά. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, η καρδιά ακτινοβολεί με αφθονία. Τις τελευταίες εβδομάδες με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μάθαμε να εξοικονομούμε και να σταθεροποιούμε (οικονομικά και συναισθηματικά). Τώρα μπορούμε να ξοδέψουμε ελεύθερα και να απολαύσουμε τη χαλάρωση.

Όταν η θεά της αγάπης χαϊδεύει τη χαίτη του λιονταριού, μαθαίνουμε την τέχνη της εκτίμησης για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Το λιοντάρι χρειάζεται, όπως και εμείς, να νιώθει ότι αναγνωρίζεται. Απολαμβάνει τα χάδια, αλλά συνήθως επιστρέφει τη χάρη.

zodia-taro-45

Και όντως ένα συναισθηματικά ώριμο λιοντάρι δίνει πέντε φορές αυτά που παίρνει. Η ανώτερη εκδήλωση της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και η παιδική χαρά.

Είτε είστε ελεύθεροι είτε ερωτευμένοι είτε μόνοι στα δάση είτε λιώνετε στην πόλη, θα νιώσετε τη φλόγα του Λέοντα να βγαίνει από την πρωτόγονη ψυχή σας. Μην διστάσετε να διοχετεύσετε τον πιο εκφραστικό, εξωστρεφή εαυτό σας!

Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς, όπως τα αδέρφια του Κριός και Τοξότης. Τα ζώδια της φωτιάς είναι ενεργά και ειλικρινή. Το λιοντάρι είναι ένα ένθερμο κτήνος με πολλές απόψεις. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι αποφασιστικό αλλά και αντιδραστικό, πεισματάρικο και κτητικό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζει βάσει άκαμπτων κανόνων, οι οποίοι αλλάζουν ανάλογα με την άστατη διάθεσή του. Ο Λέοντας λέει πολλές φορές πράγματα που δεν τα εννοεί πάνω στην ένταση της στιγμής. Η καρδιά του λιονταριού είναι ανοιχτή και θαρραλέα, αλλά και πληγωμένη.

Μία ενσάρκωση του Λέοντα είναι το θυμωμένο παιδί που προκαλεί πόνο για να διώξει τον δικό του. Το εσωτερικό παιδί σκοτεινιάζει έπειτα και παίρνει τις αποχρώσεις του βίαιου συναισθήματος. Διοχετεύστε τον πόνο σας σε δημιουργική εργασία!

Ας δούμε τον Λέοντα από ευρύτερο πλαίσιο, ως προκάτοχο της Παρθένου. Ο Λέοντας μας προετοιμάζει για τη συγκομιδή της Παρθένου. Η Παρθένος είναι σοβαρή. Είναι πολύ σημαντικό να υποκύψετε στην επιθυμία του λιονταριού πριν μπείτε στο πεδίο της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στον Λέοντα .

Δεν είναι κρυφό ότι στον Λέοντα αρέσει η επιείκεια. Το μεγαλύτερο μάθημα περιλαμβάνει τον περιορισμό των επιθυμιών του για τα υλικά αγαθά, το φαγητό και το ποτό, τις διακοπές, τις πολυτέλειες όλων των ειδών.

Αν έχει λεφτά, θα τα χαλάσει. Τούτου λεχθέντος, πιστεύω ότι είναι καλό να ακολουθήσετε τα σπάταλα βήματα του Λέοντα, ώστε να μάθετε να κάνετε περικοπές στα χρήματα και στην καρδιά. Πιέστε μέχρι να βρείτε το όριο, έπειτα υποχωρήστε ταπεινά.

Προειδοποίηση: Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή θα συνεχίζει στην αρχή αυτής της διέλευσης. Θα τελειώσει μερικές μέρες αργότερα, στις 31 Ιουλίου! Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 2 Αυγούστου. Προετοιμάστε για το απρόσμενο, ειδικά σε ότι σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Περάστε την ημέρα μόνοι αν είναι δυνατόν. Αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις και μην κλείσετε συνεντεύξεις για δουλειά ή σχετικές συναντήσεις. Πολύ καλή ημέρα η 8η Αυγούστου. Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη.

dream

Αφροδιτη στον Λέοντα .

Πρόκειται για μια ευχάριστη, ηλιόλουστη επιρροή και πολύ βολική για ταξίδια. Βάλτε μουσική, ανεβείτε στο αμάξι σας, προλάβετε το πλοίο! Και η 13η Αυγούστου είναι εξαιρετική. Η Αφροδίτη βρίσκει τον Ήλιο στον Λέοντα. Υπέροχη ημέρα για κοινωνικοποίηση και για πάρτι. Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο δυο ημέρες πριν ξεκινήσει ο ηλιακός κύκλος της Παρθένου.

Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, θα κρύβεται από το φως του Ήλιου. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος και της καρδιάς, ενώστε τα δύο. Εκφραστείτε με την τέχνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot